Διόρθωση σημαντικού bug στον Facebook Messenger - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Ιανουαρίου 19, 2017

Διόρθωση σημαντικού bug στον Facebook Messenger

  Ένα σοβαρό bug είχε εντοπιστεί στον Facebook Messenger, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να καταναλώνεται τάχιστα η μπαταρία του κινητού. 

Το πλέον δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο του πλανήτη προέβη σε κινήσεις διόρθωσης του bug του Facebook Messenger, προκειμένου να μην καταναλώνεται τόσο γρήγορα η ενέργεια της μπαταρίας, αλλά και να μην αυξάνεται υπερβολικά η θερμοκρασία του smartphone, όπως είχε αναφερθεί ότι συμβαίνει σε ορισμένες περιπτώσεις. Ο David Marcus, o αντιπρόεδρος του τμήματος προϊόντων και υπηρεσιών messaging του Facebook αναγνώρισε το πρόβλημα και έσπευσε να τονίσει ότι θα διορθωθεί.

Για να αποκτήσουν τη διορθωμένη έκδοση, οι χρήστες του Facebook Messenger θα πρέπει να επανεκκινήσουν την εφαρμογή στο κινητό τους τηλέφωνο. Δεν έχει γίνει γνωστό, σύμφωνα με το Business Insider, πόσοι είναι οι χρήστες που έχουν επηρεαστεί από το εν λόγω bug του Facebook Messenger. Υπάρχουν, πάντως, αρκετές αναφορές και παράπονα από χρήστες του Facebook Messenger που δηλώνουν ότι η εφαρμογή καταναλώνει μεγάλο μέρος της διαθέσιμης ενέργειας, ακόμα και εάν κάποιος δεν την χρησιμοποιεί για την επικοινωνία με τις επαφές του.

Σε κάθε περίπτωση, το μόνο που έχουν να κάνουν οι χρήστες του Facebook Messenger είναι να επανεκκινήσουν την εφαρμογή τους και όλα θα έχουν διορθωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: