"Λάθος οι λέβητες φυσικού αερίου στα μπαλκόνια" - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Ιανουαρίου 19, 2017

"Λάθος οι λέβητες φυσικού αερίου στα μπαλκόνια"

  Εγκληματικά λάθη στα συστήματα θέρμανσης φυσικού αερίου, με τους λέβητες στα μπαλκόνια, κατήγγειλλε μιλώντας στο ΡΘ ο πρόεδρος του συνδέσμου εργολάβων θερμοϋδραυλικών, Δ. Βαργιάμης. 

Δεν έγινε κανένας σχεδιασμός παρά μόνο από πού θα περάσει το φυσικό αέριο και πως θα τοποθετηθούν οι λέβητες στα μπαλκόνια, τι προσανατολισμό θα έχουν το φουγάρο και έμεινε εκεί ο σχεδιασμός, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βαργιάμης.

Απέρριψε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς ότι οι λέβητες δεν μπορούν να τοποθετηθούν εντός των σπιτιών. "Έχω κάνει τέτοιες εγκαταστάσεις. Ελάτε να σας τις δείξω" σημείωσε και έκανε λόγο για εκφοβισμό των καταναλωτών. 
"Υπάρχουν ακόμη καταναλωτές που πιστεύουν ότι από τους σωλήνες του νερού περνά φυσικό αέριο" σημείωσε και υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος. "Όταν πήγαμε στην Ιταλία και τους είπαμε ότι βάζουμε τους λέβητες στα μπαλκόνια, μας περιγελούσαν και είχαν δίκιο" σημείωσε.

Επιπλέον ο κ.Βαργιάμης υπογράμμισε πως η εν λόγο πρακτική κοστίζει και ακριβότερα στους καναλωτές, καθώς υπάρχει μεγάλη απώλεια θερμότητας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: