Ρεκόρ κατανάλωσης φυσικού αερίου στο δίκτυο της Θεσσαλονίκης και της ΘεσσαλίαςΤο τελευταίο διήμερο - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Ιανουαρίου 20, 2017

Ρεκόρ κατανάλωσης φυσικού αερίου στο δίκτυο της Θεσσαλονίκης και της ΘεσσαλίαςΤο τελευταίο διήμερο


Ρεκόρ κατανάλωσης σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας Α.Ε (ΕΔΑ ΘΕΣΣ). Συγκεκριμένα, οι συνολικές διανεμηθείσες ποσότητες φυσικού αερίου στις δύο περιοχές αυξήθηκαν από 2,5 εκατ. κυβικά μέτρα μέσο όρο σε 4,5 εκατ. κυβικά μέτρα ημερησίως, με την κατανάλωση να ανέρχεται σε 3 εκατ. κυβικά μέτρα στη Θεσσαλονίκη και 1,5 εκατ. κυβικά στη Θεσσαλία.

“Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ εκτέλεσε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλίσει τη συνεχή παροχή φυσικού αερίου στους καταναλωτές για τις ημέρες αυξημένες ζήτησης, με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου να παραμένει ασφαλές και συνεχούς ροής. Σε ό,τι αφορά τις κλήσεις που αφορούσαν το δίκτυο διανομής υπήρξε αυξημένη επιφυλακή και το προσωπικό της ΕΔΑ ΘΕΣΣ ανταποκρίθηκε σε όλες τις περιπτώσεις” υπογραμμίζεται σε σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας.

Παράλληλα, περισσότερες από 400 νέες αιτήσεις σύνδεσης υποβλήθηκαν κατά το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Σύμφωνα με την εταιρεία, σε ισχύ βρίσκεται η προσφορά για έκπτωση 100% στα τέλη σύνδεσης για όλους τους νέους καταναλωτές, που θα υπογράψουν σύμβαση σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου και για όλες τις χρήσεις (οικιακή, εμπορική, βιοτεχνική-βιομηχανική).

Δεν υπάρχουν σχόλια: