Λάρισα: Τίμησαν τη γιαγιά που έφερε στον κόσμο το εγγόνι της - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Ιανουαρίου 24, 2017

Λάρισα: Τίμησαν τη γιαγιά που έφερε στον κόσμο το εγγόνι της


Με ειδική εκδήλωση τίμησαν τη γιαγιά που έφερε στον κόσμο το εγγόνι της, οι κάτοικοι του Αμπελώνα της Λάρισας.

Η κυρία Αναστασία είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία παρένθετη μητέρα και για την καλή της πράξη, η συγχωριανοί της της απένειμαν τα εύσημα.

Η ίδια έγινε στα 67 της χρόνια παρένθετη μητέρα και παρ΄όλο που η απόφαση της έγινε γνωστή ακόμη και στο εξωτερικό, η ίδια επιμένει και θεωρεί... αυτονόητο το τι συνέβη: «Και σήμερα ακόμα λέω, τι έκανα και κάνουν έτσι; Δεν το φτάνει ο νους μου, να φανταστώ τι έκανα», λέει η ίδια, την ώρα που το βρέφος συνεχίζει να μεγαλώνει και παραμένει σε θερμοκοιτίδα στην Αθήνα με τους γονείς του.


«Δεν σκέφτηκα καθόλου πώς θα το πάρουν οι συγγενείς και οι φίλοι. Στο χωριό υπήρχαν και αρνητικά σχόλια. Μου έλεγαν δεν είναι εύκολο, πώς θα τα βγάλεις πέρα αλλά είπα εγώ θα το κάνω, τελείωσε! Δεν άκουσα κανέναν.» Το βρέφος ήρθε στη ζωή στις 20 Δεκεμβρίου. Μόλις είχε συμπληρώσει την 31η εβδομάδα όταν διαπιστώθηκε προεκλαμψία και έτσι οι γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε καισαρική τομή. Το μωρό με το που γεννήθηκε μπήκε στη μονάδα νεογνών της Μαιευτικής Γυναικολογικής κλινική Γαία.
Πηγή: Onlarissa.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

add