26χρονος Ελληνοαυστραλός παρενοχλεί ρεπόρτερ, λίγο πριν σκορπίσει τον θάνατο - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Ιανουαρίου 20, 2017

26χρονος Ελληνοαυστραλός παρενοχλεί ρεπόρτερ, λίγο πριν σκορπίσει τον θάνατο


Λίγο πριν σκορπίσει τον θάνατο στην Bourke street της Μελβούρνης, ο Δημήτρης Γκαργκάσουλας είχε βγει live στον «αέρα»!

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος Ελληνοαυστραλός απεικονίζεται σε βίντεο μέσα στο αυτοκίνητό του να παρενοχλεί ρεπόρτερ τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (ώρα Αυστραλίας), δηλαδή λίγες ώρες πριν σκοτώσει τρεις πεζούς και τραυματίσει άλλους είκοσι (πέντε εκ των οποίων σε σοβαρή κατάσταση).

Το... σατανικό της υπόθεσης είναι ότι η συγκεκριμένη ρεπόρτερ είχε βγει live στον αέρα για να αναφέρει ένα περιστατικό μαχαιρώματος στο οποίο δράστης ήταν ο Γκαργκάσουλας, που ενώ η δημοσιογράφος μιλούσε, βρισκόταν πίσω της!

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος φέρεται να μαχαίρωσε τον αδερφό του, Αγγελο, τις πρώτες πρωινές ώρες (ώρα Αυστραλίας) της Παρασκευής, έπειτα από λογομαχία που είχαν. Λίγες ώρες μετά, με το μπορντό αυτοκίνητο, αφού αρχικά έκανε drifts σε κεντρικό δρόμο της Μελβούρνης, σκότωσε τρεις ανθρώπους και τραυμάτισε τουλάχιστον άλλους είκοσι. 

Στο βίντεο ο Δημήτρης Γκαργκάσουλας φαίνεται να έχει βγάλει το κεφάλι του έξω από το αυτοκίνητο με το οποίο σκόρπισε τον θάνατο και να κουνάει ένα καπέλο που κρατούσε, παρενοχλώντας τη ρεπόρτερ:


Πηγή: www.iefimerida.gr/ | Tο διαβάσαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: