Τι λένε τα Ζώδια σήμερα, 22/1 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Ιανουαρίου 21, 2017

Τι λένε τα Ζώδια σήμερα, 22/1

Η μέρα σήμερα με τη Σελήνη στον Τοξότη, είναι ιδανική για να προγραμματίσεις ένα ταξίδι ή μία έξοδο, να έρθεις σε επαφή με άτομα του εξωτερικού, να ασχοληθείς με ζητήματα σπουδών αλλά και … να περάσεις όμορφα και διασκεδαστικά! Άλλωστε, Κυριακή είναι!
ΚΡΙΟΣ

Το ερχόμενο διάστημα θα χρειαστεί, αγαπητέ Κριέ, να δείξεις μεγάλη συγκέντρωση, ώστε να αποφύγεις λάθη. Μην ονειρεύεσαι ουτοπίες – προσγειώσου στην πραγματικότητα και προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα εδώ και καιρό. Τώρα μπορείς να προωθήσεις ευκολότερα τις υποθέσεις σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η καλή διάθεση που θα έχεις αλλά και ο ερωτισμός σου θα σε κάνουν να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Σήμερα φρόντισε λίγο τον εαυτό σου. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου.
ΤΑΥΡΟΣ

Οι ταλαιπωρίες που πέρασες, αγαπητέ Ταύρε, σε έκαναν να αποζητάς συναισθηματικά στηρίγματα. Πρόσεξε τις επιλογές σου, για να μην βρεθείς ξανά σε παρόμοια κατάσταση. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για θέματα που απαιτούν αλλαγές. Είναι πιθανό να αλλάξεις γνώμη αργότερα και να δυσκολευτείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα θα μπορέσεις να χαλαρώσεις λίγο μαζί με το ταίρι σου και επιτέλους να αφιερώσεις λίγο χρόνο στη σχέση σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Φρόντισε σήμερα που είναι Κυριακή, να κινηθείς με αρκετή χαλαρότητα. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις πολλά ‘ανοίγματα’, γιατί αυτή τη στιγμή ο προϋπολογισμός σου δεν στο επιτρέπει.
ΔΙΔΥΜΟΣ

Κάποια φιλική σου σχέση περνάει κρίση, αγαπητέ Δίδυμε, και θα χρειαστεί να πάρεις άμεσες και καθοριστικές αποφάσεις. Μην αναβάλλεις συνεχώς τα πράγματα γιατί χάνεις πολύτιμο χρόνο. Κάποιο αγαπημένο πρόσωπο θα σε στηρίξει, αλλά ταυτόχρονα θα προσπαθήσει να σε κατευθύνει. Μην το επιτρέψεις αυτό, ειδάλλως θα οδηγηθείς σε αποφάσεις που δεν θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις λίγο στην άκρη το άγχος και τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αλλά σήμερα φρόντισε λίγο να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέξεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κατάσταση βελτιώνεται αισθητά τώρα για το ζώδιό σου και σε οδηγεί σε ψυχική ανανέωση. Οι φόβοι και οι ανασφάλειες του παρελθόντος απομακρύνονται και τη θέση τους θα πάρει μία δυναμική διάθεση, ικανή να σε απογειώσει και να πραγματοποιήσει πλήρως τα όνειρά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις άλλα προβλήματα που ίσως έχεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δεν έχεις πρόβλημα. Σήμερα φρόντισε λίγο να ξεχαστείς από την καθημερινότητα. Φρόντισε σήμερα να μην κάνεις πολλά έξοδα, γιατί δεν βρίσκεσαι και στην καλύτερη κατάσταση, οικονομικά.
ΛΕΩΝ

Η στάση σου, αγαπητέ Λέων, είναι αυτή που καθορίζει τον σεβασμό και τη σοβαρότητα των άλλων απέναντί σου. Δυστυχώς η ευγενική σου ψυχή συχνά αφήνει λανθασμένες εντυπώσεις και δημιουργεί περιθώρια εκμετάλλευσης. Μην το επιτρέψεις άλλο αυτό και μην δίνεις μια εικόνα που δεν ανταποκρίνεται στην υπόστασή σου. Προσπάθησε να είσαι ο εαυτός σου, με κάθε κόστος.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα στο ταίρι σου, θα πας πολύ καλά στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου τα έχεις φέρει σε σημείο που σε ικανοποιούν. Σήμερα φρόντισε λίγο να αποφορτιστείς από το άγχος όλης της εβδομάδας. Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η οικογένεια σε φορτώνει με χιλιάδες προβλήματα, αγαπητέ Παρθένε, που δεν θα έπρεπε να σε αφορούν. Μάταια παλεύεις να δώσεις μία λύση. Οι υπόλοιποι συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους και εσύ παλεύεις να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες. Είναι καιρός να θέσεις τα ζητήματα σε μία συζήτηση και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολλά πράγματα στα αισθηματικά σου αλλάζουν προς το καλύτερο. Σήμερα να περιμένεις ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει ισορροπία. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τον εαυτό σου. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.
ΖΥΓΟΣ

Αν καταφέρεις, αγαπητέ Ζυγέ, να αποσπάσεις την πληροφορία που σου χρειάζεται και να εξηγήσεις τους λόγους που οδήγησαν εκεί τα πράγματα, πολύ σύντομα θα μπουν όλα σε τάξη και θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Μην διστάσεις να δράσεις με δυναμισμό και να διεκδικήσεις την επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να δώσεις τα πάντα στο ταίρι σου, αρκεί να το δεις χαρούμενο. Κινήσου όπως ξέρεις και θα περάσετε πολύ όμορφα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε καλό επίπεδο. Μπορείς σήμερα να ξεκουραστείς και να κάνεις σχέδια για την εβδομάδα που έρχεται. Τα οικονομικά σου θα πρέπει να τα δεις με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τεράστιες βελτιώσεις επιφυλάσσει το μέλλον για το ζώδιό σου, σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Μην βιαστείς, όμως, ειδάλλως η ανυπομονησία σου θα οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις που θα σε απομακρύνουν από τον στόχο. Απόφυγε κάθε περιττή συζήτηση και μείνε σταθερά στον δρόμο που έχεις χαράξει. Η συνέπεια και η σοβαρότητά σου θα σε δικαιώσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να συζητήσεις με το ταίρι σου ώστε να βελτιώσετε τη σχέση σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να ξεχαστείς λίγο σήμερα, ώστε να ηρεμήσεις από την καθημερινότητα. Οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία και θα τακτοποιηθούν και πολλές εκκρεμότητες.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Η προσέγγιση κάποιου προσώπου που έδειχνε να κρατάει αποστάσεις από σένα, θα σε παραξενέψει, αγαπητέ Τοξότη. Μην το δείξεις αυτό και περίμενε ώσπου να σου αποκαλυφθούν οι προθέσεις αυτού του ατόμου. Πολύ σύντομα θα μάθεις κάποια στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις τη συγκεκριμένη στάση.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις έντονο ερωτισμό και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια μικρή έκπληξη θα σας έφερνε ακόμη πιο κοντά. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα φέρει μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα φτάσεις στην επιτυχία. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε λίγο να χαλαρώσεις. Οικονομικά, καλό θα είναι να κινηθείς λίγο συγκρατημένα σήμερα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εκτίμηση που απολαμβάνεις, αγαπητέ Αιγόκερε, από τον κοινωνικό σου περίγυρο είναι αποτέλεσμα της σωστής σου στάσης και της εντιμότητας που έχεις δείξει όλα αυτά τα χρόνια. Φρόντισε να αξιοποιήσεις σωστά τις προϋποθέσεις που θα δημιουργηθούν τώρα, ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις τις επιδιώξεις σου στην ολοκλήρωσή τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Κάνε τις προτάσεις σου που θα δώσουν χαρά και στους δυο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα έχεις καταφέρει πολλά πράγματα. Σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς όσο το δυνατόν περισσότερο. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα, γι’ αυτό απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μεγάλη επιτυχία προβλέπεται να έχει το επόμενο βήμα σου. Η ολοκλήρωση της προσπάθειάς σου θα ανταμειφθεί και θα σε οδηγήσει στην καταξίωση. Μην χάσεις χρόνο σε ασήμαντες δραστηριότητες τώρα που θα υπάρξουν αξιόλογες προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις ολοκληρωτικά τη ζωή σου. Μην φοβηθείς τις αλλαγές που έρχονται για το ζώδιό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα πράγματα αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα στα αισθηματικά σου και θα κάνεις πολλές προσπάθειες για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά. Σήμερα φρόντισε να τα αφήσεις λίγο στην άκρη και να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά, απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα, γιατί ήδη έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.
ΙΧΘΥΣ

Νέες προοπτικές ανοίγονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την καθημερινότητα που σε έχει κουράσει αρκετά. Οι νέες καταστάσεις θα γεννήσουν ευχάριστα συναισθήματα και θα απομακρύνουν τα δυσάρεστα που βίωσες, οριστικά και αμετάκλητα από τη ζωή σου. Αγαπημένα πρόσωπα θα χαρούν για σένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα συζητήσετε ώστε η σχέση σας να γίνει ακόμη καλύτερη και θα δοθούν λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν αρκετά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν πάνε άσχημα. Σήμερα προσπάθησε να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς λίγο. Οικονομικά, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: