Τα απίστευτα οφέλη του πράσινου σαπουνιού στην υγεία μας - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 19, 2016

Τα απίστευτα οφέλη του πράσινου σαπουνιού στην υγεία μας

Πρόκειται για ένα σαπούνι που δεν περιέχει ζωικά λιπαρά, αλλά ελαιόλαδο και η φυσική του σύνθεση το καθιστά υποαλλεργικό. Είναι εξαιρετικά ενυδατικό λόγω της περιεκτικότητας ελαιόλαδου και έτσι δεν αφήνει το δέρμα και τα μαλλιά αφυδατωμένα. Έχει εξαιρετικές απολυμαντικές ιδιότητες και σέβεται το pH του δέρματος

Πιο συγκεκριμένα το πράσινο σαπούνι έχει πολλές χρήσεις. Αναλυτικότερα,
-οι παιδίατροι προτείνουν στις νέες μαμάδες να πλένουν τα μωρουδιακά ρουχαλάκια κυρίως τους πρώτους μήνες με πράσινο σαπούνι είτε στο χέρι είτε στο πλυντήριο, με το ειδικό τρίμμα.
-το πράσινο σαπούνι είναι κατάλληλο για την προσωπική υγιεινή καθώς αφήνει το δέρμα απαλό, χωρίς ερεθισμούς και κοκκινίλες.

-είναι κατάλληλο για την καθαριότητα του σπιτιού αλλά και για έναν αποτελεσματικό καθαρισμό των ασπρορούχων με βάση τη γνώση και την εμπειρία των γιαγιάδων μας
-μπορεί να αποτελέσει ένα δραστικό φυτοφάρμακο σεβόμενο το περιβάλλον. Επιχειρήστε να ρίξετε 3 κουταλιές σούπας τρίμμα σε νερό φτιάχνουν ένα διάλυμα, το οποίο, με δυο-τρεις ψεκασμούς ανά πέντε ημέρες, προκειμένου να διώξετε τη μελίγκρα από τη λεμονιά του κήπου σας και να ανανεώσετε την άρρωστη δάφνη στο μπαλκόνι σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: