ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...!! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 08, 2016

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...!!


ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟ ΣΥΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΕΜΨΥΧΟ ΚΑΙ ΑΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ 15ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ...
Η διαφορά δεν είναι όση θα περίμενε κανείς. "Η Ελλάδα ανέκαθεν επένδυε σε πιο ποιοτικά οπλικά συστήματα και στο ανθρώπινο δυναμικό της.
Τα τελευταία χρόνια η Άγκυρα επενδύοντας και στην εγχώρια αμυντική της βιομηχανία έχει ισοσκελίσει αν όχι υπερβεί την Αθήνα στο θέμα των σύγχρονων οπλικών συστημάτων ενώ και στο θέμα του ανθρώπινου δυναμικού πολλοί είναι εκείνοι που εκτιμούν πως υπάρχει σωρευμένη εμπειρία λόγω των μαχών με το PKK.

Εντούτοις στις περισσότερες των περιπτώσεων όπου έχουν κληθεί οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις να συμμετάσχουν σε ΝΑΤΟϊκές ασκήσεις και επιχειρήσεις έχουν καταδείξει ότι τουλάχιστον όσων αφορά το ανθρώπινο δυναμικό διατηρούν το προβάδισμα.

Αξίζει ωστόσο να δει κανείς έστω και ενημερωτικά την ισορροπία των δυνάμεων ως προς τα οπλικά συστήματα που κατέχει η κάθε χώρα στις δύο όχθες του Αιγαίου, σύμφωνα με τα στοιχεία που υπήρχαν διαθέσιμα μέχρι και το 2015."




Δεν υπάρχουν σχόλια: