Ημερησιες Προβλεψεις για ολα τα Ζωδια 8/12 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016

Ημερησιες Προβλεψεις για ολα τα Ζωδια 8/12


Είμαι και εγώ, σίγουρα, ένα κομμάτι από τα ορατά και αόρατα σύμπαντα. Είμαστε όλοι Ένα. Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Αποκτάς σύνεση και είσαι πολύ συνεσταλμένος/η γιατί μπορεί να σου έχει φύγει η τάση για επανάσταση. Ίσως κάποιες επεμβάσεις από την οικογένεια σου να σε κάνουν περισσότερο προσεκτικό/η και να βιώσεις μια εσωτερική ευαισθησία που θα σου αλλοιώσει την πραγματικότητα.
Ερωτικά: Σχετίζεσαι με ένα Καρκίνο που πιθανόν να σε οδηγήσει να κάνεις κάποιες σκέψεις συμβίωσης και κυρίως συναισθηματικής προσέγγισης. Είναι δύσκολο για σένα γιατί νιώθεις ότι χάνεις την ισορροπία σου μέσα σε μια σχέση που μπορεί να μην υπάρχει δράση και σίγουρα θα κλωτσήσεις όταν νιώθεις κάτι που σε καταπιέζει.
Οικονομικά & Καριέρα: Μαζεύεσαι και με τον τρόπο σου θα δώσεις στους άλλους να καταλάβουν ότι δεν προτίθεσαι να κάνεις κάτι παραπάνω αν δεν ανταμειφθείς βάσει της αξίας σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Αναζητάς μια συγκεκριμένη ανταπόκριση από τους φίλους σου γιατί θέλεις με τον τρόπο σου να τους δείξεις ότι θέλεις να σε φροντίζουν σαν να είναι η οικογένεια σου. Η σκέψη σου χρειάζεται ανανέωση και κυρίως να πετάξεις όλα τα κακώς κείμενα για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις νέες τάσεις της εποχής.
Ερωτικά: Έχεις διαπιστώσει ότι όταν περνάς κάποιες ήπιες εσωτερικές φάσεις και είσαι καλά με την οικογένεια σου τότε όλα γίνονται πιο εύκολα. Η προσέγγισή σου προς ένα Σκορπιό θα είναι πολύ ζεστή και τρυφερή.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σχέση σου με ένα συνεργάτη σου θα είναι πολύ στενή και για αυτό θα φροντίσεις να μοιραστείς ακόμα και τις προσωπικές σου σκέψεις. Χρειάζεται φροντίδα και νοικοκύρεμα σε μια δουλειά ή σε ένα γραπτό κείμενο για να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είσαι επιφυλακτικός/η και με τα λόγια αλλά και με τις κινήσεις σου γιατί πιστεύεις ότι κάπου πρέπει να προστατεύσεις και εσύ τον εαυτό σου. Όσο πιο πολύ μιλάς τόσο πιο πολύ εκτίθεσαι και είναι σημαντικό να καταλάβεις πότε πρέπει να ανοίγεσαι και να μεταφέρεις αυτά που ξέρεις και πότε να μην μιλάς καθόλου.
Ερωτικά: Η ευαισθησία ενός Καρκίνου ή Αιγόκερω θα σε διδάξουν με ένα τρόπο πολύ ιδιαίτερο και τρυφερό. Για αυτό καλό είναι να μην δείξεις την ιδιοτροπία σου να γενικά ένα πρόσωπο που δεν είναι πολύ κοντά στις ανάγκες του άλλου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα χρειαστεί να κάνεις κινήσεις για να δείξεις ότι όντως ενδιαφέρεσαι για τη δουλειά σου και ίσως βρεθείς να φροντίζεις και όσους σε περιβάλλουν. Μην το δεις σαν υποχρέωση αλλά σαν ανάγκη που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις την ανάλογη ευαισθησία και εμπειρία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Αναζητάς την ησυχία σου και θα προσπαθήσεις να περάσεις καλά είτε με την οικογένειά σου είτε με τον εαυτό σου, παρόλο που νιώθεις ότι κάτι σε κυνηγάει και θα ήθελες πολύ να το βρεις για να το ξεπεράσεις. Μάλλον είναι μια αίσθηση ότι πρέπει να αλλάξεις ή να αναταράξεις τα ήσυχα αλλά λιμνάζοντα νερά σου.
Ερωτικά: Περνάς μια φάση ήσυχη και επειδή έχεις την αίσθηση ότι μπορείς και από μόνος/η σου να καλύψεις τις ανάγκες σου, δεν επιμένεις ούτε να βγεις αλλά ούτε και να κάνεις κάτι το ιδιαίτερο. Μάλλον αναζητάς την ελευθερία σου και αυτό είναι το καλύτερο που μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να βρίσκεσαι συνέχεια μέσα σε καινούργια πράγματα για αυτό θα κινήσεις εσύ τα νήματα για να επικοινωνήσεις με κάποια άτομα που εμπιστεύεσαι. Πάντως η ρουτίνα δεν θα υπάρχει σε σένα γιατί όλο και κάτι καινούργιο γίνεται.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Βρίσκεσαι είτε σε στενό οικογενειακό κύκλο, είτε μόνος/η και απολαμβάνεις την ησυχία γιατί έχεις ανάγκη να κάνεις τον απολογισμό σου και αναλόγως να πράξεις. Πιθανόν μια σωματική αδυναμία να σε κρατάει και μακριά από την δουλειά. Η σχέση με την οικογένεια σου θα είναι πολύ συγκεκριμένη γιατί έχεις αποφασίσει να τους προστατέψεις και να τους δώσεις αγάπη και φροντίδα.
Ερωτικά: Θέλεις να έρθεις πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που είναι μέσα στην δουλειά σου αλλά κάτι σε κολλάει και δεν μπορείς εύκολα να το κάνεις. Ίσως πρέπει να κάνεις κάτι πολύ σοβαρό και να μην έχεις ετοιμαστεί για αυτή την νέα προοπτική. Μάλλον χρειάζεσαι χρόνο. Με τον Υδροχόο μπορεί να σας χωρίσουν σήμερα κάποια οικογενειακά θέματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Το βλέπεις ότι χρειάζεσαι χρόνο για να πάρεις αποφάσεις οι οποίες δε βασίζονται στο μυαλό σου αλλά στην εμπειρία σου και το πως θα νιώσεις αν κάνεις μια δουλειά, άσχετα αν θα κερδίσεις ή όχι γιατί μπορεί να πας κόντρα με κάποιες αρχές σου. Όλα αυτά λοιπόν θα τα εξετάσεις και θα τα έχεις υπό παρακολούθηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η εμπειρία σου θα σε βοηθήσει να κερδίσεις ένα κομμάτι από τα κεκτημένα σου και να έχεις την εξασφάλιση μέσα σου ότι οτιδήποτε κάνεις, το κάνεις σωστά και δεν βγάζεις από έξω κανέναν που σου είναι χρήσιμος. Το σπίτι ή οικογένεια και οι συγγενικές σου σχέσεις θα είναι σε προτεραιότητα.
Ερωτικά: Ένα μήνυμα από τον Καρκίνο θα σε συνεφέρει γιατί όλες αυτές τις ημέρες είχες χάσει το χαλί κάτω από τα πόδια σου. Αναζητάς την ελευθερία και την ανανέωση και ίσως να κάνεις μια αλλαγή, πολύ έντονη, ακόμα και στη σχέση σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να ξεπεράσεις κάποιες τάσεις που έχεις για να φύγεις από την ήδη υπάρχουσα δουλειά σου και συγκεντρώνεσαι και πάλι στα δικά σου γιατί πιστεύεις ότι τώρα κάτι μπορεί να γίνει και να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Γίνεσαι κάπως ντροπαλός/η και συμμαζεμένος/η γιατί θέλεις να παραμείνεις και ασχοληθείς περισσότερο με την οικογένεια σου και τα θέματα της ή με κοινωνικές εκδηλώσεις και καλέσματα που κάπως σε κουράζουν αλλά σε βάζουν να δουλέψεις και πάνω σε καταστάσεις που αποφεύγεις.
Ερωτικά: Η δοκιμασία που θα περάσεις από ένα Καρκίνο ή Παρθένο είναι μεγάλη γιατί μπορεί να σου υπενθυμίσει τις υποχρεώσεις σου οι οποίες φαίνονται στα μάτια σου υπερβολικές αλλά δε σημαίνει ότι θα τις αποφύγεις. Απλά μπορεί να κλειστείς για λίγο στον εαυτό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο αλλά ένα είδος ανασφάλειας σε κάνει να νιώθεις ότι δεν θα τα καταφέρεις. Μάλλον δεν καθοδηγείς τα πράγματα σωστά και ίσως να επηρεάζεσαι από τις φοβίες ενός Αιγόκερω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες ανησυχίες τις οποίες όμως θα καλύψεις αφού θα ασχοληθείς με την φροντίδα και την προστασία των δικών σου ατόμων. Ίσως υπάρχει μια υπερβολή από την πλευρά σου αλλά καλό είναι να κάνεις αυτό που νιώθεις για να απομακρύνεσαι από τον εαυτό σου. Η ιδέα ενός παιδιού σου κάνει πολύ καλό και θα προσπαθήσεις και πάλι δυναμικά για να φτιάξεις την δική σου οικογένεια. Το θέμα του μαγειρέματος θα σε απασχολήσει και σίγουρα θα φτιάξεις κάτι παραδοσιακό.
Ερωτικά: Οι αναμνήσεις μπορεί να σε κατακλύζουν και βασισμένος/η σε αυτές μπορεί να σηκώσεις το τηλέφωνο για να μιλήσεις με ένα Καρκίνο που εδώ και καιρό έχετε απομακρυνθεί. Ίσως τώρα να βελτιώσετε κάτι που είχατε αφήσει, αρκεί να υπάρχει διάθεση και από τους δυο.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα διαφυλάξεις με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά που θέλεις και ήδη έχεις κάνει για να έχεις σαν back up, το οποίο το θεωρείς αποκλειστικά δικό σου. Η σχέση με τα άτομα στην δουλειά σου μπορεί να σε πιέζει να λάβεις θέση σε μια ιστορία που δεν ευθύνεσαι καθόλου. Για αυτό μην επηρεάζεσαι από κανέναν και σκέψου από μόνο/η σου τι ακριβώς θα κάνεις. Πάντως χρήματα θα πάρεις αλλά θα φροντίσεις να τα διοχετεύσεις για τις ανάγκες του σπιτιού σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Σε έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σου και σκέφτεσαι διάφορα πράγματα είτε για την οικογένεια σου, είτε για κάποια συναισθηματικά θέματα τα οποία δεν τα έχεις ξεπεράσει ακόμα και δεν είναι απαραίτητα ερωτικά, αλλά και σχετικά με φίλους ή άτομα που εσύ θεωρείς οικογένεια. Είναι πάντα λεπτές οι ισορροπίες και όταν τα πιάνεις, πονάς βαθιά, άσχετα που δεν το δείχνεις.
Ερωτικά: Ο Καρκίνος πάντα σε αναστατώνει αλλά δεν είναι θετικά διακείμενος/η προς εσένα γιατί υπάρχουν πολλά απωθημένα από την πλευρά του. Αν θέλεις να είστε μαζί θα πρέπει να εκπαιδευτείς στην διαχείριση των συναισθημάτων του γιατί με τον τρόπο σου δείχνεις ότι δεν νοιάζεσαι και πολύ και αυτό δεν είναι αλήθεια, αλλά δεν μπορείς να του το αποδείξεις. Με τον Κριό χρειάζεσαι λεπτούς χειρισμούς για να ξεπεράσετε κάποια οικογενειακά εμπόδια.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά έξοδα από ασφάλειες, φόρους ή για ένα ακίνητο και κάπου μπορεί να πελαγώσεις. Το καλό είναι ότι έχεις θετική σκέψη και στάση ζωής και αυτό σου δίνει την ανάλογη αισιοδοξία για να πιστέψεις ότι όλο και κάτι θα γίνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Αναζητάς την υποστήριξη μέσα από άλλα άτομα και ίσως να θέλεις να είσαι μαζί τους γιατί τα νιώθεις σαν οικογένεια σου. Ίσως να γίνεται κάτι που δεν εύκολο για σένα να το αντέξεις και πιθανόν να σε έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σου για αυτό αναζητάς υποσυνείδητα στήριξη και ασφάλεια.
Ερωτικά: Το ότι θα συναντήσεις τον Καρκίνο ξαφνικά και σε ένα χώρο τελείως άσχετο από αυτά που πηγαίνατε μαζί, θα σου κάνει ένα κλικ και ίσως να ξεκινήσετε να συζητάτε για πράγματα που σας δημιούργησαν τις αποστάσεις και τότε να διαπιστώσεις ότι έχεις κάνει λάθος σκέψεις και συσχετισμούς. Από την άλλη ο Ταύρος σου δίνει τα εχέγγυα αρκεί να μην βαριέσαι μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα φροντίσεις να αποκομίσεις οφέλη από συνεργάτες που έχουν την διάθεση να σε υποστηρίξουν, ασχέτως αν δεν βρίσκονται τόσο ψηλά στην ιεραρχία. Πάντως θα έχει το σθένος να μην αφήσει τα πράγματα να κινηθούν εναντίον σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Νιώθεις περίεργα γιατί πιστεύεις ότι δεν είναι εύκολο να σε καταλάβουν κάποια άτομα αλλά ούτε και εσύ. Είναι σαν να έχεις χάσει το μήνυμα αν πρέπει να τους έχεις εμπιστοσύνη ή να είσαι απόμακρος/η και απρόσιτος/η/ σε όλους. Όλα αυτά για να γίνουν χρειάζονται υπερβάσεις από την πλευρά σου και κυρίως συναισθηματική ενσυναίσθηση στις ανάγκες τους αλλά και τις δικές σου.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που ο Καρκίνος ή ο Σκορπιός προσπαθεί να σε προσεγγίσει και εσύ ίσως δεν καταλαβαίνεις το μήνυμά του και πιστεύεις ότι σε κουράζει ή σε απορρίπτει και από πάνω.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι την εμπειρία σου για να διαχειριστείς το δυναμικό των ατόμων που έρχονται κοντά σου και όχι να μόνο για το πώς θα γίνει το ένα ή το άλλο σχέδιο γιατί όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα κινήσεις τα νήματα και αν θα πιάσεις τις λεπτές χορδές τους.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η συγκέντρωση στοιχείων και αποδείξεων για κάτι που θέλεις να κάνεις θα συμπληρωθεί και από την προσωπική σου εμπειρία και πρακτικότητα. Σίγουρα θα δείξεις με ποιο τρόπο μπορείς να βοηθήσεις και να λειτουργήσεις μέσα στην οικογένεια. Η συγκάλυψη κάποιων λαθών ίσως να σε κάνει ένα αγαπητό πρόσωπο μέσα σε ένα χώρο που βρίσκεσαι αυτή την στιγμή και κυρίως από μια ομάδα φίλων που θέλουν να σε εμπιστεύονται γιατί τους ανακουφίζεις.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Καρκίνο θα είναι μαγική γιατί θα ρέει το συναίσθημα και ίσως να μην δώσετε και μεγάλη σημασία είτε στις διάφορες κόντρες που έχετε μεταξύ σας κατά εποχές, είτε στην απόσταση που υπάρχει από πρακτικά προβλήματα. Αντίθετα με τον Ζυγό θα μπουν στην μέση διάφορα δύσκολα συναισθήματα στην επικοινωνία κι ίσως να μην μπορέσετε να τα βρείτε όπως παλιά
Οικονομικά & Καριέρα: Μερικές φορές ρισκάρεις στα τυφλά και επειδή έχεις μέσα σου κάποιες θείες δυνάμεις να σε καθοδηγούν όλο και κάτι πετυχαίνεις. Θα πρέπει να θυμάσαι ότι η εμπιστοσύνη στο καλό είναι αυτή που σε προστατεύει και σε σώνει κάθε στιγμή.

Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: