Τα ζώδια σήμερα 6/12/2016 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Δεκεμβρίου 06, 2016

Τα ζώδια σήμερα 6/12/2016


Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 6/12/2016
ΚΡΙΟΣ

Οι ανασφάλειες και οι αδυναμίες είναι αυτές που υπογείως σε εμποδίζουν να αισθανθείς άνετα, αισιόδοξα και ελεύθερα, όπως επιτάσσει η ίδια η φύση του ζωδίου σου. Θα χρειαστείς όμως αυτό το πολύτιμο διάστημα των εσωτερικών τριβών και εκκαθαρίσεων, ούτως ώστε να ξεπεράσεις αναστολές, φοβίες, άγχη και αδυναμίες που σε κρατούν δέσμιο απέναντι σε ένα πιο φωτεινό μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα που αφορούν τη σχέση σου, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Αν δεν υπάρχει ταίρι, να είσαι βέβαιος ότι η ευτυχία είναι πιο κοντά από όσο φαντάζεσαι.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα δείξεις υπευθυνότητα και θα θέλεις όλα να γίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Σε όποια συζήτηση γίνει σχετικά με οικονομικά θέματα θα πρέπει να δείξεις με πολύ μεγάλη προσοχή.
ΤΑΥΡΟΣ

Η καθημερινότητα, αγαπητέ Ταύρε και τα βάρη των υποχρεώσεών σου σε κρατούν υπό διαρκή πίεση. Οι λεπτομέρειες σε κουράζουν και μειώνουν τη φλόγα τη δημιουργίας και της έμπνευσης. Η εργατικότητα, η επιμονή και η υπομονή σου, από τη μία αναστέλλουν τον ενθουσιασμό, αλλά ταυτόχρονα διευκολύνουν ιδιαίτερα τη γνώση και τη δεξιότητά σου. Χρειάζεσαι ιδεολογία σαφή, ουσιαστική και συγκεκριμένη.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από την αρνητική οπτική με την οποία έβλεπες μέχρι τώρα μερικές καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα κάνεις επαγγελματικές συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Οικονομικά, μπαίνεις σε μία περίοδο με πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές που θα σε βγάζουν εκτός προγράμματος.
ΔΙΔΥΜΟΣ

Κάποιες μικρές μετακινήσεις προβλέπονται για το ζώδιό σου, καθώς θα απαιτηθούν λόγω των καθηκόντων που θα αναλάβεις. Ο τρόπος σκέψης σου θα είναι πιο αντικειμενικός, πρακτικός και αναλυτικός αλλά φρόντισε να μην είναι μονόπλευρος. Θα παρατηρείς πολλά από αυτά που γίνονται γύρω σου. Είσαι ικανός να προσαρμόζεσαι στις συμβατικότητες, χάρη στην ισχυρή σου διαίσθηση. Απόφυγε όμως την υπερβολή στην κριτική που ασκείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου, αλλά με τις υποχρεώσεις που έχεις όλο τις αναβάλλεις. Κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου. Για σένα που δεν έχεις ταίρι, η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή, αισθηματικά, για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα υπάρχει αρκετός φόρτος εργασίας και το άγχος θα σε κυριεύει. Θα μπορέσεις όμως να ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να προσέχεις αρκετά.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σαν Καρκίνος, είσαι ένα άτομο εξωστρεφές, κοινωνικό και ανεξάρτητο, αλλά με εγωιστική συμπεριφορά. Είσαι αξιοθαύμαστος για την εργατικότητα, τη φιλοδοξία και τη φιλική και επικοινωνιακή σου διάθεση. Απόφυγε σήμερα να απογοητεύσεις τους άλλους, εξ αιτίας του εγωισμού, της τάσης σου να θεωρείς ότι πάντα εσύ έχεις δίκιο, αλλά και της υπερβολικής σου επιθυμίας να σε επευφημούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, έφτασε ο καιρός που θα συμβεί κάτι πολύ καλό για σένα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, ενώ θα αρχίσουν σιγά σιγά να υλοποιούνται τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να προκύψουν.
ΛΕΩΝ

Σαν Λέων, είσαι ένας άνθρωπος δημιουργικός που σου αρέσει να προσφέρεις στους άλλους, αλλά επίσης και αρκετά ανασφαλής. Σήμερα θα πρέπει να αξιοποιήσεις τις αρετές σου, όπως την καλοσύνη, τη δημιουργικότητα και την ανιδιοτέλειά σου και να μην αφήσεις να σε καταβάλουν η απαισιοδοξία, η μελαγχολική σου τάση και η αναποφασιστικότητά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα στο ταίρι σου, γιατί όποτε το κάνεις αυτό είναι σίγουρο ότι περνάει πολύ καλά μαζί σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου οι καταστάσεις θα είναι αρκετά καλές, ενώ θα δεχτείς και προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει όμως να ανησυχείς, γιατί από εδώ και πέρα τα πράγματα θα βελτιωθούν και θα έχεις και πιο πολλά έσοδα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι κοινωνικός και ευχάριστος άνθρωπος, με έντονη την αίσθηση του χιούμορ. Σήμερα εξωτερίκευσε τα θετικά στοιχεία του ζωδίου σου που είναι η εξυπηρετικότητα, η φιλικότητα και η πνευματικότητα, και φρόντισε να αρπάξεις όποια ευκαιρία βρεθεί στον δρόμο σου. Είσαι δραστήριος, διπλωματικός και πολύ ικανός.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στο ταίρι σου, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις αμελήσει αρκετά πράγματα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου και τότε θα υπάρξουν πολύ καλές εξελίξεις στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι και να τα βλέπεις όλα αρνητικά. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.
ΖΥΓΟΣ

Δεν έχεις εγωιστικές τάσεις και σε διακρίνει η μεγάλη κοινωνική ευαισθησία. Τα θετικά του ζωδίου σου είναι ο δυναμισμός, η περηφάνια, η αναλυτικότητα του πνεύματος και η αγωνιστικότητα απέναντι στις δυσκολίες. Σήμερα δεν θα το βάζεις κάτω. Θα βρεις τη δύναμη να σταθείς στα πόδια σου, να αποδείξεις την αξία σου αλλά και να δώσεις κουράγιο στους ανθρώπους που είναι κοντά σου! Το φιλοσοφικό σου πνεύμα, τα ιδεώδη αλλά και η δημιουργικότητά σου, θα σε βοηθήσουν να διακριθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να διορθώσεις κάποια θέματα στη σχέση σου που νιώθεις ότι σας απομακρύνουν μεταξύ σας. Αν δεν έχεις ταίρι, η περίοδος είναι αρκετά θετική, αισθηματικά, για να κάνεις μια νέα γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα θα είναι καλές, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να προχωρήσεις και καθυστερούν. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα είναι καλύτερη για τα οικονομικά σου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο χαρακτήρας του ζωδίου σου σε καθιστά ένα ειλικρινές και κοινωνικό άτομο, που όμως κάποιες φορές έχεις εγωιστικές ή και επιθετικές τάσεις. Είσαι φιλόδοξος, τίμιος, δεν φοβάσαι τις προκλήσεις και ξέρεις να απολαμβάνεις τις υλικές και συναισθηματικές χαρές της ζωής. Σήμερα θα σε χαρακτηρίζει η οργανωτικότητα, γιατί θες πάντα να είσαι προετοιμασμένος για οποιαδήποτε εξέλιξη.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και να έρθεις πιο κοντά του. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην αγχώνεσαι, γιατί στο μέλλον σε περιμένουν τα καλύτερα στον αισθηματικό τομέα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα θέλεις να κάνεις κάποια πράγματα και προβληματίζεσαι. Φρόντισε να κινηθείς με ψυχραιμία, να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα καταφέρεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Αξιοσημείωτος είναι ο ατομικισμός, ο παρορμητισμός και η υπερβολική δυσπιστία σου, αγαπητέ Τοξότη, απέναντι στους άλλους. Θα σε βοηθήσουν πολύ η επιμονή, το θάρρος και οι ηγετικές σου ικανότητες. Σήμερα φρόντισε να περιορίσεις την έντονη αφοσίωση και το αίσθημα της μεγάλης ψυχικής αντοχής, γιατί θα οδηγηθείς στην αποτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, σήμερα σε κάποιες συζητήσεις που θα κάνετε με το ταίρι σου για τη σχέση σας, φρόντισε να δείξεις μεγάλο ενδιαφέρον, ώστε να βγάλετε μαζί τα καλύτερα συμπεράσματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, θα έχεις πολύ άγχος προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Οικονομικά, θα μπεις σε μια περίοδο που θα αρχίσει να αποκαθίσταται μια ισορροπία, ενώ θα δεχτείς και πολλές προτάσεις.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σαν Αιγόκερως, είσαι ένας συμπαθητικός άνθρωπος που εμπνέει εμπιστοσύνη, αλλά και αρκετά πεισματάρης. Η ισορροπημένη συμπεριφορά, η επιμονή και η υπομονή είναι τα όπλα σου. Σήμερα δεν θα εμπιστεύεσαι κανέναν πέρα από τον εαυτό σου, πράγμα που δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού θα καταφέρνεις να πετυχαίνεις ό,τι στοχεύεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα θα δεις το ταίρι σου με άλλο μάτι, πιο ερωτικό, αλλά θα του δείξεις και την αγάπη σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα αυτή την περίοδο, παρ’ όλο που θα έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα ρισκάρεις, αγαπητέ Υδροχόε, δεν θα μπορείς να υποταχθείς πουθενά και θα είσαι επίμονος και νευρικός. Θα είναι αξιοθαύμαστος ο δυναμισμός, το θάρρος και η αξιοπιστία σου, αρκεί να περιορίσεις την ανωριμότητα που δείχνεις μερικές φορές. Ίσως θεωρείς ότι δεν είσαι ιδιαίτερα τυχερός στη ζωή, αλλά σκέψου μήπως φταίει το ότι είσαι αρκετά απαιτητικός.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά, αν προσπαθήσεις να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις κάποια πράγματα πιο θετικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι την επόμενη περίοδο σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, σήμερα θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και πολλή δουλειά. Θα δεχτείς κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να μην χαλαρώσεις και οργανώσου καλύτερα ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που θα έχεις αυτή την περίοδο.
ΙΧΘΥΣ

Σαν Ιχθύς, ξεχωρίζεις χάρη στη δημοφιλία σου και είσαι αξιολάτρευτος φίλος. Περιβάλλεσαι διαρκώς από κόσμο και καταφέρνεις να είσαι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής. Όπου και να βρίσκεσαι, εντυπωσιάζεις με την ικανότητά σου να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις και να δημιουργείς εύκολα την οικειότητα. Σήμερα φρόντισε να είσαι πρόθυμος να ακούσεις τα προβλήματα των άλλων, προσφέροντας συμπαράσταση και παρηγοριά, αλλά και να μοιραστείς όλα τα καλά νέα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να διώξεις κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις, ώστε όλα να γίνουν τέλεια. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις πολλά ώστε να έρθει και η καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, σήμερα τα πράγματα θα είναι καλά. Φρόντισε να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για ενδεχόμενες αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: