40+ Χριστουγεννιάτικες ιδέες για τα ΠΑΡΑΘΥΡΑ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Δεκεμβρίου 06, 2016

40+ Χριστουγεννιάτικες ιδέες για τα ΠΑΡΑΘΥΡΑ

Παλιότερα ήταν το έλατο που απαραίτητα στολιζόταν κοντά σε κάποιο παράθυρο, περπατώντας στις γειτονιές ήταν τα δικά του φωτάκια και οι μπάλες που διακρίναμε σε κάθε σπίτι, πλέον μετράμε ...χιλιόμετρα αντιαισθητικούφωτοσωλήνα στα κάγκελα και ...πλαστικές φωτιζόμενες φιγούρες στα μπαλκόνια.
Aκόμη όμως και αν δεν σας βοηθά ηδιαρρύθμιση του σπιτιού για να τοποθετήσετε τοδέντρο κοντά σ΄έναμεγάλο παράθυρο, υπάρχουν πολλοίτρόποι που μπορείτε να τα διακοσμήσετε/ στολίσετε γιορτινά, δημιουργώντας μια όμορφηόψη τόσο από το εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό τους μέρος, χρησιμοποιώντας ανάλογα με την μορφή, το μέγεθος και κυρίως το ύψος του παραθύρου γιορτινές γιρλάντες, χριστουγεννιάτικα σχέδια πάνω στα τζάμια και κυρίως ή και μόνο φωτάκια. 




Για παράθυρα που διαθέτουν είτε εσωτερικό είτε κυρίως εξωτερικό περβάζιπολύ εντυπωσιακές είναι και οι ...γιορτινές ζαρνινιέρες με μερικά μικρά κωνοφόρα ή κάθε είδους φυτά με έντονο πράσινο φύλλωμα πλαισιωμένα από μικρά γλαστράκια ποϊνσέτιας μαζί με κάποια μεταλλικά, πήλινα ή ξύλινα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά ή στολισμένα μόνο με φωτάκια. Τόσο την μέρα όσο και το βράδυ η εικόνα τους είναι εντυπωσιακή και σε κάθε περίπτωση πολύ πιο φυσικήκαι όμορφη από τον κοινότυπο ...πλαστικό φωτιζόμενο άγιο βασίλη που σκαρφαλώνει στο παράθυρο και για την ακρίβεια ...στα περισσότερα παράθυρα της γειτονιάς.

Αν θέλετε να ακολουθήσετε τις πιο ...πατροπαράδοτες συνταγές, κάτι αντίστοιχο με τα ...βαμβακάκια και τα αυτοκόλλητα που κάποτε ήταν ...μόδα στα χριστουγεννιάτικα παράθυρα, πολύ όμορφες διακοσμήσεις μπορείτε να δημιουργήσετε πάνω στα τζάμια με stencils σε χριστουγεννιάτικα σχέδια και σπρέϋ χιονιού. Προσθέστε μια σειρά κάθετα φωτάκια - κουρτίνα στην εσωτερικήπλευρά του παραθύρου και το βράδυ απλώς κλείστε τα υπόλοιπα φώτα στον χώρο και ...απολαύστε την εικόνα. 








































Δεν υπάρχουν σχόλια:

add