Επτά νέα Opel το 2017 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Νοεμβρίου 24, 2016

Επτά νέα Opel το 2017

Με σλόγκαν «7 το 17» η Opel ετοιμάζεται για επτά πρεμιέρες το 2017. Ποτέ πριν στην ιστορία της (από το 1899) η Opel δεν είχε τόσα πολλά νέα μοντέλα σε ένα ημερολογιακό έτος. Το “7 το 17” αποτελεί τμήμα μιας προϊοντικής επέλασης με 29 νέα μοντέλα μεταξύ 2016 και 2020. Το διάστημα αυτό, η εταιρεία θα επαναπροσδιορίσει τη θέση και την προϊοντική γκάμα της.

«Με αυτά τα επτά νέα μοντέλα για το 2017, η Opel θα ανανεώσει πλήρως το προφίλ της μέσα στους επόμενους 12 μήνες» δήλωσε ο CEO της φίρμας, Dr. Karl-Thomas Neumann. «Με το Ampera-e κάνουμε την ηλεκτροκίνηση εφικτή για καθημερινή οδήγηση. Η δεύτερη γενιά Insignia αποπνέει μία νέα αίσθηση κομψότητας, ελαφρού βάρους και σπορτίφ στυλ. Και με τα νέα crossover στις κατηγορίες B και C επεκτείνουμε τη γκάμα μας σε έναν σημαντικό τομέα, που θα τονώσει την ανάπτυξή μας.»

To «7 το 17» θα γίνει σε επτά στάδια, ως εξής:

1. Το Ampera-e που λανσαρίστηκε στο Σαλόνι του Παρισιού θα φέρει την επανάσταση στην ηλεκτρική μετακίνηση από την άνοιξη του 2017. Με ηλεκτρική αυτονομία πάνω από 500 km (σύμφωνα με το Νέο Ευρωπαϊκό Κύκλο Οδήγησης – NEDC), το Ampera-e είναι κυρίαρχος στην κατηγορία του. Επιπλέον, το προσφέρει επιδόσεις σπορ αυτοκινήτου και την ευρυχωρία ενός 5θυρου compact μοντέλου.

2. Το νέο Insignia Grand Sport, κάνει το ντεμπούτο του σαν ένα 5θυρο sedan με coupé σχήμα, σπορ συμπεριφορά και σύστημα μετάδοσης σε όλους τους τροχούς (AWD). Όπως ο προκάτοχός του, που έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τις 900.000 μονάδες, το νέο Insignia θα παράγεται στο Rüsselsheim.

3. Το μεγάλο, σπορ station wagon, το Insignia Sports Tourer μοιράζεται την ίδια σχεδιαστική γλώσσα με το πρωτότυπο Monza Concept από το 2013. Συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο, η καμπίνα του έχει αυξηθεί σημαντικά, κυρίως στα πίσω καθίσματα και το χώρο αποσκευών.

4. Το μοντέλο παντός εδάφους, Insignia Country Tourer το Sports Tourer πλαισιώνεται και πάλι από ένα μοντέλο περιπέτειας με σύστημα AWD και εμφάνιση εκτός δρόμου. Το νέο Country Tourer προσφέρεται για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ, τους οπαδούς των υπαίθριων δραστηριοτήτων και όσους εκτιμούν τη εξατομικευμένη εμφάνιση.

5. Του χρόνου, το Opel Vivaro λανσάρει ένα νέο επίπεδο άνεσης και ευεξίας.

6. Στις αρχές του 2017, το δημοφιλές Mokka X, θα πλαισιωθεί από ένα νέο μοντέλο Crossover (CUV) το Crossland X.

7. Mε το νέο CUV στην κατηγορία C, η Opel επεκτείνει την παρουσία της στην κατηγορία των συμπαγών με ένα σπορ, crossover μοντέλο που θα πλαισιώσει τα Astra και Zafira.


Νίκος ΤσάδαρηςΠηγή: newsbeast.gr | Tο διαβάσαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add