Ερμής Eξάγωνο με Δία 22/11: Αισιοδοξία και Τύχη για τα Ζώδια! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Νοεμβρίου 22, 2016

Ερμής Eξάγωνο με Δία 22/11: Αισιοδοξία και Τύχη για τα Ζώδια!

 Tο Εξάγωνο του Ερμή στο Τοξότη, με τον Δία στο Ζυγό, την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016, μας γεμίζει με αισιοδοξία σε όλα τα θέματα και υποθέσεις που μας απασχολούν και μας δίνει πολλές ευκαιρίες για επιτυχία!
Στην επικοινωνία μας, είμαστε κατανοητοί, οξυδερκείς, ετοιμόλογοι, και λεκτικά δημιουργικοί. Οι έξυπνες ιδέες μας συνεργάζονται με την τύχη, η οποία είναι τώρα με το μέρος μας και φέρνουν επιτυχίες και θετικές συμφωνίες. Η αισιοδοξία, αν δεν το παρακάνουμε, είναι σύμμαχος μας και το διαρκές χαμόγελο είναι ο τρόπος για αναθερμανθούν σχέσεις και επαφές! 

Ευνοούνται ιδιαίτερα ζώδια και ωροσκόποι της Φωτιάς και του Αέρα, ιδίως του 2ου δεκαημέρου!

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Κριέ, έρχονται σημαντικές ευκαιρίες στις κοινωνικές επαφές σου, αλλά και στις μετακινήσεις σου, που θα σε βοηθήσουν πολύ σε ότι σε απασχολεί! Άρπαξε κάθε ευκαιρία που θα έρθει, πες ναι σε ένα ταξίδι, αυξάνοντας την αισιοδοξία σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Ταύρε, σημαντικές ευκαιρίες στον οικονομικό αλλά και ερωτικό τομέα της ζωής σου και θα μπορέσεις μέσω της επικοινωνίας, να λύσεις ότι ζήτημα σε απασχολεί! Ερωτικές στιγμές και πραγματοποίηση επιθυμιών είναι μέσα στο πρόγραμμα!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Δίδυμε, έρχονται σημαντικές ευκαιρίες να αναζωπυρώσεις τη σχέση σου με το σύντροφο, να ενδυναμώσεις σημαντικές συνεργασίες ή να κάνεις μία πολύ ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία, πολλά υποσχόμενη! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καρκίνε, θα σου δοθούν σπουδαίες ευκαιρίες να αποδείξεις τις επαγγελματικές σου ικανότητες και ταλέντα, όπως και να κάνεις μία αλλαγή ευνοώντας την φυσική σου κατάσταση και την εξωτερική σου εμφάνισή! Λάμπεις και αποδίδεις!

ΛΕΩΝ: Λέοντα, θα υπάρξουν ευκαιρίες για διασκέδαση, όμορφη κοινωνική ζωή, ερωτικές επιτυχίες, ευχάριστες στιγμές και θα σε διακρίνει δημιουργικότητα και καλή φήμη! Μηνύματα και επαφές θα σε χαροποιήσουν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρθένε, ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας, αλλά και κάποια παρελθοντική υπόθεση που ακόμα σε απασχολεί, θα σου δώσει αυτό που επιθυμείς, ακόμα κι αν αυτό είναι μία επανασύνδεση! 

ΖΥΓΟΣ: Ζυγέ, θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις και νέα, ευκαιρίες για σπουδαίες και ωφέλιμες επαφές και επικοινωνίες, όπως και για νέες γνωριμίες! Μία νέα πρόταση έρχεται από το πουθενά, για να προωθήσει τα σχέδια σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σκορπιέ, θα έχεις σημαντικές ευκαιρίες να αυξήσεις το εισόδημα σου και να βελτιώσεις όπως και να σταθεροποιήσεις την συναισθηματική σου ζωή! Με αυτοπεποίθηση σου μπορείς να αγγίξεις την επιτυχία σε ερωτικά και οικονομικά!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τοξότη, το επικοινωνιακό σου ταλέντο σε βοηθά να πετύχεις τα πάντα! Μπορείς να κερδίσεις τους άλλους κοινωνικά και να επωφεληθείς όπως εσύ επιθυμείς! Νέες γνωριμίες και δικτύωση, μπορούν να σου δώσουν σημαντικές ευκαιρίες για το μέλλον!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αιγόκερε, θα είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, ανανεωμένος και ήρεμος ψυχικά και συναισθηματικά! Είσαι ικανός να εκφράσεις τα «θέλω» σου και να τα πραγματοποιήσεις, ιδιαίτερα αν κινείσαι παρασκηνιακά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υδροχόε, θα υπάρξουν ευχάριστες στιγμές με φίλους, χαρούμενες ειδήσεις από αυτούς, αλλά και νέες σημαντικές γνωριμίες! Έρχονται εξελίξεις σχετικά με θέματα του φιλικού σου κύκλου που εκκρεμούν. Κάποια προβλήματά αντιμετωπίζονται ριζικά!


ΙΧΘΥΣ: Ιχθύ, θα έχεις ευκαιρίες σημαντικές για επαγγελματική επιτυχία, εξέλιξη στη καριέρα και στην οικογένεια και θα είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός και σωστός επαγγελματίας και συνάδελφος.

 πηγή: www.oroskopos.grΠηγή: pagenews.gr | Tο διαβάσαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: