Christmas Tree Decorating Ideas - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Νοεμβρίου 06, 2016

Christmas Tree Decorating Ideas



Ψάχνετε για μοντέρνα, κλασικά, δημιουργικά, ή ακόμα και νόστιμα ιδέες χριστουγεννιάτικων δέντρων; Το έχουμε καλύψει. Αυτός ο ιστότοπος είναι γεμάτος λαμπρές και πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης που θα σας μεταφέρουν και θα σας εμπνεύσουν. Παρακάτω θα βρείτε φωτογραφίες από όμορφα διακοσμημένα χριστουγεννιάτικα δέντρα σε πολλά διαφορετικά στυλ. Ας πάρουμε τις διακοπές διακόσμησης!

Εικόνα από τις χειροποίητες χειροτεχνίες χειροτεχνίας της Martha Stewart: 225 εμπνευσμένα έργα για εορταστικές εκδηλώσεις "

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πολύ κομψό χριστουγεννιάτικο δέντρο κολλώντας σε μια απλή παλέτα χρωμάτων. Περιορίζοντας την επιλογή του χρώματος, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αρμονικό και εκλεπτυσμένο σχέδιο με μια μεγάλη ποικιλία διακοσμητικών αντικειμένων. Μια συλλογή διακοσμητικών αντικειμένων σε διάφορα υλικά, σχήματα, μεγέθη και μοτίβα συνδέεται μαζί με ένα λαμπερό κόκκινο και λευκό χρώμα.


Εικόνα από την "Διακόσμηση για τις διακοπές" της Martha Stewart

Αυτό είναι ένα τόσο χαριτωμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο! Παίζοντας σε ένα θέμα κιβωτού του Νώε, τα μελόψωμο παίρνουν το επίκεντρο. Το μελόψωμο είναι τόσο εύκολο να κοπεί σε οποιοδήποτε σχήμα και παγωμένο σε οποιοδήποτε χρώμα, έτσι το έχετε! Αποκτήστε περισσότερες χειροποίητες και πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης Χριστουγέννων .


Εικόνα από το www.pinterest.com

Πολλοί άνθρωποι ξυπνούν με τρόμο στη σκέψη ενός λευκού τεχνητού χριστουγεννιάτικου δέντρου. Ίσως μπορούμε να πείσουμε τους σκεπτικιστές διαφορετικά (φαίνεται να κάνει μια επιστροφή). Τα πολύχρωμα στολίδια ξεχωρίζουν πραγματικά από το λευκό που διαφορετικά θα χάνονταν σε ένα τυπικό αειθαλές δέντρο. Αυτή η γωνιά παιχνιδιού φαίνεται τόσο φιλόξενη και αναζωογονητική - ιδανική για ένα παιδικό δωμάτιο.



Εικόνα από το www.notmartha.org

Εδώ είναι μια πρωτότυπη ιδέα - ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο χωρίς το δέντρο! Μια συλλογή από διακοσμητικά διακοσμητικά διακοσμημένα από το ανώτατο όριο δημιουργεί ένα εφήμερο εστιακό σημείο.


Εικόνα από το www.trendytree.com

Αυτό το υπερβολικό χριστουγεννιάτικο δέντρο ανήκει σε ένα πάτωμα του εκθεσιακού χώρου. Αγαπάμε τα διακοσμητικά στολίδια, τα κουκουνάρια, τις κορδέλες και τα τόξα, τα φρούτα και τα λαχανικά και άλλα φυσικά στοιχεία σε απαλές αποχρώσεις του πράσινου, του χρυσού, του καφέ και του αργύρου. Αυτά τα πολυτελή διακοσμητικά στοιχεία φαίνονται κομψά και εκλεπτυσμένα.


Εικόνα από το www.trendytree.com

Σε μια πιο παιχνιδιάρικη και παιχνιδιάρικη πλευρά, γιατί να μην "γεμίσει" το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας με τα γεμιστά ζώα; Αυτό το δέντρο μας κάνει να χαμογελάμε.


Εικόνα από τη διεύθυνση www.chiccoastalliving.blogspot.com

Αυτό δεν σας κάνει να θέλετε να περάσετε τα επόμενα Χριστούγεννα σας στην παραλία; Ένα λαμπερό λευκό δέντρο φαίνεται γαλήνιο σε αυτό το περιβάλλον ... και λίγο σουρεαλιστικό.


Εικόνα από την "Διακόσμηση για τις διακοπές" της Martha Stewart

Αυτό το δέντρο φαίνεται πανέμορφο με σπιτικά στολίδια υφάσματος διακοσμημένα με σατέν, μεταλλικές κορδέλες και χάντρες από μαργαριτάρια. Αυτά τα στολίδια υφάσματος είναι ευκολότερο να κάνουν από ό, τι νομίζετε. Καλύψτε τις σφαίρες Styrofoam με τμήματα από μεταξωτό ύφασμα και τυλίξτε με κορδέλα. Τελειώστε κάθε στολίδι κολλώντας μια χάντρα από μαργαριτάρια στα άκρα. Αν θέλετε περισσότερες οδηγίες σχετικά με το πώς να κάνετε αυτές τις υπέροχες διακοσμήσεις ή θα θέλατε περισσότερες ιδέες διακόσμησης Χριστουγεννιάτικων δέντρων, τότε δείτε το βιβλίο "Διακόσμηση για τις διακοπές" της Martha Stewart.


Εικόνα από το "Γιορτάζοντας το σπίτι: Διακόσμηση για τις διακοπές και τις εποχές" του Patrick Regan

Φυσικά στοιχεία όπως τα πεύκα και τα βελανίδια κάνουν τα ιδανικά στολίδια χριστουγεννιάτικων δέντρων - και είναι τέλεια για όσους αναζητούν χριστουγεννιάτικα δέντρα διακοσμώντας ιδέες. Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε τα δικά σας φθηνά στολίδια ψεκάζοντας με το ψεκασμό τα πεύκα στο αγαπημένο σας χρώμα. Αγαπάμε επίσης την ιδέα της τοποθέτησης ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου στη βεράντα, φέρνει το πνεύμα των διακοπών έξω και καλωσορίζει όλους τους καλεσμένους σας.


Εικόνα από το "Living Living Merry & Bright: 301 εορταστικές ιδέες για το γιορτάζοντας τα Χριστούγεννα"

Απλές αλλά κομψές χτενισμένες νιφάδες χάρτου χαρίζουν αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Πόσο απλό είναι αυτό; Μην παραβλέπετε εύκολα και απλά χειροτεχνήματα όπως χειροποίητα διακοσμητικά χαρτιού ή αυτά τα εκτυπώσιμα στολίδια - μπορούν να κάνουν απίστευτο αντίκτυπο όταν γίνονται σωστά.

Εικόνα από το "Living Living Merry & Bright: 301 εορταστικές ιδέες για το γιορτάζοντας τα Χριστούγεννα"

Τι θα λέγατε για το vintage φέτος με ένα άσπρο χριστουγεννιάτικο δέντρο; Τα υπερμεγέθη φώτα των δέντρων και τα στολίδια χεριού φουσκώνουν πίσω στο χρόνο.


Εικόνα από το "Living Living Merry & Bright: 301 εορταστικές ιδέες για το γιορτάζοντας τα Χριστούγεννα"

Αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο της χώρας είναι μαγικό. Δεν μπορείτε να πάτε στραβά με μια γιρλάντα pom-pom με κακάο, υφασμένες σφαίρες σημύδας και μπαστούνι και χειροποίητες πέρδικες με φτερά παγωνιού. Θέλετε περισσότερες χριστουγεννιάτικες δέντρο διακοσμήσεις ιδέες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add