Υλικά:
2φλ.ρύζι
αλάτι
2 κουτιά τόνο σε νερό
1 κομ.φλούδα λεμονιού
1κ.της σούπας χυμό λεμόνι
1/2 φλ. ασπρο κρασί
πιπέρι
2κ. σουπας βούτυρο
1κ. σουπας αλευρι
ψιλοκομμένο μαϊντανό
1φλ. μανιτάρια
Εκτέλεση:
Βράζουμε το ρύζι με λίγο αλάτι, στραγγίζουμε και προσθέτουμε το βούτυρο.
Στραγγίζετε τον τόνο. Σοτάρετε με το βούτυρο τα μανιτάρια.
Τα βγάζετε και ρίχνετε στο τηγάνι το αλευρι. Βάζετε σε φλιτζάνι το ζουμί του τόνου, τη φλούδα λεμονιού, το χυμο λεμονιού, το κρασί και λίγο πιπέρι.
Ρίχνετε νερό για να γεμίσει το φλιτζάνι. Ρίχνετε το μείγμα στο τηγάνι και ανακατεύετε τη σαλτσα μερικα λεπτα.
Μολις βγαλετε απο τη φωτια, προσθετετε τον τον τόνο και όλα τα υλικά.
Καλή όρεξη.
2φλ.ρύζι
αλάτι
2 κουτιά τόνο σε νερό
1 κομ.φλούδα λεμονιού
1κ.της σούπας χυμό λεμόνι
1/2 φλ. ασπρο κρασί
πιπέρι
2κ. σουπας βούτυρο
1κ. σουπας αλευρι
ψιλοκομμένο μαϊντανό
1φλ. μανιτάρια
Εκτέλεση:
Βράζουμε το ρύζι με λίγο αλάτι, στραγγίζουμε και προσθέτουμε το βούτυρο.
Στραγγίζετε τον τόνο. Σοτάρετε με το βούτυρο τα μανιτάρια.
Τα βγάζετε και ρίχνετε στο τηγάνι το αλευρι. Βάζετε σε φλιτζάνι το ζουμί του τόνου, τη φλούδα λεμονιού, το χυμο λεμονιού, το κρασί και λίγο πιπέρι.
Ρίχνετε νερό για να γεμίσει το φλιτζάνι. Ρίχνετε το μείγμα στο τηγάνι και ανακατεύετε τη σαλτσα μερικα λεπτα.
Μολις βγαλετε απο τη φωτια, προσθετετε τον τον τόνο και όλα τα υλικά.
Καλή όρεξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου