Η Ανακάλυψη Που Αλλάζει την Ιστορία της Ανθρωπότητας (;) - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Νοεμβρίου 26, 2016

Η Ανακάλυψη Που Αλλάζει την Ιστορία της Ανθρωπότητας (;)


Ή ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ;;;


Εκπληκτικές εικόνες που δείχνουν πυραμίδα στην Ανταρκτική φέρνουν «μπελάδες» σε επιστήμονες σε όλο τον κόσμο. 
Εικόνες του Google Earth αποκαλύπτουν την ύπαρξη τετράπλευρων δομών, οι οποίες έχει μια παράξενη ομοιότητα με τις περίφημες αιγυπτιακές πυραμίδες που χτίστηκαν πριν από χιλιάδες χρόνια. Όπως είναι εύλογο, καλύπτονται από χιόνι σε κάθε πλευρά, ενώ θεωρίες κάνουν λόγο ότι τα χιονισμένα καλύμματα της γης ήταν κάποτε κατοικούνταν από την ανθρωπότητα.
Τρεις τέτοιες δομές έχουν βρεθεί, με τις δύο να είναι περίπου 20 χιλιόμετρα στο εσωτερικό και η τρίτη κοντά στην ακτή. Τα στοιχεία από τη γύρω περιοχή δείχνουν ότι το κλίμα δεν ήταν τόσο κρύο όπως είναι σήμερα.
Το 2009, οι επιστήμονες μελέτησαν δείγματα από την παγωμένη ήπειρο και ανακάλυψαν ότι κάποτε υπήρξε γύρη, γεγονός που υποδηλώνει η θερμοκρασία ήταν πολύ υψηλότερη και μάλιστα υπολογίστηκε ότι έφτανε ακόμα και τους 20 βαθμούς Κελσίου, τη στιγμή που σήμερα αγγίζει τους -49.
Τρία χρόνια αργότερα, και συγκεκριμένα το 2012, επιστήμονες από το Ερευνητικό Ινστιτούτο της Νεβάδα εντόπισαν 32 είδη βακτηρίων από τη λίμνη Vida, στην ανατολική Ανταρκτική, που αποτελούν περαιτέρω απόδειξη το κλίμα ήταν εντελώς διαφορετικό στην παγωμένη τούνδρα, από εκείνο που είναι σήμερα.
Η Dr. Vanessa Bowman δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πριν από 100 εκατομμύρια χρόνια η Ανταρκτική καλύφθηκε από πλούσια δάση, παρόμοια με εκείνα που υπάρχουν στη Νέα Ζηλανδία σήμερα.»
Ωστόσο τα ευρήματα είναι τελικά πυραμίδες ή πρόκειται για απλά βουνά με αυτό το σχήμα. Η θεωρία των πυραμίδων έχει καταρριφθεί ήδη από πολλούς ειδικούς που την έχουν χαρακτηρίσει ως απάτη, ωστόσο κάποιοι επιμένουν να υποστηρίζουν με θέρμη ότι πρόκειται για την ανακάλυψη που θα αλλάξει του ρου της Ιστορίας. 
Ψάχνοντας στο Google Earth βρήκαμε τελικά μία από τις περιβόητες δομές στην Ανταρκτική. Δείτε την φωτογραφία και τα συμπεράσματα δικά σας…


hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: