Θες να μάθεις αν σε αγαπάει πραγματικά; Δες τι λέει το ζώδιο του… - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Νοεμβρίου 15, 2016

Θες να μάθεις αν σε αγαπάει πραγματικά; Δες τι λέει το ζώδιο του…


ΚΡΙΟΣ:


Αρκετές φορές στη ζωή του ένας Κριός, έχει παρασυρθεί από τον ενθουσιασμό του και έχει βιαστεί να πει «το σ’αγαπώ». Άλλες πάλι στιγμές ο εγωισμός του δεν τον άφησε να εκφράσει με λόγια όσα αισθάνεται και αργότερα το μετάνιωσε. Πολλές φορές μπορεί να γίνεται απότομος και νευρικός και οι άνθρωποι γύρω του να αμφισβητούν την αγάπη που τρέφει γι΄αυτούς. Η αγάπη του Κριού βασίζεται στην απόλυτη ειλικρίνεια και εκδηλώνεται με λόγια αλλά και με πράξεις. Όταν ένας Κριός αγαπά, θα είναι πάντα πρώτος στο πλάι σου για να σε βοηθήσει σε κάθε πρόβλημά σου , πολλές φορές θα θελήσει να αναλάβει με τρόπο δραστικό όλη την ευθύνη των προσωπικών σου ζητημάτων προκειμένου να σε απαλλάξει από ζητήματα που σε βαραίνουν. Μπορεί να τον ρωτήσεις αν σε αγαπά και από αντίδραση να σου πει «όχι», όμως ο Κριός είναι ο άνθρωπος που εφόσον σε αγαπήσει, θα είναι πάντα παρών στη ζωή σου!
ΤΑΥΡΟΣ:

Ως γνήσιο παιδί της Αφροδίτης, ο Ταύρος είναι ένας άνθρωπος που αγαπά αλλά και αγαπιέται σταθερά! Στη ζωή του υπάρχουν λίγοι, αλλά καλοί άνθρωποι με τους οποίους μοιράζεται την ουσιαστική, ειλικρινή αλλά και παντοτινή αγάπη. Μπορεί κάποιες στιγμές να γίνεται απόλυτος, κτητικός, πεισματάρης αλλά και επίμονος και αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα του να σε κάνουν να αμφιβάλεις για τα αισθήματά του, στην πραγματικότητα όμως ένας Ταύρος, από τη στιγμή που αγαπήσει κανείς και τίποτα δεν μπορεί να του αλλάξουν τα συναισθήματά του. Ο Ταύρος θα σου εκφράσει την αγάπη του με πράξεις, θα σε συμπεριλάβει στα μελλοντικά του πλάνα, θα σου αποδεικνύει με την σταθερότητα και την συνέπειά του ότι είναι και θα είναι για πάντα κοντά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ:…

Σίγουρα θα έχεις κάνει πολύωρες συζητήσεις με έναν Δίδυμο, αναλύοντας τι είναι η αγάπη και πώς πρέπει κάθε άνθρωπος να δείχνει την αγάπη του στους γύρω του. Ο Δίδυμος είναι ο άνθρωπος που πολλές φορές στη ζωή του θα βρεθεί σε διλήμματα και θα φερθεί επιπόλαια, όμως η αγάπη θα είναι πάντα στη ζωή του μία από τις απαραίτητες αξίες ! Εκφράζει την αγάπη του με λόγια, είναι ο άνθρωπος που θα νοιαστεί επί της ουσίας για σένα και θα ξενυχτήσει στο πλάι σου, για να κουβεντιάσετε μαζί όλα τα ζητήματα που σας προβληματίζουν. Θα έχεις πάντα την πρωτιά σε όλα τα νέα και τις εξελίξεις στη ζωή του και θα είσαι πάντα το πρώτο άτομο που θα τηλεφωνήσει, ή θα συναντήσει τις χαρούμενες ή δυσάρεστες στιγμές της ζωής του. Ακόμα και αν η ζωή τα φέρει λίγο «περίεργα» και χαθείς μαζί του για αρκετό διάστημα, ο Δίδυμος θα εμφανιστεί ξαφνικά σαν «κομήτης» από εκεί που δεν το περιμένεις για να μάθει τα νέα σου !

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Με κυβερνήτη του την Σελήνη, ο Καρκίνος είναι ο άνθρωπος που αγαπά με όλη την δύναμη της ψυχής του! Όταν αγαπά, είναι για πάντα, δεν ξεχνά και δεν διαγράφει εύκολα από τη ζωή του ανθρώπους που έχει αγαπήσει. Το Καρκινάκι είναι το ζώδιο της προσφοράς, θα σου δείξει την αγάπη του με κάθε τρόπο και θα σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά για τα αισθήματά του. Είναι ο άνθρωπος που θα εκδηλώσει με υπερβολή την αγάπη του, τόσο με τα λόγια όσο και με τις πράξεις του. Εκφράζει την αγάπη του δείχνοντας την φροντίδα του στα άτομα που αγαπά και λειτουργώντας υπερπροστατευτικά απέναντι σε αυτά. Πολλές φορές τον πιάνουν οι ανασφάλειες και τα «κλαψουρίσματά» του και αμφιβάλει για την αγάπη που τρέφουν οι άνθρωποι γύρω του, είναι όμως ο άνθρωπος που αν του δείξεις πως τον αγαπάς θα κάνει τα πάντα για σένα.

ΛΕΩΝ:

Με κυβερνήτη του τον Ήλιο, ο Λέοντας είναι ένας άνθρωπος που δεν κάνει τσιγγουνιές στα συναισθήματα. Είναι ένας μεγαλόκαρδος άνθρωπος που θα εκφράσει την αγάπη του με κάθε τρόπο! Έστω και αν κάποιες στιγμές λειτουργεί πεισματικά και εγωιστικά, δεν θα σε αφήσει ούτε στιγμή να αμφιβάλεις για την αγάπη του. Όταν ένας Λέοντας αγαπά, θα σε κάνει να νιώσεις πως είσαι το σημαντικότερο πρόσωπο στη ζωή του. Θα σου κάνει δώρα, θα σου κάνει εκπλήξεις, θα είναι πάντα συνεπής και σταθερός στη ζωή σου και θα εκφράζει με αυθορμητισμό όλα όσα αισθάνεται! Το Λιοντάρι αγαπά με υπερβολή, απαιτεί την ανταπόκριση και γίνεται αρκετά αυταρχικός και σκληρός με τα άτομα που αγαπά, όταν θέλει να τα προστατέψει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Ο Παρθένος αγαπά τους ανθρώπους που έχουν αποδείξει με τις πράξεις τους, ότι είναι ειλικρινείς, υπεύθυνοι και αξίζουν να αγαπηθούν. Η αγάπη είναι για τον Παρθένο πολύ σημαντική, όμως σπάνια και δυσεύρετη, γι’ αυτό και στη ζωή του υπάρχουν λίγοι άνθρωποι που αγαπά, όμως καταφέρνει να διατηρεί μακρόχρονες σχέσεις (φιλίες, έρωτες). Την αγάπη του σχεδόν ποτέ δεν την εκφράζει με λόγια, γιατί είναι της άποψης πως μόνο οι πράξεις μετράνε. Ο Παρθένος θα σε εξυπηρετήσει, θα σε φροντίσει, θα σε διευκολύνει, θα είναι ο πρώτος που θα θυμηθεί τις επετείους, τα γενέθλια και τις σημαντικές στιγμές της ζωής σου. Θα είναι η φωνή της λογικής, τις στιγμές που εσύ έχεις χάσει τον έλεγχο και πρέπει κάποιος να σε βάλει στον ίσιο δρόμο. Ωστόσο η κτητικότητα του καταλήγει πάντα να καταστρέφει ότι προσπαθεί να προστατεύσει, με αποτέλεσμα η αγάπη πολλές φορές να «ξεθωριάζει» από τις γκρίνιες, και από την αδιάκοπη προσπάθειά του να αλλάξει προς το καλύτερο τους ανθρώπους που έχει πλάι του, προς το καλύτερο.

ΖΥΓΟΣ:

Με κυβερνήτη του τον πλανήτη του έρωτα και της αγάπη, την Αφροδίτη, ο Ζυγός είναι ο άνθρωπος που αισθάνεται ολοκληρωμένος μόνο όταν έχει στο πλάι του ανθρώπους που αγαπά και τον αγαπούν. Ωστόσο ο Ζυγός, στην ανάγκη του να βιώσει την αληθινή αγάπη που θα κρατήσει για πάντα, αγαπά τους λάθος ανθρώπους ή πολλές φορές γίνεται το θύμα των γύρω του, γιατί εκμεταλλεύονται τα αισθήματά του. Δεν λείπουν οι στιγμές στη ζωή του, που νομίζει ότι αγαπά έναν άνθρωπο, ενώ στη ουσία τα αισθήματά του στηρίζονται αποκλειστικά και μόνο στην ανάγκη του να αγαπήσει. Όταν ένας Ζυγός αγαπά, θα κάνει υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, λειτουργεί με αυτοθυσία και είναι ιδιαίτερα συντροφικός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αγάπη ή μίσος; Ο Σκορπιός είναι ο άνθρωπος που βιώνει στα άκρα τα συναισθήματά του και είναι της άποψης πως η αγάπη δεν απέχει πολύ από το μίσος, αλλά και το μίσος, είναι ένα συναίσθημα που στην ουσία προκύπτει από την πολλή αγάπη. Ο Σκορπιός είναι ο άνθρωπος που μπορεί να κρύψει τα συναισθήματά του, αν δεν είναι απόλυτα βέβαιος για τα δικά σου, όταν όμως αποκτήσει εμπιστοσύνη τότε θα σου δείξει άνευ όρων την αγάπη του. Αγαπά με πάθος, γίνεται ακραίος και είναι πολύ απαιτητικός με τους ανθρώπους που αγαπά. Θα σου εκφράσει την αγάπη του, με την αφοσίωσή του, με την διαρκή παρουσία στη ζωή σου, με τις υπερβολικές απαιτήσεις που θα έχει από εσένα αλλά και την ανάγκη του να βρίσκεσαι πάντα κοντά του! Η αγάπη του πολλές φορές γίνεται καταπιεστική … ενώ δεν λείπουν και οι στιγμές που γίνεται ζηλιάρης, γιατί επιθυμεί να αγαπάς αυτόν, περισσότερο από όλους! Όταν αγαπά και προδίδεται, δεν μπορεί εύκολα να διαγράψει τα συναισθήματά του, έτσι η αγάπη του γίνεται μίσος και ανάγκη για εκδίκηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Μπορεί να φαίνεται επιπόλαιος, ασταθής, ή ακόμα και αρκετά ανεξάρτητος, όμως ο Τοξότης, είναι ένας αξιαγάπητος άνθρωπος που ξέρει να αγαπά, γι’ αυτό και στη ζωή του υπάρχουν μακρόχρονες φιλίες που στηρίζονται στην ουσιαστική και αληθινή αγάπη! Η αγάπη για τον Τοξότη , στηρίζεται στην ελευθερία και στην αποδοχή. Είναι ο άνθρωπος που θα σε αγαπήσει για αυτό που είσαι και θα σε αποδεχτεί με όλα του «κουσούρια» σου. Μπορεί κάποιες στιγμές να σε αμελεί ή να είναι ασυνεπής απέναντί σου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν σε αγαπά. Όταν ένας Τοξότης αγαπά, εκφράζεται με ενθουσιασμό, είναι χαρούμενος και ακόμα πιο πολύ αισιόδοξος. Πώς θα καταλάβεις ότι σε αγαπά; Σε συμπεριλαμβάνει στα μελλοντικά του σχέδια και φροντίζει πάντα να αποκαθιστά όλα τα προβλήματα που δημιουργούνται ανάμεσά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η αγάπη είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για έναν Αιγόκερω, γι’ αυτό και φροντίζει πάντα να λειτουργεί υπεύθυνα και σοβαρά απέναντι στους ανθρώπους που αγαπά. Μπορεί να μην είναι ο ιδιαίτερα εκφραστικός άνθρωπος, δεν εκδηλώνει την αγάπη του με λόγια, όμως φροντίζει επί της ουσίας, να δείχνει τα συναισθήματά του με πράξεις. Όταν ο Αιγόκερως αγαπά, δεν θα σε αφήσει ούτε στιγμή να αμφιβάλεις για τα αισθήματά του, γιατί θα σε κάνει πολύ γρήγορα να νιώσεις ότι είσαι οικογένειά του, ότι είσαι ο άνθρωπος με τον οποίο νιώθει οικειότητα, ζεστασιά και σιγουριά. Η αξία της αγάπης είναι πολύ μεγάλη για τον Αιγόκερω, γι’ αυτό και τα αισθήματά του παραμένουν πάντα σταθερά στο χρόνο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Ο Υδροχόος αγαπά όλο τον κόσμο και είναι πραγματικά ο άνθρωπος που θα εκδηλώσει όλη την αγάπη που κρύβει μέσα του, χωρίς όρια, δισταγμούς και επιφυλάξεις! Μπορεί να είναι ανεξάρτητος, εκρηκτικός, απρόβλεπτος αλλά και φιλελεύθερος, όμως τα άτομα που επιλέγει ένας Υδροχόος να έχουν ενεργό ρόλο στη ζωή του είναι μόνο τα άτομα που αγαπά. Θα σου εκφράσει την αγάπη του με κάθε τρόπο, λέγοντας το σ’αγαπώ, χωρίς να περιμένει καμία απολύτως ανταπόκριση, προσπαθώντας να σου φτιάξει το κέφι όταν έχεις τις μαύρες σου ή ακόμα και δίνοντας απλόχερα από το υστέρημά του, προκειμένου να σε βοηθήσει!

ΙΧΘΥΕΣ:

Η αγάπη είναι πολύτιμη στη ζωή του Ιχθύ, όταν υπάρχουν γύρω του άνθρωποι που τον αγαπούν , τότε νιώθει ευτυχισμένος! Για το γλυκό και τρυφερό Ψαράκι, η αγάπη είναι αιώνια και όλα τα νικά, γι’ αυτό και χαρίζει απλόχερα τα συναισθήματα του στους ανθρώπους που τον περιβάλλουν. Δεν θα υπάρξει ούτε στιγμή να νιώσεις αμφιβολία για την αγάπη που τρέφει για σένα, γιατί είναι στον τύπο του να εκφράζει με όλη την δύναμη της ψυχής του τα συναισθήματά του. Το Ψαράκι για την αγάπη κάνει θυσίες, εκφράζεται με αυθορμητισμό, έχει προσήλωση , δείχνει την φροντίδα του με κάθε τρόπο και βάζει τις ανάγκες των ανθρώπων που αγαπά, πιο πάνω από τις δικές του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: