ΘΕΣ γάλα: Χρυσό βραβείο γεύσης για το 2016 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Νοεμβρίου 19, 2016

ΘΕΣ γάλα: Χρυσό βραβείο γεύσης για το 2016

συνεταιρισμος Θεςγαλα%cf%87%cf%81%cf%85%cf%83%ce%bf

Την ανώτερη διάκριση του 4ου Διαγωνισμού Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού απέσπασε το πλήρες γάλα του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα κατακτώντας το χρυσό βραβείο γεύσης του διαγωνισμού που διοργάνωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού.

Το γάλα του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα ξεχώρισε για τη γεύση του, ανάμεσα σε δεκάδες ομοειδή προϊόντα, σ’ ένα διαγωνισμό στον οποίο πήραν μέρος αρκετές ακόμη εταιρείες με γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα.

Η διάκριση για το γάλα του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα ήταν μια ακόμα επιβεβαίωση της απαράμιλλης γεύσης του, που οφείλεται κυρίως στην εξαιρετική του ποιότητα και ήρθε σαν φυσικό επακόλουθο της τεράστιας αποδοχής που απολαμβάνει ήδη στους αυτόματους πωλητές της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Λάρισας.

Με το βραβευμένο, 100% φρέσκο γάλα του Συνεταιρισμού μας, παράγονται όλα μας τα προϊόντα: Το γάλα με κακάο θεςCHOCO, τα λευκά και τα κίτρινα τυριά μας, η γραβιέρα μας, το γιαούρτι μας και φυσικά το κρεμώδες τυρί “Ανωτύρι”.

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, ιδρύθηκε το 2011 και παράγει καθημερινά 120 τόνους φρέσκου αγελαδινού γάλακτος, που αντιπροσωπεύει το 10% της εγχώριας παραγωγής. Σήμερα αξιοποιεί περίπου το 40% της παραγωγής του για την προμήθεια των αυτόματων πωλητών και την παραγωγή των προϊόντων του. Αποτελεί τον πλέον πρότυπο Συνεταιρισμό στην Ελλάδα, που με την καινοτομία των αυτόματων πωλητών, που εγκατέστησε το 2013, κατάφερε να διαθέτει καθημερινά, απ’ευθείας στους καταναλωτές, το φρέσκο γάλα που παράγεται στις φάρμες του, σε λιγότερο από 24 ώρες από την παραγωγή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add