Τι λένε τα Ζώδια σήμερα, 19/11 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Νοεμβρίου 18, 2016

Τι λένε τα Ζώδια σήμερα, 19/11



Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Β. Δεσμό, δηλώνει σήμερα ότι αρκετά από τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και από τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) θα ζήσουν μία μοιραία ερωτική στιγμή! Πείτε ναι, σε νέες ερωτικές γνωριμίες και στιγμές γεμάτες συναίσθημα!
ΚΡΙΟΣ

Επιτέλους Σάββατο και με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα κατά την διάρκεια της ημέρας, εσύ Κριέ είσαι αναζωογονημένος και κεφάτος! Χαρές από τον έρωτα, τα παιδιά αλλά και ένα ισχυρό αίσθημα δικαίωσης, θα σε κάνει σήμερα να ζήσεις ιδιαίτερες στιγμές.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα είναι άκρως θετική για τις ερωτικές σου υποθέσεις και εσύ μπορείς άνετα να φλερτάρεις, να παίξεις, να επιβεβαιωθείς αλλά και να κατακτήσεις αυτό ακριβώς που θέλεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στο ξεκίνημα της ημέρας η εργασία και τα οικονομικά φαίνεται ότι σε βάζουν σε σκέψεις και ιδέες που λίγο ή πολύ, θα έχουν πρακτική εφαρμογή λίγο αργότερα.
ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το Σάββατο φίλε μου Ταύρε έχεις την επιθυμία να λουφάξεις στο σπίτι, παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Θες να δώσεις και να πάρεις αγάπη και ακριβώς αυτό είναι που θα κάνεις! Οι δικοί σου άνθρωποι , είναι στο πλάι σου για να σε υποστηρίζουν και να σου εκδηλώνουν τα αισθήματά τους με τον καλύτερο τρόπο. Τι το καλύτερο λοιπόν…..
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η στιγμή της αισθηματικής επιβεβαίωσης έφτασε… οι αποστάσεις που σε χώριζαν με το άτομο της καρδιάς σου εκμηδενίζονται και τώρα νιώθεις ελπίδα και χαρά!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θετικά είναι τα νέα που θα λάβεις για την εξέλιξη μίας επαγγελματικής σου υπόθεσης! Τα οικονομικά είναι επαρκή για να περάσεις ένα όμορφο Σάββατο!
ΔΙΔΥΜΟΣ

Αυτό το Σάββατο πρέπει να συνεχίσεις Δίδυμε μου να δίνεις την απαραίτητη προσοχή στις σχέσεις σου, αλλά και στις συζητήσεις που θα κάνεις με άτομα του προσωπικού σου περιβάλλοντος! Αλλιώς μπορεί να εκφράσεις κάποιες απόψεις σου και αλλιώς να κατανοηθούν από τους γύρω σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Σελήνη να κινείται στο Λέοντα, η διάθεσή σου από το απόγευμα και έπειτα είναι αρκετά καλύτερη και ευνοείσαι για μία έξοδο, που θα έχει φλερτ και ερωτικό παιχνίδι!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην σκέφτεσαι συνέχεια τα προβλήματα της δουλειάς και των οικονομικών, γιατί στο τέλος θα μπερδευτείς και δεν θα ξέρεις πώς να χειριστείς κάποιες καταστάσεις! Χαλάρωσε και όλα θα γίνουν!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σάββατο σε βρίσκει με την διάθεση να βγεις, να κάνεις τις αγορές σου, να ετοιμάσεις το σπίτι σου για γιορτές, φίλους και καλοπέραση … Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να νιώσεις όμορφα και να αποκτήσεις και κάτι που το ήθελες εδώ και καιρό! Για να προσέξουμε λίγο παραπάνω στις σπατάλες…. Έτσι καρκινάκι μου;
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στον Αιγόκερω και αυτό το Σάββατο βρίσκεται σε αρμονία με τον Ποσειδώνα … Ένα ρομαντικό μήνυμα ή μία τρυφερή συνάντηση, θα σου δώσουν χαρά!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα έξοδα τρέχουν και για αυτό θα πρέπει να συγκρατηθείς σε αγορές και σπατάλες που θα επιβαρύνουν την πορεία του Νοεμβρίου! Τα επαγγελματικά βρίσκονται σε ένα σταθερό στάδιο και κάτι υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου που σκέφτεσαι και θα γίνει μέχρι το τέλος του μήνα!
ΛΕΩΝ

Αυτό το Σάββατο Λιοντάρι μου, βρίσκεις ξανά την αυτοπεποίθηση το γέλιο και την χαρά σου και περνάς καλά! Ακόμα και αν οι συνθήκες δεν είναι οι ιδανικές, με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο σου, εσύ αφήνεσαι στο συναίσθημα και … το διασκεδάζεις! Προσκλήσεις, μηνύματα και ειδήσεις σε κάνουν να βρίσκεις το χαμόγελο!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρέσεις και μάλιστα πολύ … Αυτό πρέπει να έχεις υπόψη σου αυτό το Σάββατο φίλε μου Λέοντα! Τα αισθηματικά σου είναι στο χέρι σου, για αυτό κούνησε λίγο παραπάνω το δαχτυλάκι σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε αυτό το Σάββατο να διώξεις από το μυαλό σου τις εντάσεις που υπάρχουν αυτό τον καιρό στην δουλειά με τους συνεργάτες σου! Κανείς δεν είναι τέλειος, ούτε και εσύ! Όσο για τα οικονομικά; Ευχάριστες ειδήσεις θα σου δώσουν ένα έξτρα εισόδημα!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεκινάς το Σάββατο με μία φράση «η ζωή συνεχίζεται» και ότι και αν έχει συμβεί, θα καταφέρεις να φιλοσοφήσεις λίγο τις καταστάσεις, ενώ πλέον θα αισθάνεσαι μέσα σου περισσότερη δύναμη για το αύριο! Η μέρα σε ευνοεί να βρεις λύσεις σε φλέγοντα ζητήματά σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί να έχεις τις κλειστές σου και να θέλεις για λίγο να αποτραβηχτείς από τα αισθηματικά σου! Ένα όμως θα σου πω …. ο έρωτας θα έχει άκρως αποπλανητικό χαρακτήρα αυτό το Σάββατο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εμπιστέψου τις ιδέες και τις εμπνεύσεις σου στα επαγγελματικά και θα βγεις κερδισμένος από κάθε άποψη! Η μέρα ευνοεί την αναδιοργάνωση!
ΖΥΓΟΣ

Αυτό το Σάββατο φίλε μου Ζυγέ, θα καταλάβεις ότι έχεις έναν πολύτιμο θησαυρό, που δεν είναι άλλος από τους δικούς σου αγαπημένους φίλους…. Σε μία εποχή που όλες οι ανθρώπινες σχέσεις περνούν κρίση, εσύ έχεις ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά για σένα! Στηρίξου σε αυτό, ώστε να πάρεις δύναμη σε κάθε δυσκολία που περνάς1
Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτική διασκέδαση με μία Σαββατιάτικη έξοδο με το άτομο που σε ενδιαφέρει θα σε κάνει να περάσεις μία υπέροχη μέρα! Είσαι χωρίς ταίρι; Βγες με την παρέα σου και τα φλερτ θα σε ανεβάσουν!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι γεγονός ότι δέχεσαι ανταγωνισμό στη δουλειά σου και ιδιαίτερα αυτή την ημέρα είναι πισώπλατος! Να το έχεις υποψήν σου αυτό … Τα οικονομικά θέλουν λίγο προσοχή! Άφησε τις αγορές για λίγο αργότερα!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το Σάββατο είναι ιδανικό για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Σκορπιού, ώστε να κάνεις μία αναδιοργάνωση των προσωπικών σου στόχων ! Τι θέλω για το μέλλον; Τι είναι σημαντικό και τι έχει αξία; Σίγουρα οι απαντήσεις θα σου δοθούν και η ικανοποίηση σου θα είναι μεγάλη γιατί θα διαπιστώσεις ότι άνθρωποι που αγαπάς, είναι πραγματικά αληθινοί απέναντί σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μία όμορφη και ουσιαστική επικοινωνία με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Λύσεις υπάρχουν, διάθεση επίσης…. τόλμησε να κάνεις τις αλλαγές που πρέπει, είτε στον ίδιο σου τον εαυτό , είτε στη σχέση που σε ενδιαφέρει!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χωρίς σπουδαίες μεταβολές παρουσιάζονται οι σημερινές εξελίξεις των επαγγελματικών και των οικονομικών σου! Προσπάθησε να μην σκας με καταστάσεις που έχουν περάσει!
ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία δραπέτευση από την καθημερινότητα θα σε βοηθήσει αυτό το Σάββατο αγαπημένε μου Τοξότη να γεμίσεις και πάλι τις μπαταρίες σου! Είτε είναι ένα σύντομο ταξιδάκι, είτε βόλτες με αγαπημένα πρόσωπα είναι σίγουρο ότι αυτή την ημέρα θα ξενοιάσεις και θα διώξεις μακριά το στρες όλης της εβδομάδας!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο αισθηματικός σου τομέας σου αφήνει κάποια κενά και καλό είναι να έχεις αυτό τον καιρό κάποιες συναισθηματικές άμυνες. Θυμήσου ότι το νέο, ευνοείται περισσότερο από το παλιό!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η περίοδος αυτή, πολύ περισσότερο αυτή η μέρα, σου χαρίζει εύνοια σε οικονομικές υποθέσεις μέσω της ενασχόλησής σου με κάποια εργασία που σχετίζεται με το διαδίκτυο, την μελέτη, την τεχνολογία ή την επικοινωνία! Μην χάσεις ευκαιρία!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν αφήνεσαι εύκολα στα πάθη σου, όμως αυτό το Σάββατο δεν θα μπορέσεις να συγκρατήσεις τα συναισθήματά σου και ναι Αιγοκεράκι θα κάνεις τις τρέλες σου! Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου, είναι και σε αρμονία με τον Ποσειδώνα, σίγουρα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να ζήσεις στιγμές γεμάτες τρυφερότητα και ρομαντισμό!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αγάπη είναι δίπλα σου, μην την αφήνεις να φύγει, μην επιτρέπεις στους εγωισμούς να στέκονται εμπόδιο …. Δεν παίζει τίποτα στα αισθηματικά; Άνοιξε τα μάτια σου γιατί υπάρχει κάποιο πρόσωπο που προσπαθεί να σε πλησιάσει!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα έχεις τον ενθουσιασμό για κάποια εργασιακά σχέδια, τα οποία είναι να πάρουν σάρκα και οστά λίγο αργότερα! Τα οικονομικά είναι αρκετά για να μπορέσεις να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από τις σχέσεις μας και αυτό είναι κάτι που το ξέρεις πολύ καλά φίλε μου Υδροχόε! Σήμερα, με την Σελήνη να πορεύεται στο ζώδιο του Λέοντα, έχεις την εκφραστικότητα αλλά και τον συναισθηματισμό, να εκφράσεις όλα όσα κρύβει μέσα η καρδιά σου! Φίλοι και οικογένεια σου αποδεικνύουν με τον πιο έμπρακτο τρόπο ότι η ζωή είναι ωραία, πόσο μάλλον όταν την μοιράζεσαι!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο τολμών νικά λέει μία παλιά λαϊκή παροιμία, η οποία ταιριάζει «γάντι» στις ερωτικές εξελίξεις αυτού του Σαββάτου! Τόλμησε να διεκδικήσεις αυτό που θες και θα περάσεις ένα ευχάριστο ερωτικό Σάββατο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχουν πολλά που θέλεις να κάνεις στην εργασία σου και οι περισσότερες από τις ιδέες που έχεις είναι όντως καλές και πρωτοποριακές. Για να τις εφαρμόσεις πρέπει να βάλεις προτεραιότητες και πλάνο … Οικονομικά προς το παρόν είσαι σε αδυναμία, σύντομα όμως το σκηνικό αλλάζει!
ΙΧΘΥΣ

Αυτό το Σάββατο σε βοηθά να τα βρεις περισσότερο με τον εαυτό σου, αφιερώνοντας τον χρόνο σου σε δραστηριότητες που σε γεμίζουν και σου είχαν λείψει! Ευχάριστες αγορές, περιποίηση στον εαυτό σου, αλλαγή στο στυλ σου, μπορούν πραγματικά σήμερα να σε αναζωογονήσουν! Μπορεί να μην είναι το ξέφρενο Σάββατο, σίγουρα όμως μπορείς ν αποβάλεις το στρες και να απολαύσεις την παρέα ανθρώπων που σε ευχαριστούν!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή αν και μπερδεμένη τον τελευταίο διάστημα, σήμερα είναι σε ευνοϊκό στάδιο! Η αρμονία Αφροδίτης – Ποσειδώνα, σε ευνοεί για μία νέα γνωριμία από το φιλικό περιβάλλον, είτε ακόμα και για ένα τρυφερό – ρομαντικό τετ- ατ- τετ που το περιμένεις πολύ!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτό το Σάββατο θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι οι μέρες της εβδομάδας που θα ακολουθήσουν, θα σου δώσουν σημαντικές επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες! Συγκρότησε τη σκέψη σου, τις προθέσεις σου και τους στόχους σου και κινήσου ανάλογα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: