Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/11 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Νοεμβρίου 16, 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/11

Τα λάθη είναι μέσα στη ζωή. Εκείνο που μετράει είναι η αντίδραση στο λάθος. Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Ξεκινάς με πολύ κέφι την εβδομάδα σου γιατί νιώθεις ότι κάτι καινούργιο υπάρχει στην ατμόσφαιρα και μέσα από αυτό εσύ θα μπορέσεις να κινηθείς πιο ευχάριστα και δημιουργικά.
Ερωτικά: Η πιθανότητα να γυρίσει ένα απολωλός πρόβατο πίσω σε σένα είναι πολύ μεγάλη. Γιατί θα καταλάβει την αξία σου και θα προσπαθήσει να σε προσεγγίσει και πάλι.
Οικονομικά & Καριέρα: Φαίνεται ότι κάτι αλλάζει στον ορίζοντα και οι προοπτικές σου είναι πολύ θετικές και αισιόδοξες. Αλλά για να γίνουν όλα στην ώρα τους θα χρειαστεί από την πλευρά σου να μην καθυστερείς κάποια χαρτιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Η θέση σου αυτή την στιγμή είναι να ορίσεις εσύ αυτά που γίνονται για να μην χάνεις τον έλεγχο. Η λογική σου θα κυριαρχήσει έντονα και θα βάλεις όλα τα θέματα που σε απασχολούν σε μια τάξη.
Ερωτικά: Η σχέση με Παρθένο σου κάνει καλό γιατί δεν έχετε μεγάλες κόντρες μεταξύ σας και αυτό σε ηρεμεί αρκετά. Πάντως υπάρχει μεγάλη σοβαρότητα γιατί δεν θέλεις να ρισκάρεις και να πεις πράγματα τα οποία μετά δεν θα μπορέσεις να τα καλύψεις, γι’ αυτό λες τόσα, όσα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς την ασφάλεια και την εξασφάλιση και μέσα από αυτό θα κινήσεις τα νήματα πιο συντηρητικά. Από το απόγευμα και μετά θα χρειαστεί να κρατήσεις ισορροπίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η ευθύνη μερικές φορές σου φαίνεται υπερβολικά βαριά γιατί βλέπεις μπροστά σου τις πόρτες κλειστές και δεν έχεις το αντικείμενο που σου ταιριάζει στα χέρια σου. Το καλό όμως είναι ότι από σήμερα κάτι καινούργιο αναδύεται στην κοινωνική σου ζωή που σίγουρα θα σε βοηθήσει να αναπτερωθείς.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Τοξότη από εδώ και πέρα θα γίνει καλύτερη γιατί θα υπάρξει ένα μεγαλύτερο άνοιγμα από την πλευρά σου και θ’ αναζητήσεις την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Από το Σκορπιό αναζητάς κάτι πολύ ιδιαίτερο, αλλά τον τελευταίο καιρό μπορεί να είναι ελαφρώς κλειστή η επικοινωνία σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Πληθαίνουν οι λόγοι που δεν θέλεις να βρίσκεσαι μόνος/η μέσα στη δουλειά σου και σίγουρα θα αναζητήσεις άτομα που θα έχετε τις ίδιες απόψεις και γνώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Σήμερα ξυπνάς με τη σκέψη να τακτοποιήσεις όλες τις υποθέσεις που έχεις αφήσει στον αέρα για να μην έχεις μετά πολλές δουλειές να σε αγχώνουν. Προτιμάς προς το απόγευμα να το ρίξεις στις επαφές και στην επικοινωνία για να ξεδώσεις και λίγο. Ή μπορεί να έχεις καλεσμένους και ν’ ανοίξεις μετά από καιρό το σπίτι σου.
Ερωτικά: Ανησυχείς για τα προβλήματα που έχει ένας Παρθένος και προσπαθείς με τον τρόπο σου να σταθείς πολύ κοντά του. Συνήθως πιο καλά αντιδράς όταν ο άλλος σε έχει ανάγκη παρά στις μεγάλες χαρές.
Οικονομικά & Καριέρα: Η δουλειά σου χρειάζεται μεγαλύτερη έρευνα για να πεις ότι μπορεί να αποδώσει κάτι που θα σε βγάλει από μικρά αδιέξοδα. Απόφυγε την επιθετική πολιτική και τις κρίσεις πίσω από τις πλάτες των άλλων.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Τρέχεις για να τελειώσεις τις υποχρεώσεις που είναι μικροδουλειές και χαρτιά που τα βαριέσαι αφάνταστα. Το απόγευμα όμως θα βρεθείς με φίλους και σίγουρα θα σε ξεπληρώσουν με την παρουσία τους.
Ερωτικά: Χειρίζεσαι κάπως περίεργα τις υποθέσεις σου, γιατί αναλύεις και ψειρίζεις όλα αυτά που σου λέει ο Παρθένος ή ο Ιχθύς που με τη στάση του σε βγάζει έξω από τα ρούχα σου. Μην τσιμπάς γιατί κολλάς στη γκρίνια και τη μιζέρια.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις πολλές συζητήσεις για επενδύσεις και αυτό βοηθάει να γίνουν μέσα σου κάποιες τοποθετήσεις περισσότερο πρακτικά και οργανωμένα. Αλλά χρειάζεται να κρατήσεις στο μυαλό σου ότι αν έχεις υπομονή μπορεί να γίνουν θαύματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Κάνεις λογικές σκέψεις για να μπορείς να κρατηθείς σε καλό επίπεδο και να μην παρασυρθείς από το χάος των ευαισθησιών σου. Και σίγουρα όλο αυτό σου επιτρέπει να μην τσιμπάς σε αρνητικές ενέργειες και σε φόβους που σε κάνουν να μην πιστεύεις στον εαυτό σου.
Ερωτικά: Μπορεί να γίνει μια γνωριμία μ’ έναν Τοξότη εκεί που δεν το περίμενες και ξαφνικά να δεις τον κόσμο φωτεινό και ξεχωριστό.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι με πολύ κόσμο χωρίς όμως να είσαι διατεθειμένος να ασχοληθείς με άλλους εκτός από τον εαυτό σου. Γιατί κάπου θέλεις να τονίσεις την ατομικότητά σου, προτείνοντας εσύ τις ιδέες σου και όχι ακολουθώντας τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Από την απομόνωση, ξαφνικά θα βρεθείς, από το μεσημέρι και μετά, σε μια πολύ κοινωνική και ευχάριστη φάση. Γιατί θα είσαι με άτομα που σου πηγαίνουν και μπορείς να εκφραστείς πολύ πιο ελεύθερα αλλά και αληθινά.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Αιγόκερω σε βάζει μερικές φορές να ψαχτείς γιατί όλο και κάτι άβολο γίνεται μεταξύ σας και εσύ δεν έχεις πλέον διάθεση και αντοχές να ακολουθείς τις ιδιορρυθμίες ή τις φιλοδοξίες του. Το ενδιαφέρον σου για τον Ταύρο είναι πολύ έντονο αλλά δειλιάζεις να δείξεις την πραγματική πλευρά των συναισθημάτων σου επειδή είναι αρκετά άκαμπτος /η απέναντί σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Γυρεύεις εξηγήσεις και θα τις βρεις γιατί θα έχεις την τόλμη να μιλήσεις για σένα και για αυτά που μπορείς να κάνεις. Μην αναλώνεσαι σε περιττές αναλύσεις και σε πράγματα που δεν σε αφορούν άμεσα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Νιώθεις κούραση και μάλλον δεν θα έχεις και μεγάλες αντοχές να είσαι μέσα σε πολλά πράγματα. Πιθανόν να συναντηθείς με τον κολλητό/η σου για να μιλήσετε, χωρίς όμως να θέλεις να ξεβολευτείς και να πάς κάπου μακριά από το σπίτι σου.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Κριό είναι μερικές φορές πολύ δυναμική και άλλες πολύ αδιάφορη. Όχι ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον μεταξύ σας αλλά όταν μπαίνετε στη φάση της απραξίας δημιουργείται ένα κενό στην επικοινωνία. Με τον Ταύρο είσαστε μαζί… αργά και σταθερά.
Οικονομικά & Καριέρα: Γυρεύεις να αλλάξουν τα πράγματα από τη μια στιγμή στην άλλη χωρίς εσύ να κάνεις κάτι το ιδιαίτερο για να σπάσεις τον φαύλο κύκλο της επανάληψης. Όμως κάποια στιγμή κάνεις το μπαμ και τότε είναι που πετυχαίνεις. Πιθανόν να το σκέφτεσαι αυτόν τον καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η Αφροδίτη που μπαίνει στο ζώδιο σου σίγουρα θα σου δώσει μια ανάσα νέων επαφών και επικοινωνίας που έχεις τόσο μεγάλη ανάγκη να υπάρχει στην ζωή σου. Γιατί στη σιωπή και την ακινησία τρελαίνεσαι και χάνεσαι μαζί.
Ερωτικά: Η σχέση σου περνάει σε μια διαφορετική φάση που μπορεί να μετατρέψεις την κοινή σας ζωή σε ένα απέραντο λούνα παρκ. Ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα υπάρχει ένας μύθος στην ζωή σου που τον κρατάς γιατί σου κάνει καλό, χωρίς όμως να σου δίνει κάτι το χειροπιαστό.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σχέση σου μ’ ένα άτομο που βρίσκεται αυτήν την στιγμή μακριά ή στο εξωτερικό θα σε καθορίσει γιατί όλα θα γίνουν πολύ γρήγορα και ξαφνικά οπότε πιθανόν να σε αιφνιδιάσει. Με τον Ταύρο όλο κάτι γίνεται αλλά μετά εξαφανίζεστε και οι δυο και μετά πάλι από την αρχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι στην κατάσταση της εξισορρόπησης και θα αναζητήσεις μια πιο ωραία ατμόσφαιρα για σένα. Κυρίως το δέρμα και τα μαλλιά σου θα είναι αυτά που θα ξεκινήσεις για να τα αλλάξεις πρώτα.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Ζυγό δεν είναι εύκολη αλλά επειδή δεν θέλεις να κοντραριστείς μαζί του μάλλον υποχωρείς. Η κρυφή σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού σου όμως λειτουργεί και μάλιστα σε σπρώχνει να κάνεις τις δικές σου κινήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι άμεσα τη συνεργασία ενός ατόμου που έχει αισθητική και είναι καλός γνώστης των δημοσίων σχέσεων, προκειμένου, για να σε φέρει σε επαφή με νέες γνωριμίες και γενικά με πρωτοποριακές απόψεις και τεχνογνωσία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά: Τα άτομα της οικογένειάς σου σε απασχολούν πολύ τον τελευταίο καιρό για αυτό τρέχεις συνέχεια για ένα πρόβλημα που έχουν. Δείχνεις σαν να έχεις πήξει λίγο, αλλά μόλις βρεις μια ευκαιρία θα τρέξεις να βγεις με τους φίλους σου και να περάσεις καλά.
Ερωτικά: Νιώθεις ότι τα βήματα σου δε σε πάνε εύκολα προς το Σκορπιό γιατί κρατάς αποστάσεις από τα πολλά όρια που σου έχει βάλει. Αν έχει εξαφανιστεί για λίγο, εσύ ψάχνεις να βρεις το λόγο, και όλο αυτό σε κουράζει. Για αυτό στην πρώτη πρόσκληση θα ανταποκριθείς με πολύ χαρά, αφού δε θέλεις να κάθεσαι μέσα και να σκας.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ομάδα πάντα σου αρέσει και όταν δουλεύεις μεθοδικά με πολλά άτομα βγάζεις τον εαυτό σου πολύ πιο εύκολα, γιατί η δημιουργικότητα είναι το πιο σημαντικό σου στοιχείο. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα έχεις μια πολύ καλή ευκαιρία να κερδίσεις χρήματα ή να πάρεις με ευκολία κάτι που περιμένεις.

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά: Η απουσία σου από κάποιες παρέες μπορεί να είναι ορατή και να δέχεσαι πολλές προσκλήσεις για να βγεις και να περάσεις καλά. Βέβαια η οικογένειά σου μπορεί να είναι εμπόδιο γιατί πιθανόν να σου έχει βάλει πολλά εμπόδια. Αλλά εσύ αν θέλεις να ξεφύγεις το κάνεις με ευκολία.
Ερωτικά: Χρειάζεται να αντιδράσεις πιο ευγενικά στον Ζυγό γιατί μερικές φορές μιλάς άσχημα η απότομα και όχι μόνο αυτό εξαφανίζεσαι και από πάνω. Κάτι που τον κάνει πύραυλο. Αν ασχοληθείς λίγο πιο πολύ με την εμφάνισή σου θα ανέβεις ψυχολογικά και δεν θα νιώθεις μοναξιά ακόμα και μέσα στην σχέση σου που είναι όμως κάπως αυτή την περίοδο.
Οικονομικά & Καριέρα: Ψάχνεις να βρεις ευκαιρίες και όλο ψάχνεις και τελικά καταλήγεις ότι χρειάζεσαι περισσότερο συνεργασίες παρά ποτέ. Το να χαλαρώσεις και λίγο και να μειώσεις τα πολλά όρια σε οικονομικό επίπεδο θα σε βοηθήσει να κερδίσεις παραπάνω και πολύ πιο γρήγορα.

Δείτε κι'αλλα πολλά στο: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: