Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/11 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/11



Γενικά
Στα εργασιακά σου όλα θυμίζουν την ηρεμία πριν την θύελλα κι αν δεν είσαι προετοιμασμένος/η για όλα μπορεί να εκπλαγείς δυσάρεστα, ιδιαίτερα αν θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα. Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί λοιπόν να δράσεις έξω από κλισέ ή προκαταλήψεις, συμμαχώντας αν χρειαστεί και με τον μεγαλύτερο επικριτή ή ανταγωνιστή σου!

Ερωτικά
Είναι πολύ πιθανή μια νέα γνωριμία στον χώρο της εργασίας σου, πρόσεξε όμως μήπως «μπεις στο μάτι» ενός άλλου προσώπου που θεωρεί πως χάνει κάποια προνόμια, με αποτέλεσμα να σου κάνει τον βίο... αβίωτο στην συνέχεια!




Γενικά
Μια φιλική σου σχέση μπορεί να οδηγηθεί στα άκρα εξ αιτίας μιας αλλόκοτης αντίδρασης ή συμπεριφοράς, ανάλογες καταστάσεις όμως ίσως προκύψουν και στα πλαίσια μιας συλλογικής δράσης. Ακόμη, ο ενεργός Ουρανός σου ζητά να αντιμετωπίσεις με κατανόηση τα «καπρίτσια» ενός αγαπημένου σου προσώπου, όσο κι αν σε ξενίζουν.

Ερωτικά
Μια απρόβλεπτη εξέλιξη ίσως σε αναγκάσει να αναθεωρήσεις τις μέχρι τώρα απόψεις σου και κυρίως τα όσα πίστευες για... σένα. Κι όταν ένας έρωτας γκρεμίζει σε μια στιγμή τείχη και αρχές που κτίστηκαν με κόπο, δεν έχεις παρά να τον ακολουθήσεις!




Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια, ιδιαίτερα αν βιαστείς να κάνεις κάποιες αγορές που τελικά θα αποδειχθεί πως δεν χρειάζονται...

Γενικά
Στο σπίτι ή την οικογένεια σου μπορεί να προκύψει μια μεγάλη αναστάτωση κυριολεκτικά «από το τίποτα», γι' αυτό είναι καλό να είσαι σε εγρήγορση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια, ιδιαίτερα αν βιαστείς να κάνεις κάποιες αγορές που τελικά θα αποδειχθεί πως δεν χρειάζονται.




Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου, σε καλεί να χειριστείς με επιδεξιότητα καινοφανείς καταστάσεις ή άτομα που «πουλάνε τρέλα» είτε για να «παίξουν» μαζί σου, είτε για να επωφεληθούν από την αμηχανία σου. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να ανανεωθείς «σπάζοντας» την ρουτίνα κι αλλάζοντας κάποιες από τις καθημερινές σου συνήθειες.

Ερωτικά
Αν επιθυμείς να αλλάξεις το καθεστώς της προσωπικής σου ζωής, ίσως να μην υπάρχει καταλληλότερη συγκυρία, να θυμάσαι όμως ότι αν δεν επέμβεις πρώτα στο «μέσα» σου, μια νέα σχέση απλά θα επαναλάβει τις παθογένειες της προηγούμενης.




Γενικά
Η διαχείριση των οικονομικών σου καθίσταται μια πολύ δύσκολη υπόθεση όταν κινείσαι ή αποφασίζεις με βάση το θυμικό σου κι όχι τις αντικειμενικές συνθήκες της ζωής σου. Κι αν από την μια πλευρά αυτό σε βοηθά «να ζήσεις την κάθε στιγμή», από την άλλη δημιουργεί μια μεγάλη «τρύπα» στον προϋπολογισμό σου, που σύντομα θα κληθείς να... κλείσεις!

Ερωτικά
Αν «ψάχνεσαι» για μια συναρπαστική ερωτική εμπειρία χωρίς ουσιαστικές δεσμεύσεις είναι η κατάλληλη στιγμή για να κινηθείς. Φρόντισε όμως να την ζήσεις με ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες εκπλήξεις.




Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε κάνει εξαιρετικά ευαίσθητο/η απέναντι σε οτιδήποτε σε περιορίζει κι ίσως τελικά να μην αποφύγεις κάποιες ακραίες κινήσεις ή τοποθετήσεις που κατά την γνώμη σου πιστοποιούν την ανεξαρτησία σου. Το σωστό θα ήταν όμως να συνθέσεις τις όποιες διαφορές, αναγνωρίζοντας και στους άλλους το δικαίωμα να είναι το ίδιο... ανεξάρτητοι!

Ερωτικά
Βρίσκεσαι στα... πρόθυρα ενός κεραυνοβόλου έρωτα, που μπορεί να αλλάξει πολλά στην ζωή σου. Καλό είναι βέβαια να έχεις μια ελευθερία κινήσεων, αφού αν είσαι δεσμευμένος/η μπορεί να βρεθείς κοντά σε μια οριστική ρήξη με τον άνθρωπο σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!


Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο και να συμβιβάσεις τα... ασυμβίβαστα σε μια σειρά υποθέσεων που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια σου αλλά και την καριέρα σου. Κι ίσως το πιο δύσκολο απ' όλα είναι να καταφέρεις τελικά να μοιράσεις τον χρόνο και το ενδιαφέρον σου, χωρίς να μείνει κανείς παραπονεμένος.

Ερωτικά
Η αποκαλυπτική δράση του Ουρανού μπορεί να σε διαφωτίσει άμεσα για οτιδήποτε συμβαίνει στο παρασκήνιο της προσωπικής σου ζωής και... δεν βάζει ο νους σου, αν όμως έχεις κι εσύ κάτι να κρύψεις, ομολόγησε το πριν εκτεθείς ανεπανόρθωτα!




Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να ταξιδέψεις και να επικοινωνήσεις, ανανεώνοντας τον κύκλο των γνωριμιών και των ενδιαφερόντων σου. Ίσως μάλιστα να γοητευθείς ιδιαίτερα από πρόσωπα ή καταστάσεις που έχουν κάτι το «αιρετικό», μπαίνοντας στον πειρασμό να «σπάσεις» κώδικες ή κανόνες που είναι συνυφασμένοι με την «υποταγή» σου σε ένα σύστημα.

Ερωτικά
Ίσως στην προσωπική σου ζωή να συμβαίνουν «ανήκουστα» πράγματα, σε οτιδήποτε προκύψει όμως είναι καλύτερα να επιληφθείς εσύ, αφού η διαμεσολαβητική προσπάθεια ενός φίλου ή μιας φίλης μπορεί τελικά να έχει χειρότερα αποτελέσματα.




Γενικά
Το «στοίχημα» σου για σήμερα είναι να καταφέρεις να κινηθείς στα όρια της ελευθερίας σου, χωρίς να την μετατρέψεις σε ασυδοσία. Και δεν φτάνει να το κερδίσεις μόνον ως προς τις δικές σου δράσεις, αφού η ζωή σου ίσως να αναστατωθεί εξ αιτίας κάποιων άλλων που δεν έμαθαν καλά το... μάθημα τους και νομίζουν ότι με τις ακρότητες πετυχαίνουν κάτι σπουδαίο.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η το πιθανότερο είναι να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο μάλιστα θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως διαταραχθεί από μια ξαφνική κρίση, την οποία θα πρέπει να διαχειριστείς με... υπομονή!




Γενικά
Σήμερα μπορεί να συναντήσεις πολλούς/ες που θα αμφισβητήσουν τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι τις υποθέσεις σου, οφείλεις όμως να σταθείς περισσότερο στην κριτική που σου ασκούν κάποιοι δικοί σου άνθρωποι που σε ξέρουν καλά κι όχι μόνον στους «ξένους». Και βέβαια ο ενεργός Ουρανός σου ζητά να εξετάσετε ή να υλοποιήσετε μαζί τις δέουσες αλλαγές.

Ερωτικά
Αν ταξιδέψεις ή απλά περιπλανηθείς στα μέρη σου, είναι πολύ πιθανό να βρεθείς μπροστά σε μια «πρόκληση» που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον κι ίσως τελικά βρεθείς αναπάντεχα σε μια αγκαλιά που έχει πολλά να σου δώσει και να σου μάθει.




Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε ωθεί να «τρελάνεις κόσμο» με την συμπεριφορά ή τις επιλογές σου, καλό είναι όμως να μην εξαντλήσεις την ιδιαιτερότητα σου με ακραίες παραξενιές ή ιδιοτροπίες αλλά να δώσεις έμφαση στις πιο πνευματικές αναζητήσεις σου. Εκεί είναι που έχεις να προσφέρεις πολλά και να «ξυπνήσεις» κάποιους από τον «λήθαργο» που έχουν πέσει.

Ερωτικά
Όταν ο Ουρανός έχει το «πάνω χέρι», έχεις βέβαια το πλεονέκτημα, καλό είναι όμως να περιορίσεις την προκλητικότητα ή τον κυνισμό σου απέναντι σε ένα πρόσωπο που θα ήθελε πολύ να σε κρατήσει στην αγκαλιά του αλλά με όλα αυτά... δεν σε αντέχει!




Γενικά
Οι ισορροπίες στην ζωή σου τείνουν να αλλάξουν ή ακόμη και να ανατραπούν ξαφνικά, δημιουργώντας ένα προσωρινό αδιέξοδο αλλά ίσως τελικά το σύμπαν να γνωρίζει καλύτερα από σένα το προς τα πού πρέπει να πας! Αποδέξου λοιπόν την νέα πραγματικότητα, όσο κι αν σε «ξεβολεύει», έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου αλλά και στον «φύλακα- άγγελο» σου.

Ερωτικά
Αν ποντάρεις σε κάτι «φυσιολογικό» ή αναμενόμενο στις σχέσεις σου, μάλλον θα διαψευστείς... άμεσα! Ίσως λοιπόν ήρθε η στιγμή να κινηθείς «ασύμβατα»επιλέγοντας κάτι πιο «προκλητικό» ή διαφορετικό από αυτό που θα περίμενε κανείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: