ΜΠΡΑΒΟ!!! Ισλανδή βουλευτής μίλησε στο κοινοβούλιο ενώ θήλαζε το παιδί της - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Οκτωβρίου 13, 2016

ΜΠΡΑΒΟ!!! Ισλανδή βουλευτής μίλησε στο κοινοβούλιο ενώ θήλαζε το παιδί της

Επειδή το φυσιολογικό, το φυσικό, το υγιές τείνει να… καταργηθεί εδώ στην Ελλάδα του παραλόγου, εμείς δεν μπορούμε παρά να πούμε ΕΥΓΕ στη βουλευτή της Ισλανδίας που απλά έκανε το αυτονόητο.

Μια Ισλανδή βουλευτής ανέβηκε στο βήμα της Βουλής για να εκφωνήσει την ομιλία της, ενώ ταυτόχρονα θήλαζε την κόρη της, ηλικίας 6 μηνών, κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης που μεταδιδόταν απευθείας από την τηλεόραση

Η Ουνούρ Μπρα Κονραντσντότιρ, η οποία προέρχεται από το συντηρητικό Κόμμα της Ανεξαρτησίας και είναι μέλος της επιτροπής κοινωνικής προστασίας και πρόεδρος της επιτροπής σχολικών υποθέσεων, χαρακτήρισε την πράξη της «το φυσιολογικότερο πράγμα του κόσμου». Το μωρό «δεν ενοχλήθηκε» καθόλου, διαβεβαίωσε. «Αντιθέτως, θα είχε ξυπνήσει αν σταματούσα να την θηλάζω για να μιλήσω», εξήγησε η Κονραντσντότιρ που έχει άλλα δύο παιδιά, ηλικίας 12 και 8 ετών.

Σύμφωνα με τα ισλανδικά μέσα ενημέρωσης, είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αν και η Ισλανδία έχει μακρά παράδοση στην ισότητα των δύο φύλων. Άλλωστε η χώρα είναι η πρώτη που ανέδειξε, με δημοκρατικές διαδικασίες, μια γυναίκα αρχηγό κράτους.

«Είναι σαν μια οποιαδήποτε άλλη δουλειά, πρέπει να κάνεις αυτό που πρέπει να γίνει», τόνισε η Κονραντσντότιρ.
Το διαβάσαμε από το: thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add