Τι λένε τα Ζώδια σήμερα, 17/10 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Οκτωβρίου 16, 2016

Τι λένε τα Ζώδια σήμερα, 17/10


Μην αφήσεις σήμερα τις αρνητικές σκέψεις και την απαισιοδοξία να σε κάνουν να χάσεις την ευκαιρία να περάσεις καλά! Το αίσθημα της απογοήτευσης και της μοναξιάς που κυριαρχεί σήμερα, είναι εντελώς προσωρινό για το λόγο αυτό απόφυγε να δραματοποιείς τις καταστάσεις!
ΚΡΙΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό επιφυλάσσει στο ζώδιό σου ικανοποιήσεις που σου ήταν άγνωστες μέχρι σήμερα. Διατήρησε, εντούτοις, τις επιφυλάξεις σου και μην βιαστείς να ενθουσιαστείς για τις νέες καταστάσεις. Ο χρόνος θα δείξει την πραγματική τους διάσταση και θα καταφέρεις να προσαρμοστείς ανάλογα. Προς το παρόν δείξε ψυχραιμία.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, προβλέπονται κάποια προβλήματα με τον σύντροφό σου, λόγω της δικής σου συμπεριφοράς. Καλό θα είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου και να μην αναλώνεσαι σε θέματα χωρίς ουσία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Τα επαγγελματικά σου θα πάνε καλά, αλλά κάποιες καθυστερήσεις θα σε εκνευρίσουν αφάνταστα. Απόφυγε να πάρεις βιαστικές αποφάσεις για ζητήματα που αφορούν το μέλλον. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αν και τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Θα μπεις σε μια περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.
ΤΑΥΡΟΣ

Οι ανάγκες της καθημερινότητας διαρκώς αυξάνονται με αποτέλεσμα, αγαπητέ Ταύρε, να εντείνεται η πίεση που βιώνεις. Βάλε προτεραιότητες ώστε να αποφύγεις την ψυχική κατάρρευση και ταυτόχρονα να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις που προκύπτουν. Η βοήθεια της οικογένειάς σου θα είναι σημαντική.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να κουράσεις τον σύντροφό σου και μην πεις πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρόσεξε παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα. Απόφυγε να ανακοινώσεις τα μελλοντικά σου σχέδια στους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν κι εσύ να νιώθεις καλύτερα. Σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες.
ΔΙΔΥΜΟΣ

Η αποκάλυψη ενός μυστικού πρόκειται να σε εντυπωσιάσει, αγαπητέ Δίδυμε, και να σου πυροδοτήσει δημιουργικές ιδέες. Πριν βιαστείς να τις βάλεις σε εφαρμογή, αναλογίσου αν πραγματικά θα σε ικανοποιούσε η ολοκλήρωσή τους ή μήπως είναι ένα απλό καπρίτσιο. Η διαίσθησή σου σε κατευθύνει σωστά – συνέχισε να την ακολουθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Μην χαλαρώσεις καθόλου και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει, όμως, να ανησυχείς, γιατί από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα έχεις και πιο πολλά έσοδα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα πρόσωπα ίσως σε πικράνουν, αγαπητέ Καρκίνε, με κουτσομπολιά και παρανοήσεις. Απόφυγε τυχόν σχόλια ώσπου να περάσει η μπόρα και σύντομα όλα θα ισορροπήσουν πάλι. Οι απόψεις σου μπορούν να περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να εκφραστούν. Προς το παρόν κράτα αποστάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις έναν καλύτερο τόνο στη σχέση σου, προσπάθησε να μιλήσεις στο ταίρι σου και να εξωτερικευτείς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι ξεκινάει μια καλύτερη περίοδος για αυτόν τον τομέα.
ΛΕΩΝ

Νέες προοπτικές ανοίγονται για το ζώδιό σου, με πολλές δυνατότητες και ευκαιρίες. Εξέτασε προσεκτικά τα δεδομένα, δίνοντας έμφαση σε λεπτομέρειες που μπορούν να σε καθοδηγήσουν σωστά. Οι αποφάσεις σου δεν πρέπει να είναι αποτέλεσμα καμίας πίεσης, αλλά σοβαρής περισυλλογής.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες μαζί με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα λύσεις πολλά θέματα στον αισθηματικό σου τομέα και η πορεία της σχέσης σου θα είναι ξεκάθαρη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και πηγαίνουν καλύτερα, αλλά απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές αυτή την περίοδο, ειδάλλως θα έχεις προβλήματα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η οικογένειά σου σε στηρίζει σε κάθε προσπάθεια, αλλά ταυτόχρονα επεμβαίνει στην προσωπική σου ζωή, επιτακτικά. Οι πλανήτες στηρίζουν το ζώδιό σου προωθώντας κάθε δυναμική παρέμβαση από μέρους σου, ούτως ώστε να μπει τέλος σε αυτή την κατάσταση και να αποκατασταθούν οι ισορροπίες. Βάλε όρια με ήρεμο, αλλά αυστηρό τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, απόφυγε συζητήσεις με το ταίρι σου που μπορούν να σας φέρουν σε αντιθέσεις. Φρόντισε να εκφράσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου, για να περάσεις πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κινήσου με μεθοδικότητα και δυναμισμό, επαγγελματικά, ούτως ώστε να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Στα οικονομικά θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες. Καλό θα είναι πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς τις εκκρεμότητες που θα πρέπει οπωσδήποτε να τακτοποιήσεις.
ΖΥΓΟΣ

Ο χαμένος χρόνος που πέρασε άσκοπα αφήνοντας τις υποχρεώσεις σου στην τύχη τους έλαβε τέλος, αγαπητέ Ζυγέ. Η παρούσα κατάσταση απαιτεί άμεση λύση και καλή οργάνωση, ώστε να τακτοποιηθεί το συντομότερο. Μην χρονοτριβείς – αντιθέτως, συγκεντρώσου και δείξε την απαραίτητη σοβαρότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στα αισθηματικά σου μέχρι τώρα, θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις την κατανόηση του συντρόφου σου και θα βρείτε λύσεις για το μέλλον της σχέσης σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, αυτή την περίοδο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για αύξηση εσόδων ή γενική τακτοποίηση των υποχρεώσεών σου ευνοούνται.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιες υποθέσεις που θέλεις να τελειώσεις πρόκειται να αναβληθούν ξανά. Μην απελπιστείς, όμως, διότι αυτή τη φορά η κατάσταση θα έχει θετική εξέλιξη και η αναβολή δεν θα διαρκέσει πολύ. Μην χαλαρώσεις την προσοχή σου και φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα για την αναμέτρηση δυνάμεων που προβλέπεται πολύ σύντομα για το ζώδιό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φρόντισε ό,τι έχεις να πεις στο ταίρι σου να το πεις ήρεμα και προπάντων να μην απομακρυνθείς από κοντά του. Συζήτησε μαζί του και πες κάποια πράγματα έξω από τα δόντια για να νιώσεις κι εσύ καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, η τυπικότητα και η υπευθυνότητά σου θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά, απόφυγε τα πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Η περίοδος χάριτος έχει παρέλθει για το ζώδιό σου. Τώρα είναι ώρα να ανασκουμπωθείς και με σοβαρότητα, συγκέντρωση και σύνεση να προχωρήσεις οργανωμένα και μεθοδικά τις υποθέσεις σου στην ολοκλήρωσή τους. Η βοήθεια των πλανητών θα είναι καθοριστική και αξίζει να είσαι σε ετοιμότητα για να την αξιοποιήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις στους άλλους τομείς, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με το ταίρι σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλούς επαγγελματικούς σου στόχους θα τους δεις να αρχίζουν να υλοποιούνται. Αν δεχτείς καινούργιες προτάσεις, θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά αν είναι συμφέρουσες και αν θα έχουν επιτυχία. Οικονομικά, φρόντισε να μην χαλαρώσεις και οργανώσου καλύτερα προκειμένου να ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα αυτής της περιόδου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιτυχία πλησιάζει για το ζώδιό σου, με γρήγορους ρυθμούς πλέον, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στασιμότητας. Μείνε συγκεντρωμένος και μην χάσεις χρόνο σε άσκοπες δραστηριότητες που θα σε βγάλουν από τον δρόμο σου. Πιθανά εμπόδια θα ξεπεραστούν με ευκολία, αρκεί να έχεις θετική διάθεση.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, προσπάθησε να κρατήσεις μια καλή ψυχολογία απέναντι στο ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές τις μέρες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φτάσει την καριέρα σου σε ένα σημείο από όπου θα μπορέσεις πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, θα πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες. Μην κάνεις άλλα έξοδα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η προσωπική σου ζωή σε αγχώνει, αγαπητέ Υδροχόε, καθώς πιέζεσαι από συγγενικά πρόσωπα να πάρεις αποφάσεις. Εμπόδισε κάθε δυνατότητα παρέμβασης, με ήρεμο τρόπο, και αποσύρσου για να σκεφτείς το μέλλον σου. Οι συνέπειες θα αφορούν αποκλειστικά εσένα. Μην βιάζεσαι, για να μην μετανιώσεις αργότερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, έχεις κάποια ερωτηματικά σχετικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Καλό θα είναι το ύφος σου να μην υποδηλώνει ότι συμβαίνει κάτι σοβαρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα πρέπει να λύσεις επαγγελματικά προβλήματα που αφορούν το παρελθόν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό θα είναι πριν απαντήσεις, να δεις αν είναι συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά σιγά και έχουν κάποια ισορροπία, αν κι εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις περιττές αγορές.
ΙΧΘΥΣ

Η καλοσύνη σου κερδίζει τις εντυπώσεις, αγαπητέ Ιχθύ, και το κοινωνικό σκηνικό διαμορφώνεται σε ένα πέλαγος ευκαιριών. Μέσα από τις τελευταίες μπορείς να διαλέξεις αυτό που σε εκφράζει περισσότερο και να αξιοποιήσεις πάνω σε αυτή τη βάση κάθε δυνατότητα εξέλιξης. Μην φοβηθείς να πλησιάσεις άτομα κύρους.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο ταίρι σου για κάποια πράγματα που σε ενοχλούν. Καλύτερα να αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν τη σχέση σου, γιατί η περίοδος δεν ευνοεί και τόσο την επικοινωνία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα αυτή την περίοδο, παρ’ όλο που θα έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗoroskopos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add