Πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου η έκλειψη Σελήνης; Όλες οι απαντήσεις από τον Κώστα Λεφάκη - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 16, 2016

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου η έκλειψη Σελήνης; Όλες οι απαντήσεις από τον Κώστα Λεφάκη

Τις προβλέψεις του για την έκλειψη σελήνης που θα γίνει την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, δίνει ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης. Όπως αναφέρει:
Στις 16 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται η Παρασκιώδης Σεληνιακή Έκλειψη που στον άξονα Ιχθύων Παρθένου με επιβάρυνση στα ζώδια της μεταβλητής ομάδας (Ιχθείς, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες). Συμμετέχουν δυσαρμονικά Άρης, Κρόνος και Ερμής.

Οι μέρες προβλέπονται δύσκολες, επεισοδιακές με χαρακτηριστικές απώλειες ή δοκιμασίες τόσο επί του πρακτικού όσο και επί του ψυχολογικού πεδίου.

Τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι,Τοξότες, Ιχθύς) περνούν ακόμα μια φάση δοκιμασίας. Σε γενικότερες γραμμές η ατμόσφαιρα παραμένει ταραγμένη, θα έχουμε αύξηση ατυχημάτων, κακές ατμοσφαιρικές συνθήκες, νέες οικονομικές δυσκολίες και ενδεχομένως και γεωλογικές αναταραχές. Θα διαδοθούν και κάποιες ανησυχητικές φήμες οι όποιες όμως θα είναι ανακριβείς.

ΚΡΙΟΣ

Η Έκλειψη της Σελήνης διαταράσσει τις σχέσεις σας με τους άλλους και σας φέρνει ενώπιων εξελίξεων, νομικών, αισθηματικών και κοινωνικών οι οποίες αποτελούν την αιτία ταλαιπωρίας για εσάς. Οι σχέσεις σας με τους δικούς σας ανθρώπους θα περάσουν μια δοκιμασία και εδώ θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις αντιδράσεις σας. Χαρακτηριστικές θα είναι οι ματαιώσεις σχεδίων και οι καθυστερήσεις πληρωμών στις οποίες βασίζετε κάποιες δουλειές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Έκλειψη Σελήνης επηρεάζει σε αρκετές περιπτώσεις την φυσική σας κατάσταση, τα επαγγελματικά σας συμφέροντα και διαταράσσει αρκετά τις συνθήκες στο χώρο της εργασίας σας. Μην υποτιμάτε την δύναμη των αντιπάλων σας, προσπαθήστε να κρατηθείτε ψύχραιμοι την ώρα της έντασης και διατηρήστε την υγεία σας σε καλή κατάσταση φροντίζοντας της και επιμεληθείτε την γενικότερη ασφάλεια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσέξτε την Έκλειψη της Σελήνης τόσο στην συμπεριφορά προς τρίτους όσο και στις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα. Κινηθείτε διαλλακτικά σε τυχόν διαφορές ή όξυνση αντιπαραθέσεων με συνεργάτες ή με συμπολίτες σας. Φροντίστε να κλείσετε εκκρεμότητες προκειμένου να μην χάσετε ένα περιουσιακό στοιχείο. Αμυνθείτε ενάντια στους κακότροπους ανθρώπους και προσέχετε που πάτε και τι κάνετε.

Η έκλειψη της σελήνης θα επηρεάσει τον άξονα επαγγελματικής οικογενειακής ζωής ακόμα μια φορά. Τα εξωτερικά γεγονότα θα παίξουν ρόλο επιβάρυνσης και ταλαιπωρίας. Διάφορα ζητήματα θα σας απασχολήσουν σε αυτούς τους δυο τομείς τα οποία δεν θα τα έχετε υπολογίσει. Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη τόσο στο χώρο της οικογένειας όσο και της δουλειάς σας.

ΛΕΩΝ

Η έκλειψη της σελήνης επηρεάζει τις σχέσεις σας, τις συναναστροφές και τις συνεργασίες σας. Οι συμπτώσεις θα παίξουν ένα δύσκολο ρόλο, οι αιφνιδιασμοί δεν θα λείψουν ενώ οι άνθρωποι του στενού σας περιβάλλοντος θα είναι εριστικοί και μη συνεργάσιμοι. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις χωρίς να υπολογίσετε την δική τους συμμετοχή. Ελέγχετε την έκφραση σας και μην ξεκινάτε νομικούς ή άλλους τυπικούς αγώνες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έκλειψη της σελήνης θα σας υποχρεώσει να ανασυγκροτηθείτε οικονομικά και ψυχολογικά καθώς θα εκδηλωθούν γεγονότα που θα σας εκθέσουν σε σχετικούς κινδύνους. Επιστρατεύστε τις ασφαλιστικές σας δικλείδες και φροντίστε να είστε οργανωμένοι και μεθοδικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας, στην διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σας, στην επάρκεια που πρέπει να επιδείξετε και στην αποφυγή περιττών εξόδων.

ΖΥΓΟΣ

Η έκλειψη της σελήνης διαταράσσει τις σχέσεις σας με τους άλλους και σας κάνει λίγο νευρικούς, αγχώδεις και αδικαιολόγητα βιαστικούς. Δεν θα λείψουν γεγονότα διάφορα όπως αιφνίδιες ανατροπές, παρεξηγήσεις στα κοινωνικά σας και ταλαιπωρία στα επαγγελματικά σας. Όλα αυτά όμως θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψυχραιμία και νηφάλια. Αποφύγετε καυγάδες και υπερασπιστείτε σχέσεις σας που σας αφορούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έκλειψη της σελήνης είναι μια περίεργη βόμβα στο παρασκήνιο της ζωής και της δουλειάς σας. Ένας άνθρωπος, ένα γεγονός ένα σχέδιο γίνεται αφορμή να ταλαιπωρηθείτε καθώς δίνει μια κατεύθυνση στα πράγματα εντελώς διαφορετική από αυτή που είχατε εσείς ρυθμίσει. Θα σας σώσει η ψυχραιμία και οι εναλλακτικές που θα αναπτύξετε. Ενδεχόμενη αναταραχή θα ζήσετε και στην ερωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σεληνιακή έκλειψη του Σεπτεμβρίου φέρνει για εσάς διάψευση αισθημάτων από φίλους, ανατροπή ενός σχεδίου και μετάθεση μιας προσδοκίας που επιδιώκατε να υλοποιήσετε. Παράλληλα τα οικονομικά και η υγεία σας θα σας απασχολήσουν και πρέπει να είστε προσεκτικοί στην αντιμετώπιση τυχόν τέτοιων προβλημάτων. Ερωτικά καπρίτσια μπορεί να οδηγήσουν σε χωρισμούς. Αποφύγετε τα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έκλειψη της σελήνης επηρεάζει την δουλειά σας και τα τρέχοντα επαγγελματικά σας συμφέροντα. Παράλληλα ένας δικός σας άνθρωπος σας δυσκολεύει την ζωή και την καθημερινότητα. Θα εξαρτηθεί πόσο μπορείτε να τον ανεχτείτε ή πόσο μπορείτε να συμβάλετε στην ύφεση της ταλαιπωρίας που θα εξασκήσει επάνω σας. Πάντως ότι και αν συμβεί μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει την κοινωνική και την αισθηματική σας ζωή. Οι σπουδαστές προσέξτε τις επιδόσεις σας. Οι ερωτευμένοι προσέξτε κακοτοπιές από την παρέμβαση τρίτων και οι ελεύθεροι επαγγελματίες μην αγνοείτε το γενικότερο κλίμα που θα επικρατήσει αυτό το δύσκολο μήνα. Αποφύγετε την ασυνέπεια και τις ψευδαισθήσεις. Καλείστε να είστε ρεαλιστές και λιγότερο εύθικτοι.

ΙΧΘΕΙΣ

Η έκλειψη της σελήνης επηρεάζει την συναισθηματική σας ζωή και εκθέτει αρκετούς από εσάς σε κινδύνους σωματικής ταλαιπωρίας ή προβλημάτων υγείας των οποίων την εκδήλωση δεν είχατε υπολογίσει. Επίσης προσέξτε την διαχείριση των χρημάτων σας και αποφύγετε την εκδοχή κάποιος να σας εκμεταλλευτεί ή να πέσετε θύμα κλοπής από επιτήδειους. Η όλη κατάσταση δεν εξυπηρετεί τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add