Ανείπωτη Φρίκη: Οδοντίατρος ξυλοκοπεί μέχρι Θανάτου το Παιδί της Φίλης του γιατί ήθελε να Φάει ανενόχλητος την Πίτσα του! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 05, 2016

Ανείπωτη Φρίκη: Οδοντίατρος ξυλοκοπεί μέχρι Θανάτου το Παιδί της Φίλης του γιατί ήθελε να Φάει ανενόχλητος την Πίτσα του!


Ένα σοκαριστικό βίντεο δείχνει έναν οδοντίατρο από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ να πιάνει ένα κομμάτι πίτσα, καθώς κρατάει το αναίσθητο σώμα του γιου της ερωμένης του, λίγες στιγμές μετά αφού είχε χτυπήσει το κεφάλι του παιδιού στο πάτωμα.

Ο 35χρονος Bert Franklin συνελήφθη τον περασμένο μήνα και κατηγορείται με ανθρωποκτονία εις βάρος του μόλις 19 μηνών Lincoln Van Henry Lewis.
Η μητέρα του παιδιού το βρήκε αναίσθητο και το μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Πλέον βγήκε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο, που ρίχνει φως στις τελευταίες στιγμές του μικρού παιδιού.

Το βίντεο δείχνει τον Franklin να κατεβαίνει τις σκάλες στο σπίτι της ερωμένης του Roxanne Randall, έχοντας το παιδί στην αγκαλιά του.
Σε εκείνο το σημείο, το παιδί φαίνεται ξύπνιο και ζωηρό. Ο Franklin στη συνέχεια εξαφανίζεται για λίγο από την οπτικό πεδίο της κάμερας.
Δεν είναι ξεκάθαρο τι συμβαίνει στη συνέχεια, αλλά μία αστυνομικός κατέθεσε στο δικαστήριο ότι πιστεύει ότι ο οδοντίατρος χτυπάει το κεφάλι του παιδιού στο πάτωμα.
Αλλά όταν ο άντρας επιστρέφει στη κουζίνα, στο οπτικό πεδίο της κάμερας, το παιδί φαίνεται αναίσθητο στην αγκαλιά του. Ο Franklin φαίνεται ανεπηρέαστος και ατάραχος και παίρνει ένα κομμάτι πίτσα από το κουτί.

Η μητέρα του παιδιού παρατήρησε ότι κάτι δε πάει καλά, όταν προσπάθησε να ξυπνήσει το παιδί για να το ταΐσει.
Τότε ανακάλυψε ότι το παιδί δεν ανταποκρίνεται στο περιβάλλον του και το μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Εξαιτίας της σοβαρότητας των τραυματισμών του, το παιδί μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο της Πολιτείας, όπου πέθανε τη Δευτέρα, σύμφωνα με τις αναφορές της αστυνομίας. 

[via]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add