Η Κωνσταντοπούλου ιδρύει νομικό φορέα για την υπεράσπιση της Δικαιοσύνης - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 06, 2016

Η Κωνσταντοπούλου ιδρύει νομικό φορέα για την υπεράσπιση της Δικαιοσύνης


Στην ίδρυση ενός νέου νομικού φορέα θα προχωρήσει, όπως προανήγγειλε, η επικεφαλής του κόμματος Πλεύση Ελευθερία Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Του Θάνου Μωριάτη 

Στην ίδρυση ενός νέου νομικού φορέα θα προχωρήσει, όπως προανήγγειλε, η επικεφαλής του κόμματος Πλεύση Ελευθερία Ζωή Κωνσταντοπούλου. 

«Στις 15 Σεπτεμβρίου θα κάνουμε μία κίνηση υπεράσπισης δικαιοσύνης ως πυλώνα της δημοκρατίας, ένας φορέας συνδεδεμένος με το κόμμα αλλά με αυτόνομη δράση που θα διεκδικήσει όσα καταστρατηγούνται και παραβιάζονται από τις κυβερνήσεις» αποκάλυψε η πρώην πρόεδρος της Βουλής στην σημερινή συνέντευξη Τύπου που έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Όπως ανέφερε ο νέος νομικός φορέας θα αποτελείται από νομικούς και επιστήμονες και «θα αναλάβει όλες τις πρωτοβουλίες που μπορούν και πρέπει να αναληφθούν». Για τη δράση του φορέα αυτού σημείωσε πως «θα διεκδικήσει όσα παραβιάζονται από τις κυβερνήσεις ως κυρίαρχη άσκηση της λαϊκής εξουσίας. Όλα αυτά που δεν κάνει η βουλή και αυτά που δεν κάνει η δικαιοσύνη.» ενώ τόνισε την πεποίθηση της πως αυτός ο φορέας θα είναι η αρχή μίας πολύ μεγάλης επανάστασης που θα ξεκινήσει από τον τόπο μας.

«Θα κάνουμε αυτό που φοβούνται και θα σας πούμε πως θα το κάνουμε.» επεσήμανε η κ. Κωνσταντοπούλου και στην ομιλία της αναφέρθηκε σε 4 υποθέσεις ( Siemens, ΕΛΣΤΑΤ, Γερμανικές Οφειλές, Χρέος) οι οποίες, όπως υποστήριξε, «περικλείουν πολλές περισσότερες υποθέσεις και συνθέτουν το ψηφιδωτό μίας ακραίας αδικίας σε βάρος του λαού» καθώς «έχουν απασχολήσει και τις 3 εξουσίες που πρέπει να πηγάζουν από τον λαό».

Την συζήτηση συντόνισε ο ηθοποιός Διαμαντής Καραναστάσης που συμμετέχει στην πρωτοβουλία «Όχι στα Ναι τους» ενώ το παρόν στην συγκέντρωση έδωσε και ο πρώην βουλευτής και στέλεχος της Πλεύσης Ελευθερίας Γιάννης Σταθάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

add