Βάλτε ένα κομμάτι σαπούνι κάτω από το σεντόνι σας και..κοιμηθείτε σαν πουλάκι! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Αυγούστου 10, 2016

Βάλτε ένα κομμάτι σαπούνι κάτω από το σεντόνι σας και..κοιμηθείτε σαν πουλάκι!

Πιθανόν να έχετε ακουστά για το σύνδρομο των ανήσυχων ποδιών και τις κράμπες, τα πιο κοινά συμπτώματα τους και τις αιτίες. Αλλά, αν δεν έχετε, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτά είναι καταστάσεις που συμβαίνουν τη νύχτα, όταν προσπαθείτε να κοιμηθείτε, και μπορεί να είναι εξαιρετικά επώδυνες και απογοητευτικές στην αντιμετώπιση τους. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν κάποιος θέλει απλά να ξεκουραστεί.

Τι είναι το σύνδρομο των ανήσυχων ποδιών; Λοιπόν, οι ειδικοί γιατροί λένε ότι το σύνδρομο των ανήσυχων ποδιών είναι μια νευρολογική διαταραχή που προκαλεί δυσάρεστα συναισθήματα στα πόδια, καθώς ένα άτομο αναπαύεται. Η αιτία του συνδρόμου ανήσυχων ποδιών είναι άγνωστη, αλλά υπάρχουν ορισμένες καταστάσεις που έχουν συνδεθεί με το θέμα, όπως: νεφρική ανεπάρκεια, διαβήτης, κατανάλωση αλκοόλ, χρήση φαρμάκων και εγκυμοσύνη.

Τι είναι οι βραδυνές κράμπες στα πόδια; Οι βραδυνές κράμπες στα πόδια, είναι επίσης ένα κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι καθώς κοιμούνται. Αλλά, σε αντίθεση με το σύνδρομο των ανήσυχων ποδιών, η μετακίνηση του ποδιού, την στιγμή της κράμπας, δεν θα μειώσει ή βοηθήσει με την ενόχληση. Αντίθετα – αυτό θα αυξήσει σημαντικά τον πόνο. Οι κράμπες των ποδιών συνήθως συμβαίνουν λόγω της υπερβολικής άσκησης, ανεπάρκειας βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων, καθώς και αφυδάτωσης.
Σημείωση: θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε και μπορούν να βοηθήσουν να σταματήσει τόσο το σύνδρομο των ανήσυχων ποδιών όσο και οι κράμπες στα πόδια από το να συμβαίνουν το βράδυ. Ορισμένα από αυτά περιλαμβάνουν μασάζ, ζεστό μπάνιο ή ντους, κατανάλωση αρκετού νερού και σωστή διατροφή.
Και ναι, υπάρχει ένα απλό πράγμα που μπορείτε να κάνετε απόψε που θα σταματήσει το σύνδρομο των ανήσυχων ποδιών και τις κράμπες στα πόδια.

Τι είναι αυτό;
Απλά βάλτε ένα σαπούνι κάτω από το σεντόνι σας!
Ξέρετε ότι σχεδόν το 42% των ανθρώπων που πάσχουν από κράμπες στα πόδια ή το σύνδρομο των ανήσυχων ποδιών χρησιμοποιούν αυτό το παράξενο τέχνασμα με το σαπούνι για να σταματήσουν το πρόβλημα;

Και τώρα ίσως αναρωτηθείτε – πως μπορεί να συμβαίνει αυτό ; Λοιπόν, ακόμα και οι ειδικοί γιατροί δεν είναι σίγουροι, αλλά ορισμένοι πιστεύουν ότι το μαγνήσιο στο σαπούνι σταματά το πρόβλημα. Αυτό συμβαίνει επειδή η ανεπάρκεια μαγνησίου είναι η κύρια αιτία και του συνδρόμου των ανήσυχων ποδιών και των κραμπών στα πόδια.

Ο διάσημος Δρ Οζ λέει ότι θα πρέπει να χρησιμοποιείτε σαπούνι λεβάντας, επειδή βοηθά στη χαλάρωση των μυών με τη φυσική μυρωδιά του.
Και εμείς συμφωνούμε απόλυτα.

Εάν πρόκειται να βάλετε σαπούνι στο κρεβάτι σας, μπορείτε να το κάνετε φυσικά με ένα αρωματικό αιθέριο έλαιο.
revealedtheninthwave.blogspot.gr via davidwolfe, greenfoodmagazine

Δεν υπάρχουν σχόλια: