Bρέθηκε ο 16χρονος που αγνοούνταν στα Βριλήσσια - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Αυγούστου 12, 2016

Bρέθηκε ο 16χρονος που αγνοούνταν στα Βριλήσσια


Είναι καλά στην υγεία τουΛήξη συναγερμού για τον 16χρονο Κώστα Παναγόπουλο.
Σε ανακοίνωσή του το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρει πως βρέθηκε ο 16χρονος που αγνοούνταν από τις πρωινές ώρες.

Ο ανήλικος εξαφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής 12 Αυγούστου στο διάστημα, από τις 4:30 έως 7:00π.μ., από το σπίτι του στην οδό Δίρφης 21 στα Βριλήσσια.

Στην ανακοίνωση του ο οργανισμός αναφέρει πως το ανήλικο παιδί είναι καλά στην υγεία του.



Αναλυτικά η ανακοινώση του Χαμόγελου του Παιδιού αναφέρει:

«Η περιπέτεια του Κωνσταντίνου Π. , 16 ετών, έληξε σήμερα, μεσημβρινές ώρες, δίνοντας τέλος στην αγωνία των ανθρώπων που τον αναζητούσαν και είναι καλά στην υγεία του.

Καταλυτικό ρόλο στην εύρεση του Κωνσταντίνου Π., έπαιξε η μεγάλη κινητοποίηση των Αστυνομικών Αρχών, της Ασφάλειας του Προαστιακού Σιδηρόδρομου Νέας Περάμου, του ΣΤΑΣΥ «Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε», του Σταδίου «Γεωργίου Καραϊσκάκη» και του The Mall Athens. Η συνεργασία του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τους παραπάνω φορείς συνέβαλε στην εύρεση του ανήλικου, καθώς καθ’ όλη την διάρκεια της αναζήτησης του λαμβάναμε πληροφορίες σχετικά με τις μετακινήσεις του μέσω του ΗΣΑΠ και για την παρουσία του στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο The Mall Athens και στον Προαστιακό Σιδηρόδρομο.

Στην αναζήτηση του Κωνσταντίνου συνέλαβε και η Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τα εκπαιδευμένα σκυλιά που διαθέτει και το Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο καθώς βρέθηκε στα σημεία αναζήτησης του ανηλίκου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το διάστημα που αγνοούνταν ο Κωνσταντίνος δεχθήκαμε πληθώρα τηλεφωνημάτων από ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας οι οποίοι θέλησαν να βοηθήσουν στην αναζήτηση του παιδιού, γεγονός για το οποίο θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά. Καθοριστική υπήρξε, επίσης, η συμβολή των Μ.Μ.Ε. για την έγκαιρη ενημέρωση του κοινού με σκοπό την εύρεση του Κωνσταντίνου.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» το τελευταίο διάστημα με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά μας που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

add