Aυτό το Απίστευτο Trick θα Κάνει το Σπίτι σας να Μοσχομυρίσει! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Αυγούστου 04, 2016

Aυτό το Απίστευτο Trick θα Κάνει το Σπίτι σας να Μοσχομυρίσει!



Το γνωρίζατε πως υπάρχει ολόκληρη επιστήμη που ασχολείται με τις μυρωδιές και πώς αυτές επηρεάζουν τη ψυχοσύνθεσή μας; Έχετε παρατηρήσει πόσο σημαντική είναι η ωραία φρέσκια μυρωδιά σε ένα σπίτι; Για αυτό το λόγο βρήκαμε τον πιο εύκολο τρόπο για να φτιάξετε ένα υπέροχο φυσικό αρωματικό για το σπίτι σας.
Τι θα χρειαστείτε Για να φτιάξετε το αρωματικό σας θα χρειαστείτε 1-2 μεγάλα μήλα κομμένα σε φέτες, 1-2 μεγάλα πορτοκάλια κομμένα σε φέτες, 5 στικς κανέλας, 1-2 κ.σ. γαρίφαλα, 1 κ.σ. φρέσκο τζίντζερ.

Οδηγίες Γεμίστε ένα κατσαρολάκι με νερό και ρίξτε όλα τα συστατικά μέσα σε αυτό. Ανάψτε το μάτι της κουζίνας στη μέγιστη θερμοκρασία και αφήστε να βράσουν όλα μαζί για 20 λεπτά. Μετά χαμηλώστε τη θερμοκρασία και αφήστε τα υλικά να σιγοβράζουν. Προσθέστε νερό όποτε χρειάζεται ώστε να μην στεγνώσει το μείγμα σας.

Βάλτε το μείγμα σε διάφορα βαζάκια και τοποθετήστε το διάσπαρτα σε διάφορες γωνίες του σπιτιού ώστε να μοσχοβολήσει όλο το σπίτι.

Πριν έρθουν οι καλεσμένοι σας, βγάλτε τα βαζάκια και δείτε πώς θα αντιδράσουν μόλις εισέλθουν στο σπιτικό σας! Η μυρωδιά της κανέλας, του μήλου και του πορτοκαλιού είναι πολύ έντονη και ευχάριστη. Έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί έχουν δείξει πως ειδικά η μυρωδιά κανέλας βοηθάει πολύ στη μνήμη και στην ευτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: