Αυτά τα 14 παράξενα –αλλά πανεύκολα- τρικ μπορεί κάποια μέρα να σου σώσουν τη ζωή. Μην τα ξεχάσεις! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Κυριακή, Αυγούστου 07, 2016

Αυτά τα 14 παράξενα –αλλά πανεύκολα- τρικ μπορεί κάποια μέρα να σου σώσουν τη ζωή. Μην τα ξεχάσεις!

Πολλές φορές συναντάμε δυσκολίες στην καθημερινότητα μας. Δυσάρεστες καταστάσεις που μας φαντάζουν βουνό ή που μπορούν να μας βάλουν σε μπελάδες, αλλά μπορούν να λυθούν με πολύ απλό τρόπο! Αρκεί να τον ξέρουμε!

Τρικ! Αυτό είναι το μυστικό για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας από σπαζοκεφαλιές. Έξυπνα τρικ που μπορούν να μας χρειαστούν εκεί που δεν το περιμένουμε. Μπορούν ακόμη και να μας σώσουν τη ζωή! Ας δούμε, όμως, 14 από αυτά!

1. Σχεδόν όλα τα κινητά μπορούν να καλέσουν την αστυνομία, ακόμη κι αν δεν υπάρχει τοποθετημένη κάρτα SIM.

2. Οι επιστήμονες έχουν εντοπίσει πως το άρωμα Obsession του οίκου Calvin Klein απωθεί τα άγρια ζώα. Αν, λοιπόν, βρεθείτε ποτέ αντιμέτωποι με κάποιο από αυτά, έχετε πολλές πιθανότητες να μη γίνετε το σνακ τους!

3. Το νερό της καρύδας μπορεί σε περίπτωση ανάγκης να χρησιμοποιηθεί αντί φυσιολογικού ορού.

4. Μπορείτε να προβλέψετε τον καιρό βλέποντας τις φυσαλίδες του καφέ σας! Όταν αυτές συγκεντρώνονται στο κέντρο του φλιτζανιού αναμένονται βροχές και καταιγίδες!

5. Αν είστε πεζοί ή ποδηλάτες, φροντίστε να μάθετε ποια είναι τα τυφλά σημεία των οδηγών για να ξέρετε πως να προστατευτείτε!

6. Τα καλάμια που φυτρώνουν σε βαλτώδεις περιοχές μπορούν να σας δώσουν τροφή αν έχετε ξεμείνει!

7. Σε περίπτωση πυρκαγιάς μείνετε κοντά στο έδαφος. Δε σκοτώνει η φωτιά αλλά ο καπνός!


8. Αν βρεθείτε ποτέ μαχαιρωμένοι ή πληγωμένοι από κάποιο αιχμηρό αντικείμενο που καρφώθηκε στο κορμί σας, μην το βγάλετε μόνοι σας!
Αν το αφαιρέσετε χωρίς την παρουσία γιατρού, μπορεί να πεθάνετε από ακατάσχετη αιμορραγία!


9. Μπορεί κι ένας άνδρας να κάνει τεστ εγκυμοσύνης! Αν βγει θετικό θα πρέπει άμεσα να εξεταστεί για καρκίνο στους όρχεις!

10. Αν δείτε σε φωτογραφία αυτή τη διαφορά στα μάτια ενός παιδιού, θα πρέπει άμεσα να το κοιτάξει γιατρός! Μαρτυρά την ύπαρξη ρετινοβλαστώματος (ενός είδους καρκίνου του ματιού!).

11. Αν παγιδευτείτε σε ρεύμα όσο κολυμπάτε, μην προσπαθήσετε να κολυμπήσετε άμεσα προς την ακτή. Κολυμπήστε κατά μήκος της μέχρι να βγείτε από το ρεύμα κι ύστερα πλησιάζετε την ακτή.

12. Αν βρεθείτε σε κατάσταση ανάγκης στο δρόμο, μην περιμένετε να σας βοηθήσει κάποιος από τους περαστικούς. Απευθύνετε έκκληση βοήθειας σε συγκεκριμένο άτομο για να είστε σίγουροι!

13. Για να δώσετε το σωστό ρυθμό στον εαυτό σας αν χρειαστεί να προσφέρετε πρώτες βοήθειες, τραγουδήστε από μέσα σας το “Stayin alive”.

14. Αν ποτέ βρεθείτε αβοήθητοι στη θάλασσα φορώντας τζιν, μπορείτε να το μετατρέψετε σε σωσίβιο!


Δεν υπάρχουν σχόλια: