10 συνηθισμένα προβλήματα που βιώνουν τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους οι παλιές ψυχές - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Αυγούστου 19, 2016

10 συνηθισμένα προβλήματα που βιώνουν τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους οι παλιές ψυχές


«Κάποιοι άνθρωποι είναι μεγάλοι στα 18 και κάποιοι νέοι στα 90… Ο χρόνος είναι μια έννοια που δημιούργησαν οι άνθρωποι’. – Yoko Ono
Της Koty Neelis

Η απειρία του να νιώθετε αληθινά κατανοητοί

Τις παλιές ψυχές τις βλέπουν ως παράξενους ανθρώπους επειδή συχνά έχουν αντισυμβατικά ιδεώδη και πρότυπα ζωής. Συχνά έχουν μια αίσθηση διαχωρισμού από τον εαυτό τους και τον «πραγματικό» κόσμο επειδή πράγματα όπως η απόκτηση μεγάλου πλούτου, η κατοχή ακριβών υπαρχόντων και άλλα χαρακτηριστικά ενός υλιστικού τρόπου ζωής, δεν τους ενδιαφέρουν καθόλου. Σε έναν κόσμο τροφοδοτημένο από τον καταναλωτισμό, αυτό μπορεί να φαίνεται κάπως περίεργο στους περισσότερους ανθρώπους. Το να έχετε διαφορετικές προσδοκίες και ιδέες για τη ζωή μπορεί να κάνει δύσκολο στον καθένα να σας καταλάβει και να καταλάβει αυτό που σας καθοδηγεί στη ζωή.

Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν πόσο καλόβολοι και συγκαταβατικοί μπορεί να είστε κάποιες φορές

Οι παλιές ψυχές τείνουν να έχουν μια φιλοσοφική ματιά για την ζωή και τα πράγματα σε ένα ευρύτερο φάσμα. Τι σημαίνει αυτό; Όταν αναδύονται προβλήματα και οι παλιές ψυχές αναγκάζονται να ξεπεράσουν μεγάλα εμπόδια, καταλαβαίνουν ότι ακόμα και οι πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή είναι μια ευκαιρία για να μάθουν και να γίνουν δυνατότεροι.

Μπορεί να νιώσετε αμηχανία από τον τρόπο που βλέπετε τη ζωή

Όσο εξελίσσεστε σταδιακά η αυτογνωσία σας αυξάνεται και είστε ικανοί να αναγνωρίσετε αποφασιστικά τις πεποιθήσεις σας για τη ζωή και τον κόσμο. Το πρόβλημα με τις παλιές ψυχές είναι ότι συχνά μπορούν να δουν μια πληθώρα δυνατοτήτων μέσα στο φάσμα της ζωής και αντί να νιώσουν ελεύθεροι να δημιουργήσουν όποια μοίρα πιστεύουν ότι θα τους ταίριαζε, νιώθουν μια αμηχανία από την πολλή ελευθερία που εγκαθίδρυσαν.

Το να πάρετε αποφάσεις βασισμένες σε ένα αίσθημα μπορεί να φαίνεται παράλογο

Η διαίσθηση είναι μία ήπια, εκλεπτυσμένη γλώσσα και οι παλιές ψυχές δουλεύουν ενεργά για να συντονιστούν με τον τρόπο που το σώμα τους επικοινωνεί με αυτές. Το ένστικτο που επηρεάζει την κοιλιά είναι το πιο απλό και βασικό επίπεδο σωματικής διαίσθησης που επικοινωνεί μέσω μηνυμάτων του ναι/όχι, ασφαλές/επισφαλές. Το χρησιμοποιούμε αυτό πιο συχνά όταν προσπαθούμε να πάρουμε αποφάσεις για ανθρώπους και σχέσεις, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Οι παλιές ψυχές βασίζονται στο ένστικτό τους για να τους οδηγήσει σε αποφάσεις και οι άλλοι άνθρωποι συχνά δεν καταλαβαίνουν την λογική σας όταν λέτε σε κάποιον ότι απλά «έχετε ένα προαίσθημα» για κάτι ή κάποιον.

Σας βλέπουν ως μοναχικό τύπο

Οι παλιές ψυχές επιδιώκουν τις μακροχρόνιες, με επιρροή και νόημα σχέσεις σε όλες τις όψεις της ζωής. Θα προτιμούσαν να έχουν λίγους στενούς φίλους παρά μια ντουζίνα γνωστών που με το ζόρι ξέρουν, αλλά αυτό μπορεί αν δώσει την εντύπωση ότι είναι απόκληροι της κοινωνίας. Οι παλιές ψυχές, όπως οι κλειστοί άνθρωποι, θα προτιμούσαν να εστιάσουν την κοινωνική τους ενέργεια σε ανθρώπους με τους οποίους μπορούν να έχουν εις βάθος συζητήσεις και απεχθάνονται να νιώθουν πίεση να κοινωνικοποιηθούν περισσότερο και να κάνουν περισσότερους φίλους.

Είστε αβέβαιοι αν θα βρείτε ποτέ το σπίτι σας

Ένα από τα πιο καθολικά προβλήματα με το να είστε παλιά ψυχή, είναι η ανικανότητα να νιώσετε πραγματικά ότι ανήκετε στους άλλους. Είτε ταξιδεύετε παντού είτε ζείτε στην ίδια πόλη όλη σας την ζωή, μπορεί να σας είναι δύσκολο να νιώσετε ότι έχετε ένα σπίτι σε αυτόν τον κόσμο. Ψάχνετε συνεχώς τις αδερφές ψυχές σας και ένα μέρος όπου πραγματικά θα ανήκετε.
Η επιθυμία για απομόνωση μπορεί να επιδράσει στις σχέσεις σας
Το να είστε παλιά ψυχή μπορεί να σημαίνει ότι είστε απομονωμένη ύπαρξη κατά καιρούς. Χρειάζεστε την απομόνωσή σας για να κάτσετε και να σκεφτείτε τη ζωή σας καθώς και να ξαναγεμίσετε ενέργεια όταν έχετε εξαντληθεί εντελώς, αλλά μερικές φορές αυτό μπορεί να είναι κουραστικό για τους φίλους σας και την οικογένειά σας. Σας αγαπάνε και θέλουν να είναι γύρω σας. Αν δεν νιώσουν και αυτοί την ίδια ανάγκη και κατανοήσουν την ανάγκη να είναι μόνοι από καιρό σε καιρό , τότε μπορούν να δημιουργηθούν θέματα όταν θέλουν να είστε μαζί τους αλλά εσείς προτιμάτε να είστε στο σπίτι και να διαβάζετε ένα βιβλίο.

Η ιδέα της διασκέδασης που έχετε διαφέρει από αυτή των άλλων

Οι παλιές ψυχές βρίσκουν απλή απόλαυση στις μικρές στιγμές και οι δραστηριότητες που είναι λίγο παλιομοδίτικες είναι αυτές που σας ελκύουν φυσιολογικά. Δραστηριότητες όπως η οδήγηση για μια εβδομάδα στην εξοχή, η απόλαυση ενός νόστιμου πρωινού σε μαγαζί στην άλλη άκρη της πόλης, η παρακολούθηση ενός ηλιοβασιλέματος σε μια αποβάθρα και άλλα είναι αυτά τα πράγματα που σας αρέσει να κάνετε. Το πρόβλημα είναι να βρείτε άλλους ανθρώπους που τους αρέσει να ασχολούνται με παρόμοιες δραστηριότητες.

Μαθαίνετε την σκληρή πραγματικότητα του να βλέπετε ρομαντικά τη ζωή και την αγάπη

Οι παλιές ψυχές έχουν έναν πολύ ρομαντικό τρόπο να βλέπουν τον κόσμο και συχνά όταν ο κόσμος δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους μπορεί να επηρεαστούν συναισθηματικά από αυτό. Παρόλο που παλιές ψυχές είναι ιδεαλίστριες, στο τέλος μαθαίνουν να προσπαθούν και να βλέπουν την πιο ρεαλιστική πλευρά των πραγμάτων.

Βρίσκετε δύσκολο το να απελευθερωθείτε από μια συζήτηση με ξένους

Κάτι σχετικά με τις παλιές ψυχές κάνει τους άλλους ανθρώπους να έρχονται σε αυτές και να τις μιλάνε. Είναι σαν να κάθεστε σε ένα τρένο ή παγκάκι κάπου και ένα άτομο να κάθεται δίπλα σας και μετά από 20 λεπτά γνωρίζετε την ιστορία της ζωής του. Ελκύετε τους άλλους για να σας μιλήσουν, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να τους διώξετε ή να απαλλαγείτε από την συζήτηση, επειδή έχετε μια αίσθηση καθήκοντος να είστε φερέφωνο για αυτούς τους ξένους που ένιωσαν αναγκασμένοι να σας μιλήσουν.


Μετάφραση: awakengr.com από thoughtcatalog




Δεν υπάρχουν σχόλια: