Όταν γύρισε σπίτι το Παιδί της, έκανε ασταμάτητα Εμετό. Μόλις έμαθε ΤΙ του είχε Κάνει ο Δάσκαλος, Γέμισε Οργή! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Ιουλίου 03, 2016

Όταν γύρισε σπίτι το Παιδί της, έκανε ασταμάτητα Εμετό. Μόλις έμαθε ΤΙ του είχε Κάνει ο Δάσκαλος, Γέμισε Οργή!

Ένα σχολείο για άτομα με ειδικές ανάγκες στο Αrkansas βρίσκεται υπό έρευνα αφού ένας δάσκαλος φέρεται να ανάγκασε ένα 4χρονο παιδί να πιει καuτή σάλτσα, γιατί έκανε φασαρία στην τάξη. Η Melaina Whitley κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν ο γιος της, Tanner, ήρθε νωρίς στο σπίτι από το σχολείο και άρχισε να κάνει ασταμάτητα εμετό.

Αρχικά νόμιζε ότι ήταν κάποια ίωση, σύντομα όμως κατάλαβε τι είχε συμβεί.

Το νεαρό αγόρι ήταν εμφανώς αναστατωμένο όταν είπε στην μητέρα του τι είχε γίνει. Εκείνη πήγε αμέσως στην αστυνομία, όπου κατήγγειλε πως ο δάσκαλος ανάγκασε το γιο της να πιει το υγρό αυτό σαν τιμωρία.

Το σχολείο λέει πως ο δάσκαλος έχει παραδεχτεί πως χρησιμοποιούσε συχνά αυτή τη μέθοδο για να πειθαρχήσει τα παιδιά.

“Ο γιος μου μου είπε πως έκλαιγε και έπρεπε να πιει πολύ νερό γιατί πονούσε. Δεν ξέρω εάν είναι η πρώτη φορά ή το μόνο παιδί που έχει πειράξει, αλλά αυτό είναι απαράδεκτο και το σχολείο έχει μεγάλο κομμάτι της ευθύνης. Θα πρέπει να απολύσουν τον δάσκαλο αυτό. Δεν γίνεται να συνεχίσει να δουλεύει εκεί."

Το σχολείο δεν έχει επιβεβαιώσει εάν δουλεύει ακόμα εκεί ή όχι, αλλά εγγυάται πως δεν πρόκειται κάτι τέτοιο να επαναληφθεί.

Credit: dailymail.co.uk
- See more at: http://ingossip.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add