Η καρδιά δημιουργεί μόνο αγάπη και ο εγκέφαλος φόβο - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Ιουλίου 13, 2016

Η καρδιά δημιουργεί μόνο αγάπη και ο εγκέφαλος φόβο

Ζούμε σε μια κοινωνία που μας μαθαίνουν από μικρή ηλικία να χρησιμοποιούμε την λογική, αντί την καρδιά μας (την διαίσθηση μας). Η καρδιά θα έπρεπε να είναι το κέντρο της αντίληψης μας και όχι η λογική που πέρασε σαν “λογική” μεσα από την συμπεριφορά μας. Η καρδιά μας είνι ικανή να μας συνδέσει με την υπερσυνείδηση/ Πηγή/ Θεό. Ο εγκέφαλος μας δεν θα έπρεπε να αντικαταστήσει την καρδιά, όπως συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση αλλά να την βοηθά με μέτρο.
Η ανθρωπιά και η αξιοπρέπεια των ανθρώπων έχει εξαφανιστεί στις μέρες μας και φαίνεται ότι σχεδόν όλοι οι άνθρωποι το έχουν αποδεχτεί!!! κανείς δεν αντιδρά την στιγμή που όλες οι ανθρώπινες αξίες καταπατούνται από το ίδιο το κράτος…παραδείγματα έχουμε πολλά…

Οι σημερινοί άνθρωποι, ευτυχώς όχι όλοι, έχουν κλειστεί στα σπίτια τους ή τρέχουν να εξοφλήσουν τα οφέλη τους στο κράτος και τις υπηρεσίες του. Φυσικά σε αυτόν το μονιμο αγώνα επιβίωσης….ένα καθημερινό Χανγκερ Γκέιμς που έγινε και μεγάλος σουξές στον παγκόσμιο σινεμά για να μας δείχνουν οι ασυνείδητοι πολιτικοί μας και τα αφεντικά τους ότι ένας αγώνας επιβίωσης είναι ένας φυσιολογικός αγώνας…ιδίως όταν ο άνθρωπος αντιμετωπίζει την καθημερινή Πείνα!!!

Δείχνουν στον κοσμάκη τι του ετοιμάζουν στο επόμενο επεισόδιο Αγώνες Πείνας… αλλά κανείς από όλους αυτούς τους επισκέπτες…. τέτοιου είδους ταινιών… δεν έχει καταλάβει γιατί του τις προβάλουν;

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι πεινάνε…ή εξαρτώνται από την ευσπλαχνία άλλων και τα τρόφιμα που θα λάβουν, ενώ ταυτόχρονα καθημερινά καταστρέφονται χιλιάδες τόνοι τροφίμων σε εστιατόρια, σε σούπερ-μάρκετ και σε πλούσια τζάκια. Ο εγκέφαλος μας έμαθε ότι η οικονομία του απόλυτου κέρδους δεν έχει κανένα κόστος. Τα όρια του κέρδους καθορίζουν και τις ζωές όντων που ζουνε στον ίδιο πλανήτη με εμάς…βρίσκονται για να μας εξυπηρετούν και να μας ταΐζουν απεριόριστα γιατί το στομάχι του εγκέφαλου έγινε ακόρεστο!

Τα νεογέννητα μοσχάρια τα παίρνουν από αμέσως από τις μητέρες τους και εκτρέφονται με γάλα σε σκόνη… επειδή το γάλα της αγελάδας πρέπει να πωληθεί. Τα κοτοπουλάκια που γεννιούνται αν έχουν τύχη και είναι κότες θα ζήσουν 30-40 ημέρες μέχρι να σφαχτούν. Αν είναι κόκορες γίνονται μια άμορφη κόκκινη σκόνη στις μηχανές των σφαγείων τους..

Ο εγκέφαλος δημιούργησε ένα κόσμο που σκέφτεται μόνο το κέρδος και το χρήμα… χρήμα… χρήμα και άλλο χρήμα. Όλα αυτά γίνονται χάρη στους ψυχοπαθείς που κυβερνούν αυτόν εδώ τον κόσμο… και χάρη σε όλους τους υπόλοιπους που ο εγκέφαλός τους έγινε ένα αναίσθητο όργανο ατομικού συμφέροντος.

Η καρδιά δημιουργεί μόνο αγάπη και ο εγκέφαλος μόνο φόβο…
Αντιθέτως η καρδιά σας μόνο σας λέει ποια είναι η αλήθεια. Την πραγματική αλήθεια βρίσκεται εκεί που δεν υπάρχει κανένα μυστικό ..!!!
Η θεράπευση και η λύση των ανθρωπίνων προβλημάτων ακολουθεί όταν όλα τα μυστικά βγουν στην επιφάνεια, και αυτή είναι η μοναδική αλήθεια! Σε αυτόν τον κόσμο, η δύναμη της εξουσίας δεν είναι διαφανής, αλλά περιβάλλεται από μυστικότητα και βασίζεται κυριολεκτικά μόνο σε μια επιφάνεια ψεμάτων.

Αυτό συμβαίνει επειδή τα λεγόμενα «μυστικά» δημιουργούν μόνο συνθήκες ψέματος. Τα ψέματα δημιουργούν νέα ψέματα και οι μεγαλύτεροι ψεύτες (πχ η πολιτική ατζέντα, αλλά και οι διπλανοί σας) προσελκύουν άλλους ψεύτες. Έτσι λειτουργεί η φύση του ψέματος και ο Πονηρός που βρίσκεται πίσω από κάθε νέο ψέμα.

Συνεχίζεται…

ΚΟΡΑΞ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add