Πανικός στην Άγκυρα μετά την απειλή ότι θα τους διώξουν από το ΝΑΤΟ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016

Πανικός στην Άγκυρα μετά την απειλή ότι θα τους διώξουν από το ΝΑΤΟ

Σε πανικό τελεί το νεο-οθωμανικό «παλάτι» μετά τις αυστηρές προειδοποιήσεις Κέρι προς την Τουρκία και τον τίτλο της Washington Post ότι «διακινδυνεύεται η συμμετοχή της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ».

Η τουρκική Daily Sabah διαψεύδει τoν τίτλο της Washington Post, επικαλούμενη υψηλόβαθμο αξιωματούχο της αμερικανικής Πρεσβείας στην Άγκυρα, τον οποίο όμως δεν κατονομάζει.
Δηλαδή, η τουρκική εφημερίδα επικαλείται κάποιον -γενικά κι αόριστα- Αμερικανό αξιωματούχο για να διαψεύσει την τίτλο της Washington Post, επειδή γνωρίζει ότι οι τίτλοι της αμερικανικής εφημερίδας μόνο τυχαίοι δεν είναι.

Μιλώντας υποτίθεται στη Daily Sabah ο υποτιθέμενος υψηλόβαθμος αξιωματούχος της αμερικανικής πρεσβείας, είπε ότι «ο υπουργός Κέρι δεν είπε τίποτα απολύτως σχετικά με το ότι η θέση της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ διακινδυνεύει. Δεν υπάρχει τίποτα στη δήλωσή του που να υποδηλώνει ότι οι ΗΠΑ θεωρούν ότι η Τουρκία βρίσκεται σε έναν τέτοιο κίνδυνο».

Ο ίδιος αξιωματούχος συνέχισε επαναλαμβάνοντας τα γνωστά «κλισέ», ότι δηλαδή η Τουρκία είναι σύμμαχος κλειδί για το ΝΑΤΟ και την ΕΕ κι ότι δεν υπάρχουν θέματα με την ιδιότητα της Τουρκίας ως μέλος του ΝΑΤΟ.

Να μας έλεγε η Daily Sabah και το ονοματάκι του αξιωματούχου που μίλησε, έτσι για να μας φύγει η απορία;

Σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις νωρίτερα του Τούρκου πρωθυπουργού, που απείλησε τις ΗΠΑ ότι «ίσως να αναθεωρήσουμε τη φιλία μας», κουβέντα η Daily Sabah. Γνωστοί Τούρκοι, θρασύδειλοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add