Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί. Ετοιμαστείτε για το 8ο κεφάλαιο της ιστορίας του Χάρι Πότερ! #harrypotterandthecursedchild - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Ιουλίου 23, 2016

Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί. Ετοιμαστείτε για το 8ο κεφάλαιο της ιστορίας του Χάρι Πότερ! #harrypotterandthecursedchild


Το 2016 αναμένεται να είναι μια εκπληκτική χρονιά για τους απανταχού φαν του Χάρι Πότερ (Potterheads), οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να βυθιστούν για μία ακόμα φορά στον μαγευτικό κόσμο του Χάρι Πότερ μέσα από την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου αλλά και τη θεατρική παράσταση Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί στο Λονδίνο. Παρ’ όλα αυτά, τα ευχάριστα νέα δε σταματούν εδώ.

Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, εννιά χρόνια μετά το φινάλε της σειράς βιβλίων Χάρι Πότερ, σε συνεργασία με τον θεατρικό συγγραφέα Τζακ Θορν, ανοίγει τις πύλες για τον κόσμο των μάγων μέσα από μια ειδική έκδοση σε βιβλίο του σεναρίου της παράστασης Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδίγια τους φαν της σειράς βιβλίων που δε θα έχουν τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν από κοντά.
.
Το όγδοο κεφάλαιο της ζωής του Χάρι Πότερ


«Το σημάδι του Χάρι είχε να τον πονέσει δεκαεννέα χρόνια. Όλα ήταν καλά».

Με αυτές τις λέξεις τελειώνει μια υπέροχη ιστορία που μέσα από 7 βιβλία κατάφερε να μας παρασύρει σε έναν κόσμο μοναδικό, εκεί όπου η μαγεία δεν έχει τέλος…
Και από αυτό ακριβώς το σημείο ξεκινάει μία νέα περιπέτεια για τον αγαπημένο ήρωα, ένα «όγδοο κεφάλαιο» που προστίθεται στην ιστορία του με την έκδοση του θεατρικού έργου Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί.

.

Η επίσημη σύνοψη για το βιβλίο Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί…

Ήταν πάντα δύσκολο να είναι ο Χάρι Πότερ και δεν είναι πιο εύκολο τώρα, που είναι ένας πολυάσχολος εργαζόμενος του Υπουργείου Μαγείας, σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών σχολικής ηλικίας.

Ενώ ο Χάρι αντιμετωπίζει το παρελθόν που αρνείται να μείνει εκεί όπου ανήκει, ο νεότερος γιος του, Άλμπους, πρέπει να αντιμετωπίσει το βάρος μιας οικογενειακής κληρονομιάς που ποτέ δεν ήθελε. Με το παρελθόν και το παρόν να μπλέκονται απειλητικά, τόσο ο πατέρας όσο και ο γιος θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με τη δυσάρεστη αλήθεια: «μερικές φορές το σκοτάδι προέρχεται από απροσδόκητα μέρη».

Το βιβλίο Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιουλίου, την ημέρα των γενεθλίων του Χάρι Πότερ.





Even if you haven't managed to get tickets to see#harrypotterandthecursedchild, you'll be able to read the play!

Η θεατρική παράσταση

Η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιουλίου στο West End Theatre του Λονδίνου. Το σενάριο αυτής είναι βασισμένο σε μια ιδέα που είχαν οι Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, Τζακ Θορν και Τζον Τίφανι σχετικά με την ενήλικη ζωή του Χάρι Πότερ. Η παράσταση αποτελείται από δύο μέρη λόγω της μεγάλης της διάρκειας.

Η προπώληση των εισιτηρίων ολοκληρώθηκε στις 28 Οκτώβριου 2015 μέσα σε 1 ώρα!



Δουλεύοντας το σενάριο της θεατρικής παράστασης. Από τα δεξιά προς τα αριστερά: John Tiffany, J.K. Rowling, Jack Thorne. Photography Debra Hurford Brown, © J.K. Rowling 2015

.
Ο Χάρι Πότερ και οι αριθμοί
Η σειρά βιβλίων του Χάρι Πότερ έχει πουλήσει παγκοσμίως παραπάνω από 450 εκατομμύρια αντίτυπα, έχει κυκλοφορήσει σε περισσότερες από 200 χώρες και έχει μεταφραστεί σε 74 γλώσσες.
Ο Χάρι Πότερ κατέχει σε πωλήσεις τη 2η θέση στην ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας, μετά τη Βίβλο.
Το συνολικό βάρος όλων των βιβλίων του Χάρι Πότερ που έχουν πουληθεί έως τώρα είναι το ίδιο με το βάρος από 25.000 αφρικανικούς ελέφαντες, 2 εκατομμύρια δράκους του Κομόντο και 70 εκατομμύρια κουκουβάγιες.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add