Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 6/7 έως 8/7 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Ιουλίου 06, 2016

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 6/7 έως 8/7

 Γιάννης Ριζόπουλος


Συναισθηματική χειραφέτηση


Το «μεγάλο τρίγωνο», που σχηματίζεται από την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Χείρωνα «δουλεύει» για σένα και μπορεί να σε εξυψώσει στην σφαίρα των θαυμάτων, αρκεί να ακολουθήσεις πιστά τα κελεύσματα της καρδιάς σου.

Η συναισθηματική απελευθέρωση είναι το πρώτο και ουσιαστικό βήμα μιας πραγματικής ελευθερίας που δεν ορίζεται από τους κανόνες της λογικής αλλά από τις «υπερβάσεις» της αγάπης σου.
Προσπέρασε λοιπόν και αντικατέστησε το παλαιό και ανεπαρκές «σκέψου θετικά» με το «νοιώσε θετικά».

Ίσως μου αντιτείνεις ότι το συναίσθημα είναι «πλανερό» και συγκοινωνεί με αρχέγονα ένστικτα που στέκουν μακριά από κάθε τι το «πολιτισμένο». Ότι το συναίσθημα σε παρασύρει σε άλογες ατραπούς και καταστάσεις εκτός ελέγχου που σε πονάνε τόσο ώστε να «χάσεις» τον εαυτό σου.

Κάποτε πίστευα κι εγώ το ίδιο, μα τελικά αυτό δεν είναι παρά ένα συναίσθημα στην υπηρεσία μιας «βρώμικης» λογικής. Το μυαλό σου είναι που το λερώνει, με σενάρια, υψηλές προσδοκίες, συμφέροντα και παιχνίδια εξουσίας. Ο πόνος είναι του μυαλού σου κι όχι της καρδιάς σου, που μπορεί πάντα να αγαπά και να αγκαλιάζει χωρίς «προαπαιτούμενα».
Από μόνο του και χωρίς να το συνοδεύουν τα «φαντάσματα» του νου σου, το συναίσθημα σου είναι ότι πιο «καθαρό» και πλησιέστερο στην αληθινή σου φύση και τον ανώτερο εαυτό σου.
Είναι αυτό που σε κάνει μια αγκαλιά με όλα τα πλάσματα, μια αγκαλιά με τον Θεό σου.

Η λογική σου σίγουρα χρειάζεται αλλά ο ρόλος της είναι να επεξηγεί και να αναλύει τα όσα νοιώθεις κι όχι να τα κατευθύνει ή να τα προαποφασίζει.

Αν θες λοιπόν να κάνεις ένα σημαντικό βήμα προς την ευτυχία σου αξιοποίησε την μοναδική ευκαιρία που σου προσφέρει το «μεγάλο τρίγωνο» για να αποτινάξεις κάθε τι που σκιάζει την αλήθεια σου. Κάθε τι που σε βαραίνει κι εμποδίζει την χειραφέτηση σου από συναισθηματικές φόρμες που σου παραδόθηκαν ως «θέσφατες». Γίνε ο αρχαιολόγος της καρδιάς σου και φέρε στο φως τα κοσμήματα για τα οποία δεν σου μίλησε κανείς.

Κι αν κάποιοι –μέχρι χθες συνοδοιπόροι σου- αντιδράσουν ή δεν μπορέσουν να σε ακολουθήσουν στο νέο σου ταξίδι, αποχαιρέτησε τους με σεβασμό στα όσα μοιραστήκατε αλλά και με την γνώση ότι δεν σου ταιριάζουν πια και σου αξίζει κάτι καλύτερο.

Οι ουρανοί δεν σου φέρνουν συμφορές και καταστροφές, αν δεν τους δώσεις εσύ την άδεια. Αν δηλαδή ζεις και αναπνέεις μια ξένη ζωή κι όχι την δική σου.

Αφέσου λοιπόν στην ροή και χαμογέλασε, σίγουρος ότι αύριο ο Ήλιος θα ανατείλει, σκορπίζοντας τα «φαντάσματά» σου στους πέντε ανέμους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: