Η selfie «έκαψε» τον θείο που φιλούσε στο στόμα την 11χρονη ανηψιά του ενώ την χαϊδολογούσε - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Ιουνίου 06, 2016

Η selfie «έκαψε» τον θείο που φιλούσε στο στόμα την 11χρονη ανηψιά του ενώ την χαϊδολογούσε


Όλα έγιναν υπό το μανδύα των ιδιαίτερων τα οποία παρέδιδε σε προάστιο της Λευκωσίας ο 37χρονος ελλαδίτης στην 11χρονη ανηψιά του, εκμεταλλευόμενος την συγγενική σχέση της συζύγου του με την οικογένεια της μικρής

Για τον 37χρονο Ελλαδίτη εξεδόθη διάταγμα εξαήμερης κράτησής του από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για διερευνώμενη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης και άσεμνη επίθεση.

Ο 37χρονος ύποπτος είναι σύζυγος της ξαδέλφης της μητέρας του παιδιού και έτσι η τελευταία του εμπιστευόταν τη μικρή, προκειμένου να της παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα, αλλά συχνά πυκνά την έπαιρνε από το σπίτι σε εκδρομές και σε μέρη όπου βρίσκονται κι άλλα παιδάκια, εκμεταλλεύομενος πάντα την εξ' αγχιστείας συγγένεια.

Σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ της εφημερίδα "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ" στις 22 Μαΐου του 2016, ο ύποπτος εντοπίσθηκε σε γνωστή αλυσίδα ταχυφαγείου από μια παρατηρητική υπάλληλο να φιλά και να χαϊδεύει άσεμνα την 11χρονη ανηψιά του. 

Η γυναίκα κάλεσε εν συνεχεία την Αστυνομία αναφέροντας ότι η συμπεριφορά του 37χρονου ξέφευγε πολύ από το να χαρακτηριστεί πατρική.

Η Αστυνομία συνέλαβε τον ύποπτο μέσω του αριθμού κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του, βάσει της ανώνυμης πληροφορίας. 

Από τις ανακρίσεις, διευκρινίστηκε ο βαθμός συγγένειας του 37χρονου με την 11χρονη, με τους ανακριτές να λαμβάνουν καταθέσεις από τους συγγενείς, ενώ σε οπτικογραφημένη κατάθεσή της η μικρή είπε ότι ο ύποπτος τη φίλησε πέντε-έξι φορές στο στόμα και επίσης την χάιδευε, φορώντας πάντοτε και οι δύο τα ρούχα τους.

Παράλληλα, η μητέρα ανέφερε ότι δεν πρόσεξε η συμπεριφορά του υπόπτου να έχει αλλότρια κίνητρα για το παιδί της.

Ανακρινόμενος, ο ίδιος ανέφερε ότι η ανήλικη του ζήτησε να τη φιλήσει στο στόμα γιατί είχε απορία, αλλά αυτός αρνήθηκε. Όμως με την επιμονή της "ενέδωσε" και τη φίλησε. 

Ωστόσο, διαφάνηκε ότι τα φιλιά ξεπερνούσαν τα 10-15, ενώ θείος και ανηψιά τράβηξαν και selfie με το κινητό τηλέφωνο της μικρής, όπου φαίνονται να φιλιούνται στο στόμα. 

Ως ήταν αναμενόμενο τα κινητά τηλέφωνα των δύο έχουν κατασχεθεί και θα διενεργηθούν σε αυτά επιστημονικές εξετάσεις, ενώ παραλήφθηκε και ο ηλεκτρονικός υπολογιστής του υπόπτου.

Παράλληλα, αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το ΣΙΓΜΑ, ο 37χρονος που είναι πατέρας δύο παιδιών, μπαινόβγαινε συχνά στο σπίτι της 11χρονης ανηψιάς του καθώς τις παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα, ωστόσο από τις ανακρίσεις προέκυψε ότι δεν ήταν και λίγες οι φορές που την πήγαινε εκδρομή στην θάλασσα.

Σε κατάθεση της η 11χρονη ανέφερε ότι ο 37χρονος της έστελνε μηνύματα στο κινητό και είχε στενή σχέση μαζί της, ενώ δήλωνε ερωτευμένος μαζί της. Φαίνεται ότι ο ελλαδίτης υπόδικος, εκμεταλλευόταν την οικογενειακή κατάσταση της 11χρονης, η οποία είχε μείνει ορφανή από από πατέρα, ενώ έχει και ακόμα δύο αδέλφια.

Το θύμα και τα δύο μικρότερα αδέλφια του βρίσκονται ήδη σε επαφή με το Γραφείο Ευημερίας και την Αστυνομία για τις απαραίτητες έρευνες εξετάσεις.

Να σημειωθεί πως μετά την καταγγελία της εργαζόμενης, η αστυνομία έδρασε άμεσα και αποκτώντας και εξετάζοντας το επίμαχο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διατηρεί η αλυσίδα του εστιατορίου, αναμένεται να εξαχθούν περαιτέρω συμπεράσματα για την υπόθεση.

Πηγή: newsit.gr | Tο διαβάσαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add