Πανεύκολες -Marshmallow Τρούφες!! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Ιουνίου 20, 2016

Πανεύκολες -Marshmallow Τρούφες!!

Υλικά 
1/3 φλιτζάνι βούτυρο, μαλακωμενο 
1/4 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα αμυγδάλου ή βανίλιας * 
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 
3 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη 
Ψημένα ολόκληρα αμύγδαλα, καβουρδισμένα μισά πεκάν, ψημένα καρύδια, καβουρδισμένα φουντούκια, και / ή αποξηραμένα κεράσια 
Ζάχαρη άχνη 
225 γρ σοκολάτα κουβερτούρα 
1 κουταλιά της σούπας λίπος 
Ψιλοκομμένα ψημένα καρύδια, ψημένα καρύδας ή γλάσο 
Λευκή σοκολάτα λιωμένη 

Οδηγίες
Καλύψτε ένα μεγάλο ταψί με λαδόχαρτοκαι βουτυρώστε το χαρτί. Αφήστε κατά μέρος. Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάμε την marshmallow creme, το βούτυρο, το εκχύλισμα αμυγδάλου και το αλάτι. Χτυπάμε με ηλεκτρικό μίξερ μέχρι να μαλακώσει. Σταδιακά προσθέτουμε τα 3 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη, χτυπώντας μέχρι να αναμιχθούν καλά. Καλύψτε και καταψύξτε περίπου 1 ώρα ή μέχρι το μείγμα να είναι εύκολο να το χειριστείτε. 
Καλύψτε ελαφρά τα χέρια σας με ζάχαρη άχνη και πάρτε απο το μείγμα marshmallow λιγο ζύμη σχηματίζοντας μπάλες, που αποτελούν το μείγμα γύρω από ένα ολόκληρo αμύγδαλο, πεκάν μισό, macadamia καρύδι, φουντούκι ή αποξηραμένους καρπούς (μπορεί να χρειαστείτε περισσότερο marshmallow μείγμα να καλύψετε πλήρως τα μισά πεκάν και αμύγδαλα). Τοποθετήστε τις μπάλες στο έτοιμο φύλλο ψησίματος .Παγώστε για 20 λεπτά. 

Εν τω μεταξύ, σε μια μικρή κατσαρόλα, λιώστε την σοκολάτα σε μπαιν μαρι . 
Τοποθετείστε άλλο ένα μεγάλο ταψί με λαδόχαρτο.Αφαιρέστε τις μπάλες από τον καταψύκτη .Βουτήξτε τις μπάλες στη σοκολάτα χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι και με στραγγιξτε το πηρούνι στο χείλος της κατσαρόλας για να απομακρυνθεί η περίσσεια σοκολάτας. Τοποθετήστε τις μπάλες σε φύλλο ψησίματος. Αμέσως πασπαλίζουμετις μπάλες με ψιλοκομμένα καρύδια, ή γλάσο. Αφήστε τη να σταθεί σε θερμοκρασία δωματίου για 15 λεπτά περίπου. Εάν είναι επιθυμητό, ​​περιχύνουμε με τρούφες με λιωμένη λευκή σοκολάτα. Κάνει περίπου 40 τρούφες.

Συμβουλές
Αν προτιμάτε,μπορείτε να παραλείψτε το εκχύλισμα αμυγδάλου ή βανίλια και προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας από την επιθυμητή γεύση λικέρ (όπως το βατόμουρο ή πορτοκαλί) στο μείγμα marshmallow. Αυξήσει τα 3 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη σε 3-1/4 φλιτζάνια.
Οι τρούφες χωρισμένες μεταξύ τους με κομμάτια λαδόχαρτο σε ένα αεροστεγές δοχείο φυλάσσονται στο ψυγείο για μέχρι 1 εβδομάδα ή στην κατάψυξη για διάστημα έως 3 μηνών.

πηγή και φώτο συνταγής από εδω bhg.com/recipe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add