Οριστικό! Σε 6 μήνες έρχεται ο Καραμανλής! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Ιουνίου 16, 2016

Οριστικό! Σε 6 μήνες έρχεται ο Καραμανλής!

Οριστικό! Σε 6 μήνες έρχεται ο Καραμανλής!
Ο δάκτυλος που επιθυμεί την επαναδραστηριοποίηση Καραμανλή ‘ πατάει΄ πάνω στα εξής γεγονότα. Πρώτον τα εθνικά θέματα είναι σε κρίσιμο σημείο. Οι συνεχείς προκλήσεις από την πλευρά της Αλβανίας, η κινητικότητα των Τούρκων στο Αιγαίο, το ανεξέλεγκτο προσφυγικό και φυσικά η δυσκολία του Κυριάκου Μητσοτάκη να ‘πάρει’ ο ίδιος (όχι η Νέα Δημοκρατία) κεφάλι, δημιουργούν ένα κλίμα που θα ‘θεοποιούσε’ τον Κώστα Καραμανλή στη συνείδηση του κόσμου, όπως είχε γίνει και με το θείο του το 1974.

Ο Μητσοτάκης ποτέ δεν είχε τον έλεγχο της Νέας Δημοκρατίας. Πάντα ήταν ένα ΄παιδί΄ του πατέρα του. Ο ΄Κυριάκος’ όπως ήταν ο ‘Γιωργάκης’. Ο Καραμανλής όμως πάντα αποτελούσε τον πυλώνα συσπείρωσης της Νέας Δημοκρατίας. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να αποσυρθεί, αφήνοντας το κόμμα του σε χέρια άλλων.

Είναι όμως δυνατόν, ξαφνικά και μετά από 8 χρόνια ‘αφωνίας’ να εμφανίζεται ; Η απάντηση είναι ναι. Διότι ο ‘δάκτυλος’ βλέπει πως η Ελλάδα μπορεί να ακολουθήσει δρόμους ανεξάρτητους και να ξεφύγει από τον έλεγχο των Δυτικών. Φυσικά αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει αποδεκτό. Πρέπει η Ελλάδα να παραμένει υπό καθεστώς ‘εποπτείας’. Ποιός είναι πιο κατάλληλος; Ο μόνος πολιτικός που εξακολουθεί να έχει ένα κάποιο πολιτικό κεφάλαιο στην Ελλάδα.

Φυσικά ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να το δεχτεί αυτό. Γνωρίζει και αντιλαμβάνεται πως η φυγή του Καραμανλή από την εξουσία πριν από 8 χρόνια ήταν βάσει σχεδίου. Τότε έπρεπε να αναλάβει ο Παπανδρέου, για να μας βάλει στο μνημόνιο, και ο Καραμανλής να παραμείνει η ‘χρυσή’ εφεδρεία όταν δυσκολέψουν τα πράγματα.

Ο λαός έχει κρίση. Ξέρει πότε τον κοροϊδεύουν και πότε ( ειδικά οι ξένοι) αποφασίζουν να πράξουν γι αυτόν χωρίς αυτόν. Δεν πιστεύει πια σε Μεσσίες και ξενόφερτους πολιτικούς. Πιστεύει στις δικές του δυνάμεις με γνώμονα τη λογική και την αγάπη για την πατρίδα.

Περισσότερα: http://epikairotita.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add