Οφθαλμόν αντί οφθαλμού για γυναίκα που άφησε τον σκύλο της στο αυτοκίνητο με 45°C - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Ιουνίου 06, 2016

Οφθαλμόν αντί οφθαλμού για γυναίκα που άφησε τον σκύλο της στο αυτοκίνητο με 45°C

Οφθαλμόν αντί οφθαλμού έλεγαν οι παλαιοί και αυτό ακριβώς εφάρμοσε ένας αστυνομικός στο Οχάιο της Αμερικής. Η Shelly Nicholas το καλοκαίρι του 2014, έκανε το λάθος να αφήσει τον σκύλος της στο αυτοκίνητο για να πάει στο σούπερ μάρκετ, ενώ η θερμοκρασία έξω άγγιζε τους 45 βαθμούς κελσίου.

Ένας αστυνομικός που έτυχε να περνάει από το σημείο εντόπισε τον σκύλο κλεισμένο μέσα στο αυτοκίνητο. Όταν τελικά επέστρεψε η γυναίκα, είπε στον αστυνομικό ότι ο σκύλος ήταν μια χαρά και ότι έμεινε μόνο 10 λεπτά στο αυτοκίνητο.

Η απάντηση που έδωσε όμως δε φαίνεται να ικανοποίησε ιδιαίτερα τον αστυνομικό, ο οποίος της είπε να μείνει στο αυτοκίνητο για λίγα λεπτά με κλειστά παράθυρα ώστε να νιώσει όπως ακριβώς ένιωσε ο σκύλος.

Η γυναίκα φυσικά αρνήθηκε να κλείσει την πόρτα και ο αστυνομικός της απάντησε »Εντάξει, μόνο αν μπορεί και ο σκύλος σας να κάνει το ίδιο».

Το βίντεο που ήρθε ένα χρόνο σχεδόν μετά στο φως της δημοσιότητας κάνει το γύρο του διαδικτύου, ενώ η γυναίκα σε επιστολή της κάνει λόγο για βίαιο εξαναγκασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add