Στα μαύρα η Κύπρος: Νεκροί 2 δασοπυροσβέστες - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Ιουνίου 22, 2016

Στα μαύρα η Κύπρος: Νεκροί 2 δασοπυροσβέστες


Λευκωσία: Για τρίτη μέρα μαίνονται οι μάχες των πυροσβεστών με τις φλόγες, με δυο δασοπυροσβέστες να χάνουν χθες τη ζωή τους, κατά την προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς.

Ο πρώτος είναι ο Μάριος Αριστοτέλους, 44 χρόνων, ο οποίος είχε τραυματιστεί χθες από ανατροπή του οχήματος στο οποίο επέβαινε με άλλους δύο συναδέλφους του. Από το ίδιο δυστύχημα είχε χάσει τη ζωή του και ο δασοπυροσβέστης Ανδρέας Σοφοκλέους, 49 χρόνων, πατέρας τριών παιδιών.

Την οδύνη του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, για το θάνατο και των δυο ανδρών. Συγκεκριμένα, σε αναρτήσεις που έκανε στο Twitter, εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, τονίζοντας ότι η Πολιτεία θα σταθεί αρωγός. 

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, πρόσθεσε μάλιστα ότι η πολιτεία θα σταθεί αρωγός στους οικείους των αδικοχαμένων δασοπυροσβεστών μας που θυσίασαν τη ζωή τους στο καθήκον που τους έταξε η Πολιτεία.
Να προσθέσουμε ότι στο νοσοκομείο βρίσκονται ακόμη τρεις τραυματίες, των οποίων η κατάσταση είναι εκτός κινδύνου.

Η πυρκαγιά, η χειρότερη στα χρονικά της Κυπριακής Δημοκρατίας, έχει μέχρι στιγμής αποτεφρώσει περίπου 15 τετραγωνικά χιλιόμετρα πευκοδάσους, προκαλώντας τεράστια οικολογική καταστροφή.


Πηγή: philenews / ΡΙΚ
- See more at: http://www.philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add