Το συγκλονιστικό μήνυμα του Φώτη για το κλείσιμο του MEGA! «Το Mega αισθάνομαι ότι με…» (VIDEO) - Magazino1

Breaking

Ανανεωμένος ιστότοπος. Καλώς ήλθατε

Welcome to Magazino1

ad4

Post Top Ad

Responsive Ads Here

ad5

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Φώτη για το κλείσιμο του MEGA! «Το Mega αισθάνομαι ότι με…» (VIDEO)Η κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στο Mega είναι τραγική και πολύς κόσμος από την ελληνική τηλεόραση στέλνει μηνύματα συμπαράστασης στους εργαζομένους. Ο Φώτης και η Μαρία μίλησαν με συγκινητικά λόγια στον αέρα του ΦΜ, ενώ ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλεσε “σπίτι” του τον τηλεοπτικό σταθμό.

«Δεν έχει κλείσει το θέμα. Να ευχηθούμε την καλύτερη εξέλιξη και η καλύτερη φυσικά είναι να μείνει το κανάλι, να κρατήσει το πρόγραμμά του, να κρατήσει και τους εργαζομένους του γιατί είναι πάρα πολλοί άνθρωποι και είναι ένα κανάλι, το οποίο στην ιδιωτική τηλεόραση έχει γράψει ιστορία», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.


Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε από την πλευρά του: «Για μένα, το Mega αισθάνομαι ότι με έβγαλε, ότι με έκανε, το Mega αισθάνομαι σπίτι μου. Ήταν τα πρώτα χρόνια που κάναμε την πολύ μεγάλη μας επιτυχία και κάναμε και πάρα πολλά μεγάλα προγράμματα. Η περίοδος του Mega, για μένα, ήταν πολύ ωραία. Και ήταν κι ένα κανάλι που ήταν υποστηρικτικό προς όλους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: