Το μήνυμα των Βρετανών για το Brexit στη Eurovision - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Μαΐου 14, 2016

Το μήνυμα των Βρετανών για το Brexit στη Eurovision

«Δεν είσαι μόνος, είμαστε σε αυτό μαζί» αναφέρουν οι στίχοι του τραγουδιού, στους οποίους τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν πιθανότητες 25-1 να κερδίσει τον διαγωνισμό, που αρχίζει σε λίγο στη Στοκχόλμη.


Το κεντρικό μήνυμα στην φετινή διοργάνωση της Eurovision είναι το «Come Together». Και μάλλον δεν είναι τυχαίο σε μία περίοδο κατά την οποία κράτη υψώνουν φράχτες και ένα από τα μεγαλύτερα μέλη της Ένωσης, η Βρετανία έχει καλέσει τους πολίτες της να αποφασίσουν για παραμονή ή έξοδο.

Μηνύματα, όμως, θα μπορούσε να κρύβει και το τραγούδι της βρετανικής συμμετοχής, «You are not Alone», όπως σχολιάζει το CNN σε εκτενές άρθρο, στο οποίο συγκρίνει τη σχέση της Βρετανίας με τον θεσμό της Eurovision με τη στάση της εν γένει στην Ε.Ε.

«Δεν είσαι μόνος, είμαστε σε αυτό μαζί» αναφέρουν οι στίχοι του τραγουδιού, στους οποίους τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν πιθανότητες 25 – 1 να κερδίσει τον διαγωνισμό, που αρχίζει σε λίγο στη Στοκχόλμη.

Βρετανοί δημοσιογράφοι έχουν επίσης, σε σύντομα σχόλιά τους στο Twitter και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επισημάνει τους στίχους αυτούς, αναφέροντας πως θα μπορούσαν να είναι ένα μήνυμα τόσο στους Βρετανούς να ψηφίσουν υπέρ της παραμονής όσο και προς τους υπόλοιπους Ευρωπαίους ότι επιθυμούν να μείνουν στην ίδια «οικογένεια».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: