Αυγά ομελέτα χωρίς να σπάσουμε τα τσόφλια - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Μαΐου 05, 2016

Αυγά ομελέτα χωρίς να σπάσουμε τα τσόφλια



Δεν γνωρίζουμε τη γεύση του αλλά φαίνεται εντυπωσιακό σαν ιδέα. Αρχικά πρέπει να ανακατέψουμε το αυγό μέσα στο τσόφλι του χωρίς αυτό να σπάσει.

Για να το πετύχουμε αυτό τοποθετούμε το αυγό μέσα σε σε ένα μακρύ και ελαστικό ύφασμα (πχ μια γυναικεία κάλτσα ή καλσόν) και ανακινούμε όπως στο βίντεο.
Στη συνέχεια βράζουμε καλά το αυγό και έχουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα με μαλακή υφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: