Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Μαΐου 17, 2016

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Μπέλλα Κυδωνάκη

Φαίνεσαι σαν να μην έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα αλλά μέσα σου υπάρχει ένα ηφαίστειο που είναι έτοιμο να εκραγεί για να μπουν πλέον τα πράγματα στη θέση τους, κυρίως αν σχετίζεσαι με ένα Ταύρο που έχει αποχωρίσει από την ζωή σου. Οι προσπάθειες που κάνεις για να διεκδικήσεις και να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων είναι σχετικά ήπιες. Ορισμένες κινήσεις από την πλευρά του άλλου ατόμου μπορεί να σου φανούν τελείως περίεργες και αδικαιολόγητες αλλά δεν σου είναι εύκολο αυτή την στιγμή να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση, οπότε μάλλον θα υπομένεις για να δεις πώς θα εξελιχθεί αργότερα. Με έναν Δίδυμο ή Τοξότη τουλάχιστον ξέρεις προς τα που πηγαίνεις και έχεις ένα σαφές πλάνο μπροστά σου.

Διατηρείς μια καταπληκτική δυναμική, αφού η Αφροδίτη βρίσκεται ακόμα στο ζώδιό σου και με κάποιο τρόπο σε ωθεί προς την αγάπη. Ο Ερμής που είναι ανάδρομος, επίσης στο ζώδιό σου, μπορεί να σου φέρνει στο μυαλό ένα άτομο που υπήρξε ο μεγάλος σου έρωτας στο παρελθόν και με κάποιο τρόπο να τον αναζωπυρώνει. Φυσικά το αν θα κάνεις κάτι, δεν εξαρτάται μόνο από τα παλιά, αλλά και από τις υπάρχουσες συνθήκες που πια έχουν αλλάξει. Μόνο αν συνεχίζει να σε συνταράζει, θα κάνεις τον κόπο να σκεφτείς επανασύνδεση. Αλλιώς θα τραβήξεις μπροστά, εφ’ όσον είσαι αισιόδοξος/η και νιώθεις ότι κάτι καλό μπορεί να συμβεί. Η περίεργη σχέση με έναν Τοξότη σε προβληματίζει αρκετά και θα γίνει και πιο έντονος ο προβληματισμός σου, όταν σου παρουσιαστούν ενδείξεις ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα. Το ρίσκο πάντως θα το πάρεις και θα ανοίξεις τελείως τα χαρτιά σου για να δεις πώς θα πορευτείς.

Όλη η εβδομάδα μπορεί να κυλήσει μέσα σε μια μυστικότητα ή ακόμα και αδράνεια αλλά ξαφνικά, προς το τέλος της, θα κάνεις μια απρόσμενη κίνηση και θα εμφανιστείς πολύ δυναμικά, αφού την Κυριακή γίνεται η Πανσέληνος στον άξονά σου και ο Ήλιος είναι ήδη στο ζώδιο σου και σε ωθεί σε δράση. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα συμβούν κάποια πολύ σημαντικά γεγονότα που θα σε αναγκάσουν να βάλεις το μαχαίρι βαθιά στο κόκκαλο και να τα πεις όλα έξω από τα δόντια. Με τον Ιχθύ σίγουρα θα δοθεί κάποια λύση που πιθανόν να μην σου αρέσει τόσο πολύ αλλά θα ενεργήσεις με στόχο την αλήθεια γιατί θέλεις επιτέλους να ξέρεις, αν υπάρχει προοπτική να είστε μαζί. Τα συναισθήματα για ένα Σκορπιό πάντως δεν σε αφήνουν να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα, αντίθετα σε σπρώχνουν να πέσεις στα δίκτυα του και ό,τι γίνει.

Έχεις μια ανεμελιά ή τουλάχιστον έτσι δείχνεις προς τα έξω γιατί δεν θέλεις κανένας να σε λυπάται ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να ξέρει ότι στεναχωριέσαι σε περίπτωση που δεν είστε μαζί. Όμως θα έχεις κάποιες ευκαιρίες να διορθώσεις μια παλιά σχέση ή να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο με ενθουσιασμό και πίστη στον εαυτό σου ότι θα τα καταφέρεις. Το ότι βγαίνεις έξω και παθιάζεσαι σαν μικρό παιδί με το παραμικρό, σημαίνει ότι έχεις αφεθεί και έχεις κάνει μέσα σου χώρο για την χαρά της ζωής κι αυτό είναι τελικά που δημιουργεί γύρω σου μια θετική αύρα. Αν σε ενδιαφέρει ένας Ιχθύς και δεν έχει δείξει ακόμα σημεία ζωής, μην το βάζεις κάτω γιατί μπορεί ξαφνικά να σου στείλει μήνυμα ή να σου τηλεφωνήσει. Όλα αλλάζουν από την μια στιγμή στην άλλη και ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα έχεις μια σημαντική εύνοια την οποία πρέπει να εκμεταλλευτείς.

Οι εκδηλώσεις της αγάπης σου προς ένα πρόσωπο ίσως είναι είτε πολύ συγκρατημένες είτε πολύ μεγάλες. Αυτό το διάστημα κάπου έχεις χάσει το μέτρο και αυτό σε μπερδεύει γιατί μπορεί να βγάλεις και ζήλεια και κινείσαι αρκετά κτητικά αυτό το διάστημα. Ένας Σκορπιός σίγουρα σε ενδιαφέρει αλλά μάλλον περιμένεις να κάνει το πρώτο βήμα και αυτό είναι που δυσκολεύει την κατάσταση. Οι προσδοκίες σου πάντως είναι υψηλές, ακόμα και με ένα Αιγόκερω που είχατε για ένα διάστημα απομακρυνθεί και τώρα μπορεί να έχετε έρθει πιο κοντά, κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Η σχέση σου με ένα άλλο Λιοντάρι πιθανόν να είναι δύσκολη γιατί σκέφτεστε όμοια αλλά τουλάχιστον υπάρχει κατανόηση και αυτό βοηθάει τη σχέση σας. Προσοχή μόνο να μην μπερδευτείτε με τα οικονομικά γιατί εκεί θα γίνουν λάθη που μπορεί να χαλάσει αυτό που έχετε αυτή την στιγμή.

Θα αφήσει για λίγο πίσω σου αμφιβολίες και ενδοιασμούς και θα προσπαθήσεις να πιστέψεις περισσότερο στις δυνάμεις σου για να μπορέσεις να ορίσεις καλύτερα τις καταστάσεις. Το πιο σημαντικό αυτή την στιγμή είναι που διαφοροποιείς την σχέση με τον εαυτό σου προς το καλύτερο οπότε αλλάζεις όλα τα κακώς κείμενα με το πρόσωπο που είστε μαζί του. Σαν χαρακτήρας βέβαια είσαι μοναχικός, κάτι που δεν σε βοηθάει πάρα πολύ, εκτός από κάποιες ειδικές περιπτώσεις που έχεις πλήρη αντίληψη και αυτογνωσία στο πώς να χειριστείς μια σχέση, οπότε μαθαίνεις να μοιράζεσαι. Η επαφή με έναν Δίδυμο ή Τοξότη μπορεί να σε βγάλει για λίγο έξω από τα ρούχα σου, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες. Ο εκνευρισμός κι η ένταση μπορεί να είναι ένα δείγμα ότι πρέπει να απομονωθείς για λίγο μέχρι να περάσει το τσουνάμι. Με έναν Ταύρο ή Σκορπιό επιτέλους υπάρχει συμφωνία απόψεων και περνάτε αρκετά καλά.

Υπάρχουν κάποιες ιδιαίτερες καταστάσεις που δεν είναι πλέον στο χέρι σου να τις ελέγξεις, οπότε έχεις αφήσει να τις αναλάβει το σύμπαν και περιμένεις νεώτερες «εντολές» για να δεις πώς θα λειτουργήσεις. Ίσως βλέπεις ότι δεν μπορείς να ορίζεις συνέχεια τα πράγματα γι’ αυτό αυτόματα θα κάνεις ένα βήμα πίσω. Εσύ άλλωστε τις προσπάθειες σου τις έχεις καταβάλλει και μάλιστα με το παραπάνω, κυρίως με έναν Ταύρο όπου μεταξύ σας είστε κάπως περίεργα, οπότε είσαι σε αναμονή και δε δρας καθόλου αυτή την στιγμή. Με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω κάπως έχετε βρει κοινά σημεία που σας δένουν και τώρα υποχωρείς για να αποφύγεις τις συγκρούσεις. Η πιο δυνατή σχέση είναι αυτή με τον Κριό που μερικές φορές δεν είναι εύκολο να σταθεί, ιδίως από τη δική σου την πλευρά γιατί δεν παίρνεις πρωτοβουλίες, ώστε να μπουν τα πράγματα στη θέση τους και οι εκκρεμότητες που δημιουργούνται δεν αφήνουν περιθώρια πιο ουσιαστικής επαφής. Στο χέρι σου είναι να σταματήσεις να φοβάσαι και να ρισκάρεις για να δεις ποιο θα είναι τελικά το αποτέλεσμα γιατί τώρα δεν το ξέρεις.

Έχεις μια εσωτερική ηρεμία που σε βοηθά να δημιουργείς καλύτερο περιβάλλον μέσα στη σχέση σου. Το κυριότερο είναι ότι μπορεί να έρθεις πιο κοντά με το άλλο πρόσωπο κι ας πίστευες ότι είχε φτάσει σχεδόν στο τέλος. Τώρα, πιθανόν να δώσεις ακόμα μια ευκαιρία γιατί έχεις αισιοδοξία και παραβλέπεις τα υπόλοιπα. Αυτή την στιγμή υπάρχει εύνοια σε σένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και οι αποφάσεις που θα πάρεις θα έχουν θετικό αντίκτυπο και για το μέλλον, αν υπάρχει φυσικά η ίδια ανταπόκριση από την άλλη πλευρά. Με τον Κριό έχετε πολλά που κάνετε αυτή την στιγμή από κοινού, οπότε σκέφτεσαι σοβαρά να προχωρήσεις, αν συνεχίσει έτσι η μεταξύ σας κατάσταση. Ο Παρθένος ή ο Ιχθύς είναι άτομα που σου πηγαίνουν και δεν σε στρεσάρουν πολύ, οπότε μπορεί να γαληνέψεις και να είσαι ήρεμος/η μαζί τους.

Δημιουργείς γύρω σου ένα πολύ σταθερό και ασφαλές περιβάλλον. Ταύρος και Σκορπιός δίνουν την δική τους μάχη για να σε κερδίσουν αλλά μπορεί να αποστασιοποιηθείς για λίγο γιατί δεν ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις και πώς να φερθείς. Όλα είναι στον αέρα κι εσύ πιθανόν να έχεις κουραστεί από τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ψάχνεις κάτι πιο σταθερό. Το ότι έχεις αλλάξει και δεν έχεις εκείνη την ανεμελιά που είχες παλιά, πιθανόν να επηρεάζει τη σχέση σου γιατί εσύ πλέον ζητάς ώριμη συμπεριφορά και κρατάς κάποιες αποστάσεις για να προστατεύεσαι. Το καλό είναι ότι από τις 22 και μετά αλλάζει κάπως το σκηνικό γιατί η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου ταρακουνάει τα λιμνάζοντα νερά και σε ωθεί σε μεγαλύτερη δράση, ιδίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες. Ένας Δίδυμος ίσως σε αιφνιδιάσει γιατί θα κάνει κάτι για να σε προσεγγίσει που θα σε συγκινήσει. Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς πλέον να τον εμπιστευτείς εύκολα και θα το δείξεις και θα το πεις, οπότε θα μείνετε έτσι, μέχρι να είσαι έτοιμος/η να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα, χωρίς να επηρεάζεσαι από άλλους.

Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση όπου επιδιώκεις να πάρεις αυτό που θέλεις γιατί νιώθεις ότι έχεις τον τρόπο κι αυτό τώρα είναι το πιο σημαντικό. Η αίσθηση ότι θα τα καταφέρεις ξεκινάει πάντως από μέσα σου γιατί έχεις εκείνη την εσωτερική πεποίθηση ότι αγαπιέσαι, οπότε αυτό είναι που σε βοηθάει να έχεις κατακτήσεις και έντονο μαγνητισμό. Το ζητούμενο είναι να καταφέρεις να επικοινωνήσεις καλύτερα με έναν Σκορπιό γιατί μόνο έτσι θα βρεθείτε, αν το θέλετε φυσικά κι οι δυο. Είναι η περίοδος των αποφάσεων και των αποκοπών γιατί θα έχεις τη σιγουριά ότι θα τα καταφέρεις και μόνος/η σου. Με έναν Παρθένο ίσως έρθεις πιο κοντά αλλά στην αρχή χρειάζεται φιλική διάθεση για να μπορέσετε να γνωριστείτε πιο εύκολα και να μην μπαίνουν ταμπέλες και όρια.

Γίνεσαι πιο αισθησιακός/η και έρχεσαι πιο κοντά στις σωματικές σου ανάγκες, πράγμα που θα σε βάλει σε μια άλλη διαδικασία ανακάλυψης του εαυτού σου. Η σχέση με έναν Ταύρο δεν είναι εύκολη αλλά τώρα θα σε ενεργοποιήσει για να προχωρήσεις ίσως γιατί νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια από την πλευρά του. Το μυστικό είναι να δείχνεις περισσότερη κατανόηση για το εκάστοτε πρόσωπο που σε ενδιαφέρει για να δεις κι άλλες πτυχές που πιθανόν δεν έχεις αντιληφτεί. Με τον Καρκίνο κάτι καλύτερο πάει να γίνει γιατί υπάρχει αγάπη και αυτό θα σε κάνει να προχωρήσεις πιο εύκολα. Πάντως, επειδή με τον Σκορπιό μπορεί να νιώθεις κάπως περίεργα, θα πρέπει να πιάσεις από την αρχή κάποια θέματα τα οποία σε είχαν σπρώξει να κάνεις πίσω. Αυτό που χρειάζεται να είναι πολύ ξεκάθαρο μεταξύ σας είναι ζητήματα ελέγχου, και κτητικότητας γιατί εκεί μάλλον το χάνετε.

Έχεις καταλάβει την αξία σου και αυτό είναι που σε κάνει να βάζεις τα όριά σου γιατί δεν σου αρέσει πια να είσαι το παιχνίδι κανενός. Οπότε, τώρα πατάς γερά στα πόδια σου και θα αλλάξεις εσύ τα κακώς κείμενα. Έχεις την ευκαιρία να τα πάρεις όλα πάνω σου και να βελτιώσεις την σχέση σου στο μέγιστο. Ακόμα και απομάκρυνση να υπήρχε από την πλευρά του Κριού, θα έρθετε πιο κοντά, αφού θα βιώσετε από κοινού κάποιες πρακτικές πλευρές της ζωής που δείχνει ότι τελικά θα τα καταφέρετε. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, μπορεί να νιώθεις μια έξτρα δύναμη, η οποία όμως ίσως σου γυρίσει μπούμερανγκ γιατί θα συνοδεύεται και από μια λεκτική επιθετικότητα που θα πρέπει να κοντρολάρεις. Αν σχετίζεσαι με Δίδυμο ή Τοξότη θα αναλάβεις πρωτοβουλίες και πιθανόν να βγεις έξω από τον εαυτό σου και εκεί οφείλεις να προσέξεις γιατί πολύ πιθανόν να γίνουν λάθη και ατοπήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: