Ζώδια και σχέσεις: Ποιο στοιχείο του θα σου έλειπε, αν τον έχανες; - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016

Ζώδια και σχέσεις: Ποιο στοιχείο του θα σου έλειπε, αν τον έχανες;

 astrology.gr

Πριν ξεστομίσεις το «χωρίζουμε», σκέψου το!

Και φτάνεις σε εκείνο το σημείο της σχέσης, όπου διαφωνείτε με τον καλό σου ακόμα και για το πιο απλό πράγμα, λογοφέρετε και πάνω στον καβγά, τελείως παρορμητικά και αυθόρμητα, του ζητάς να χωρίσετε. Αν υπάρχουν πολύ σοβαρά προβλήματα που δεν λύνονται ανάμεσά σας, σίγουρα έχεις πάρει την σωστή απόφαση. Αν όμως είναι απλά τα «κάτω» μιας σχέσης, ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείς.

Κι επειδή εκείνη τη στιγμή σε νοιάζει το «τώρα», ρίξε μια νοητή ματιά στο «μετά» και σκέψου, πώς θα ήσουν χωρίς τον καλό σου. Τότε, ίσως επανεκτιμήσεις την κατάσταση κι αναθεωρήσεις!

Κι επειδή ο κάθε άντρας του ζωδιακού έχει την χάρη του, αν δεν έχεις αναλογιστεί, τι θα σου λείψει σε περίπτωση που τον χάσεις, διάβασε παρακάτω:

Κριός
Η ζωή σου θα ήταν βαρετή και μίζερη, χωρίς περιπέτεια και δράση. Ακόμα και οι καβγάδες σας ήταν συναρπαστικοί, αφού άναβαν τα αίματα και στο τέλος καταλήγατε ξάπλα στο κρεβάτι να γελάτε.

Ταύρος
Δε θα χαλάρωνες. Με εκείνον στο πλευρό σου έμαθες να εκτιμάς τις απλές χαρές της ζωής. Ένα νόστιμο φαγητό, ένα καλό κρασί, μια βόλτα στη φύση, μια ωραία μελωδία, πράγματα καθημερινά που μπορούν να σου προσφέρουν ευδαιμονία.

Δίδυμοι
Δεν θα είχες επικοινωνία. Για να φτάσετε στο σημείο να κάνετε σχέση, σημαίνει ότι υπήρχε ένας κώδικας που μοιραζόσασταν, μια αμοιβαία κατανόηση και εγκεφαλική επαφή.

Καρκίνος
Θα έχανες το «λιμάνι» σου. Κάθε φορά που γυρνούσες σπίτι σας, ένιωθες ότι ήσουν ασφαλής και προστατευμένη και είχες μια αγκαλιά πρόθυμη να σε κλείσει μέσα της και να σε παρηγορήσει.

Λέων
Θα σου έλειπε η ζωντάνια. Όλα γύρω σου θα ήταν θαμπά και άτονα, αφού ακόμα και τα ψώνια στο σουπερμάρκετ μαζί του είχαν άλλη χάρη κι ας τσακωνόσασταν για τα ακριβά του γούστα.

Παρθένος
Δεν θα είχες κάποιο σκοπό. Σε παρακινούσε, προσπαθούσε να σε βελτιώσει και πάντα σου αποδείκνυε τον λόγο για να κάνεις ή να μην κάνεις κάτι. Η ζωή σου δεν ήταν χύμα.

Ζυγός
Θα ήσουν χωρίς «φρένα». Πάντα σε έβαζε να ξανασκεφτείς την απόφασή σου, να μη λειτουργείς θερμοκέφαλα και σου υπενθύμιζε ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος για να πετύχεις ό,τι θέλεις, εκτός από τη ρήξη και τον τσακωμό.

Σκορπιός
Θα σου έλειπε το πάθος (κι όχι μόνο στο σεξ). Μαζί του συνειδητοποίησες ότι ό,τι αγαπάς πρέπει να κάνεις τα πάντα να το κρατήσεις στη ζωή σου κι ό,τι μισείς να το διαγράφεις. Και πάνω απ’ όλα να εμπιστεύεσαι το αλάθητο ένστικτό σου.

Τοξότης
Θα έχανες το γέλιο. Αυτός σε έμαθε να κρατάς την αισιοδοξία σου, να μην παίρνεις όλα τα πράγματα στα σοβαρά, να διασκεδάζεις την κάθε στιγμή γιατί η ζωή είναι μικρή και να μην κολλάς στα αρνητικά αλλά στα θετικά.

Αιγόκερως
Θα έχανες ένα πολύτιμο στήριγμα. Όλες θέλουμε κάποιον υπεύθυνο άντρα που κρατά το λόγο του και θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να «βάλει πλάτη» στα δύσκολα κι όχι να μας κρεμάσει, όταν τον έχουμε ανάγκη.

Υδροχόος
Θα σου έλειπε η αντίδραση και θα έκανες ό,τι κάνει ένας μέσος άνθρωπος. Εκείνος σε έβαζε στη διαδικασία να πειραματιστείς στο διαφορετικό, πρωτότυπο, ασυνήθιστο, να ορθώσεις το ανάστημά σου και να μη φοβάσαι να ρισκάρεις, αν το ήθελες πολύ.

Ιχθύες
Θα σταματούσες να κάνεις όνειρα και η ζωή σου θα ήταν μουντή και πεζή. Σου άνοιγε μια πόρτα σε ένα καλύτερο μέλλον, φαντασιωνόσουν, γέμιζες με πολύχρωμες εικόνες για κάτι ωραιότερο και είχες προσδοκίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: