B' ημιτελικός Eurovision 2016: Οι χώρες που προκρίθηκαν - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Μαΐου 13, 2016

B' ημιτελικός Eurovision 2016: Οι χώρες που προκρίθηκαν

«Μάχη» για μια θέση στον τελικό του 61ου διαγωνισμού της Eurovision, έδωσαν οι χώρες που διαγωνίστηκαν στον β' ημιτελικό στην Globe Arena της Στοκχόλμης.

Η κριτική επιτροπή των χωρών, υπέβαλε την ψηφοφορία της από το βράδυ της Τετάρτης, η οποία καθόρισε το 50% του αποτελέσματος, με το υπόλοιπο ποσοστό να συμπληρώνεται με τη μέθοδο του televoting. 
Τα αποτελέσματα λοιπόν έχουν ως εξής

1. Λετονία
2. Γεωργία
3. Βουλγαρία
4. Αυστραλία
5. Ουκρανία
6. Σερβία
7. Πολωνία
8. Ισραήλ
9. Λιθουανία
10. Βέλγιο

Σημειώνεται πως, είναι η πρώτη φορά που δεν πέρασε Σκανδιναβική χώρα στον τελικό του διαγωνισμού. 


Ο Justin Timberlake στον τελικό της Eurovision

Στον τελικό της Eurovision, θα τραγουδήσει το Σάββατο 14 Μαΐου ο διάσημος Justin Timberlake.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού, θα φιλοξενηθεί διάσημος Superstar της μουσικής σκηνής και όχι κάποιος νικητής προηγούμενου διαγωνισμού.
Ο Timberlake δηλώνει ενθουσιασμένος εν όψει της επικείμενης εμφάνισής του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ίσως από τον φετινό διαγωνισμό αναδειχθεί μια νέα... Celine Dion!.

"Ανυπομονώ να δω τι θα συμβεί. Οι Abba έγιναν γνωστοί από εκεί, η Celine Dion επίσης... Ποιος ξέρει; Ίσως ανακαλύψουμε μια νέα Celine Dion".

Ο Αμερικανός τραγουδιστής, θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά το νέο του τραγούδι με τίτλο "Can't stop the feeling", το οποίο κυκλοφόρησε στις 6 Μαΐου. Υπενθυμίζεται, πως το εν λόγω τραγούδι, ουσιαστικά είναι το comeback του Τimberlake, αφού είναι το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορεί μετά από 3 χρόνια απουσίας από την δισκογραφία. 


- See more at: http://www.sigmalive.com/news/international/331712/b-imitelikos-eurovision-2016-oi-xores-pou-prokrithikan#.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add