5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν «μπλέξεις» με άντρα Δίδυμο - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Δευτέρα, Μαΐου 30, 2016

5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν «μπλέξεις» με άντρα Δίδυμο

Τα απαραίτητα tips για μια ευτυχισμένη σχέση με έναν Δίδυμο

Εάν ο σύντροφός σου είναι ένας ανέμελος, νεανικός, εύστροφος και σταχπίνης Δίδυμος, διάβασε παρακάτω τι μπορείς να κάνεις, ώστε να παραμείνει ερωτευμένος και ικανοποιημένος μέσα στη σχέση!

1. Επικοινώνησε

Ακούγεται τόσο απλό, αλλά συχνά είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της σχέσης, όμως για ένα Δίδυμο ίσως το πιο σημαντικό είναι το πόσο καλά επικοινωνεί με το έτερο ήμισυ. Ο Δίδυμος ανταλλάσσει πληροφορίες και γνώσεις κι εκφράζει με ευφράδεια, τόσο προφορικά όσο και γραπτά, συναισθήματα, ιδέες και επιθυμίες, οπότε καλά θα κάνεις να ξανοίγεσαι κι εσύ. Το χειρότερό του είναι να λειτουργείς με μυστικοπάθεια και να αρνείσαι να μιλήσεις για όσα σε αφορούν.

2. Γίνε παιδί

Ο Δίδυμος είναι παιχνιδιάρης, τσαχπίνης κι ανέμελος από τη φύση του, για να κρατήσεις λοιπόν την πρώτη θέση στην καρδιά του, πρέπει να αποβάλλεις τη σοβαροφάνεια και να μάθεις να διασκεδάζεις μαζί του. Παίξε, γέλασε και να μην παίρνεις τα πάντα στα σοβαρά. Όταν χρειαστεί, θα κάνετε βαθυστόχαστες και πιο δύσκολες συζητήσεις, όχι όμως για απλά θέματα της καθημερινότητας.

3. Ελευθέρωσε τη φαντασία σου

Σεξουαλικά, ο Δίδυμος λειτουργεί τόσο σε σωματικό όσο και σε νοητικό επίπεδο. Αν λοιπόν αφήνεις τη φαντασία σου ελεύθερη και καταφέρνεις που και που να εξάπτεις την περιέργειά του με διάφορα ασυνήθιστα κόλπα στο σεξ, τότε ο Δίδυμος εραστής σου θα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος, θα εκτιμήσει πολύ την προθυμία σου να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα για να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και θα ανταποκριθεί θερμά.

4. Διαβεβαίωσέ τον ότι τον αγαπάς

Παρά το γεγονός ότι δείχνει γεμάτος αυτοπεποίθηση και κοινωνικότητα, η άλλη πλευρά του Διδύμου που επιμελώς κρύβει ψάχνει εναγωνίως κάποια να τον αγαπά κι αυτό γίνεται πιο έντονο, κυρίως μετά από κάποια κόντρα ή καβγά μαζί του. Γι’ αυτό φρόντισε να του περνάς τα συναισθήματά σου. Φλέρταρέ τον, ερωτοτρόπησε μαζί του, δώσε του να καταλάβει ότι τον θέλεις.

5. Εξελίξου

Ο Δίδυμος αγαπά τη μάθηση φρόντισε λοιπόν κι εσύ να μη μένεις πίσω. Εξελίξου, πάρε κάποια μαθήματα, παρακολούθησε σεμινάρια, πρότεινέ του να κάνετε ένα χόμπι μαζί. Οτιδήποτε οξύνει το νου και παρέχει καινούργιες πληροφορίες και γνώση και σας κρατά σε συνεχή κίνηση, μπορεί να σας δέσει περισσότερο σαν ζευγάρι, αφού θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών και νέων ιδεών. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: