ΨΕΜΑ τελικά η "Άγρια δολοφονία της 17 χρονης στην Θεσσαλονίκη. Βρέθηκε σφαγμένη και έλειπαν όλα τα οργανά της." - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Μαΐου 19, 2016

ΨΕΜΑ τελικά η "Άγρια δολοφονία της 17 χρονης στην Θεσσαλονίκη. Βρέθηκε σφαγμένη και έλειπαν όλα τα οργανά της."



Όσο απουσιάζαμε για ολιγοήμερες διακοπές, η μυθογράφος που δηλώνει δημοσιογράφος και εκδότης, Μαρκέλα ή Μαρία Τουφεξή, ξαναχτύπησε με μια ψεύτικη είδηση με θέμα την κλοπή ανθρωπίνων οργάνων.

Ας διαβάσουμε τι σκαρφίστηκε πάλι, η φοβερή "δημοσιογράφος"
ΦΡΙΚΗ - ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 17ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΧ ΣΟΥ ΣΦΑΓΜΕΝΗ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!ΕΛΕΙΠΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ!!!
Γράφει η Μαρία Τουφεξή

Το γεγονός συγκλόνισε την περιοχή του Κορδελιού στην Θεσσαλονίκη!!!

Η 17χρονη πρίν μία εβδομάδα καθόταν σε πάρκο της περιοχής κοντά στο σπίτι της μαζί με φίλες της.
Ξαφνικά σταμάτησε ένα αμάξι,κατέβηκαν δυο άνδρες,άρπαξαν την 17χρονη την έσπρωξαν μέσα στο αμάξι κι εξαφανίστηκαν με μεγάλη ταχύτητα!
Ειδοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες προς ανεύρεση της έφηβης,αλλά δυστυχώς
χωρίς αποτέλεσμα!
Μετά απο μια εβδομάδα βρέθηκε το άτυχο κορίτσι στο δάσος του Σέιχ Σού νεκρό!
Η 17χρονη δολοφονήθηκε με φρικτό τρόπο και απο το νεκρό κορμάκι της έλειπαν όλα τα όργανα!
Δεν υπήρχαν ούτε τα μάτια,ούτε τα νεφρά ούτε η καρδιά της τίποτα!Την έσφαξαν κυριολεκτικά!
Για μια ακόμη φορά,ένα ακόμη έγκλημα απο τους αδίστακτους εμπόρους ανθρώπινων οργάνων!
Χάθηκε ακόμη μια ανθρώπινη ζωή!Φυσικά το θέμα δεν το βγάζουν τα ΜΜΕ!!!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;
Κι εμείς κοιμόμαστε δυστυχώς!Πιστεύουμε ότι μόνο στους άλλους μπορεί να συμβεί!Ποτέ σε εμάς!
Εύχομαι ποτέ να μην νοιώσει μάνα ή πατέρας τον σπαραγμό και τον πόνο των δυστυχισμένων γονιών της 17χρονης! Ποτέ!!!

Παλιότερα είχαμε του τρεις Αλβανούς με το γκρί Audi. Μετά πιάσαμε τους Κινέζους που στα υπόγεια των μαγαζιών τους, έσφαζαν ανθρώπους και πουλούσαν τα όργανα τους. Τώρα έχουμε και την απαγωγή της 17χρονης από το Κορδελιό. Φυσικά, όλη η είδηση είναι στη φαντασία της Μαρίας Τουφεξή. Δεν υπαρχή ούτε απαγωγή ούτε δολοφονία ούτε κλοπή ανθρωπίνων οργάνων. Δυστυχώς δεν προλάβαμε να πάρουμε screen από την ανάρτηση, πριν την κατεβάσει, αλλά η ψεύτικη είδηση υπάρχει στα διάφορα blogs που την πάτησαν και αναπαρήγαγαν το ψέμα. http://volcanotimes.blogspot.gr/2013/08/17.html



Ας ξαναγράψουμε δυο λόγια που έχουμε γράψει για παρόμοιες, ψεύτικες ιστορίες κλοπής ανθρωπίνων οργάνων.

Αυτές οι ψεύτικες ειδήσεις γράφονται για ένα και μοναδικό λόγο. Την αύξηση της επισκεψιμότητας στη σελίδα. Υπάρχουν μερικά θέματα που τραβάνε σα μαγνήτης τους αναγνώστες. Ένα από αυτά τα θέματα είναι η κλοπή ανθρωπίνων οργάνων.
Κανένα αξιόπιστο στοιχείο. Μια 17χρονη, ένα αυτοκίνητο, δυο άνδρες και βγάλε άκρη. Οι ψεύτικες ειδήσεις περιγράφουν μια ιστορία χωρίς κανένα άλλο στοιχείο, γιατί αν κάποιος το ερευνήσει αποκαλύπτεται πολύ εύκολα το ψέμα-απάτη.
Εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων. Κάποιος μπέρδεψε το εμπόριο με την κλοπή. Η ιστοριούλα, μας περιγράφει μια κλοπή και όχι εμπόριο οργάνων. Εμπόριο θα είναι αν εγώ πουλήσω το ένα μου νεφρό.
Κλοπή ανθρωπίνων οργάνων δεν συνέβη ποτέ στην Ελλάδα. Είναι κάτι πολύ δύσκολο και ο λόγος είναι πολύ απλός. Για να αφαιρέσεις ανθρώπινα όργανα και να είναι σε κατάσταση που να μπορούν να μεταμοσχευτούν χρειάζεσαι ολόκληρη ομάδα χειρουργών ιατρών και εξοπλισμό που υπάρχει μόνο σε μεγάλα νοσοκομεία. Δεν είναι δουλειά χασάπη να κόψει 5-6 μπριζόλες και να τις τυλίξει στο χασαπόχαρτο. Τα όργανα δεν μπορούν να μπουν σε οποιοδήποτε άτομο. Έχετε ακούσει, πιστεύω, ασθενείς να περιμένουν χρόνια για να βρεθεί το κατάλληλο συμβατό μόσχευμα. Τι τα περάσαμε… ανταλλακτικά;
"Ένα ακόμη έγκλημα από τους αδίστακτους εμπόρους ανθρώπινων οργάνων!" γράφει η μυθογράφος. Δηλαδή είχαμε αρκετά τέτοια περιστατικά και τώρα έχουμε άλλο ένα. Τι λες ΡΕ ΤΟΥΦΕΚΙ; Ακούσατε ποτέ η διαβάσατε για έστω και ΕΝΑ, ΕΠΑΝΑΛΜΒΑΝΩ ΕΝΑ, περιστατικό κλοπής ανθρωπίνων οργάνων από την τηλεόραση, ραδιόφωνο η κάποια εφημερίδα; Όλοι αυτοί (μέσα μαζικής ενημέρωσης), που κάνουν κρα και την τρίχα τριχιά, για τέτοιες ειδήσεις, θα πρέπει να παίρνουν μίζα από τη συμμορία, γι’ αυτό και δε μιλάνε. Το ίδιο και η αστυνομία που έφτασε σε σημείο να βγάλει ανακοίνωση διάψευσης για τα χαμένα παιδάκια που τους κλέβουν τα όργανα. Ανακοίνωση έβγαλε και το χαμόγελο του παιδιού και ο οργανισμός μεταμοσχεύσεων. Όλοι αυτοί λένε ψέματα. Την αλήθεια μας την αποκάλυψε η δημοσιογραφάρα Μαρκέλα ή Μαρία Τουφεξή 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

add