Βλαντιμίρ Πούτιν : Ειναι Θέμα Χρόνου να Χτυπήσουν τις Δημοφιλείς Παραλίες της Ελλάδας οι Τζιχαντιστές!‏ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Απριλίου 21, 2016

Βλαντιμίρ Πούτιν : Ειναι Θέμα Χρόνου να Χτυπήσουν τις Δημοφιλείς Παραλίες της Ελλάδας οι Τζιχαντιστές!‏

Γιατι Λανθασμένα το Γερμανικό Focus δεν έχει μέσα στους Τρομοκρατικούς Στόχους του ISIS,Τουρκία και Ελλάδα! Επιβεβαίωση του Αρθρου του Σπύρου Πρίφτη… τι έγραψε στις 23 Νοεμβρίου 2015?

Όταν γράφουμε εμείς κατι τέτοια άρθρα σε διάφορα Site-blog, πάντα χαρακτηρίζονται στην καλύτερη Ψέματα,και τα Site-blog, Μη σοβαρά, αλλα όταν το Γράφει το FOCUS ειναι αλλιώς?

Το γερμανικό Focus αποκαλύπτει το σχέδιο του ISIS να αιματοκυλίσει τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά θέρετρα!

«Το Ισλαμικό Κράτος σχεδίαζε τρομοκρατικές επιθέσεις σε δημοφιλείς παραλίες της Ευρώπης» γράφει το γερμανικό περιοδικό Focus, σε δημοσίευμά του με τίτλο «Δολοφόνοι μεταμφιεσμένοι σε μικροπωλητές: Σχεδίαζαν να σκορπίσουν τον τρόμο στις παραλίες».

Οφείλω να πω οτι έχει λίγο αργήσει το FOCUS,η είδηση αυτη δεν είναι και τόσο καινούργια!


Γράφω τα εξής που αφορούν την Ελλάδα.

«Κόκκινος» συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές ασφαλείας και στις μυστικές υπηρεσίες σε όλες τις χώρες της Ευρώπης μετά το μπαράζ τρομοκρατικών επιθέσεων στη Γαλλία.
Η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία βρίσκονται σε εγρήγορση και σε επαφή με ξένες μυστικές υπηρεσίες.Σύμφωνα με πληροφορίες οι ελληνικές αρχές έχουν εντείνει τις παρακολουθήσεις συγκεκριμένων ατόμων στην Αθήνα και αλλού, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι κλιμάκιο Ρώσων, Γάλλων, ΗΠΑ, ειδικών έχουν φτασει στην Αθήνα, και ήδη συνεργάζονται με τις ελληνικές αρχές αναζητώντας Τζιχαντιστες!

Συμφωνα με Ρωσικες εκτιμησεις( Εχουν ενημερωσει εσπευσμενα τον Ρωσο προεδρο Βλαντιμιρ Πουτιν ) μια επικειμενη Τρομοκρατικη ενεργεια των Τζιχαντιστών στην Ελλαδα, θα ειναι πολυ χειρότερη απο τα Τρομοκρατικα χτυπηματα στην Γαλλια! Οι Τζιχαντιστες βασει οργανωμενου σχεδιου φέρονται να εχουν σαν στοχους να χτυπήσουν τα Ελληνικα νησια του Αιγαιου, και συγκεκριμενα την χρονικη περιοδο του καλοκαιριου, που κατακλύζονται τα νησια μας απο αλλοδαπους τουριστες! Οι στοχοι ειναι αρκετα ευκολοι οπως π χ ξενοδοχεια! Ολα οδηγουν σε αυτο το ενδεχομενο βασει των Ρωσικών Μυστικών Υπηρεσιων, διοτι μετα τα τρομοκρατικα χτυπηματα στην Γαλλια, θα ειναι πολυ δυσκολο πλεον να περασουν Τζιχαντιστες σαν μεταναστες στην Ευρωπη, μιας και η μια Ευρωπαικη χωρα μετα την αλλη κλεινουν τα συνορα τους! Πολλοι τζιχαντιστες αναμενεται να εγκλωβιστουν στην Ελλαδα, και να εφαρμοσουν σαν εναλλακτικη λυση να χτυπήσουν ξενους Στοχους στην Ελλαδα, και οχι απαραιτητα σε Αστικα κεντρα,αλλα οπου Βρεθουν! Δείτε το Αρθρο εδώ https://plus.google.com

Τα λάθη του δημοσιεύματος του FOCUS

Σύμφωνα με το FOCUS «Οι τρομοκράτες σχεδίαζαν, σύμφωνα με τις ιταλικές αρχές, να εξαπολύσουν επιθέσεις με αυτόματα όπλα και εκρηκτικά στις παραλίες, όπου ο κόσμος έχει ήδη αρχίσει να συρρέει. Στο στόχαστρο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι τόσο οι ακτές της Βόρειας και της Βαλτικής Θάλασσας, όσο και οι παραλίες της Ισπανίας, της Ιταλίας και της νότιας Γαλλίας».Το λάθος τους είναι οτι εχουν παραλείψει να βάλουν οτι μέσα στα σχέδια του ISIS για τρομοκρατικές επιθέσεις σε δημοφιλείς παραλίες της Ευρώπης,είναι μεσα η Τουρκία και η Ελλάδα, και κατηγορηματικά ΟΧΙ οι κρύες ακτές της Βαλτικής!

Ελπίζω και με χαρά να διαψευθώ,γιατι έχουμε που έχουμε οικονομική κρίση, να γίνει και κατι τέτοιο στον τουρισμό μας, θα ειναι η ταφόπλακα μας! Δεν μένει παρα άμεσα η Κυβέρνηση του αίσχους που έχουμε,να βάλει μια τάξη στους καταυλισμούς,να τους ελέγχει, και προπάντων να πάρει επιτέλους πρωτοβουλία για την Ασφάλεια της Χώρας!

Αρθρο Σπυρος Πριφτης 

email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add